Merhaba hanimlar
Bir cikmasin icerisindeyim banada fikir verirseniz sevinirim.
Benim hikayem: ocak ayinda memorialda ilk tup bebek deneyimimizi yasadik opu oldum ve 21 tane yumurta toplandi daha sonrasinda 4uncu gune 13 tane yumurta geldi ve embryolog cok iyi gittigimizi ve hatta 7, 8 tane yumurtanin 5inci gune gidecegini belirtti. Fakat biz bu yumurtalarin yarisini 3uncu gunde dondurmalarini istedik fakat yapmadilar cunku gerek duymuyoruz guzel ilerliyoruz dediler. Fakat 5inci gune 2 tane yumurta kaldi ve ben kahroldum. O kadar yumurtadan anca 2 tane kalmisti ve ben tepkimi gösterdim embryologa. Embryologa gore yuzde 96 iyi kalitedeydi yumurtalar…Ve biz bunlari pgt testine gonderdik ve ne yazikki bu hafta ogrendikki 2side kotu cikmis. Yani bu kadar eziyet stres vs bosa gitti… cok pismanin keske pgt testi yaptirmasztdik.
Ve beni derinden üzen durum benim doktorum beni aramiyor baska doktor ariyor ve bize dedigi tek sey gencsiniz kampa girin. Neden böyle oldu dedigimde dogru durust bir cevap veremiyor fazla dozda verilmis ilaclardan dolayi olabilir vs vs yapilan testlerin raporlari verilmiyor herseyin arkasindan siz kosmalisiniz…
Yani hanimlar moralim cok bozuk. Hep pozitif konusuldu biz bayagi bi umutlandik ama fos cikti hersey. Neye uzulecegime sasirdim. Sizce ben bu durumda ne yapmaliyim, nasil ilerlemeliyim, nere gitmeliyim, lutfen bir akil verin