Kesinlikle

benim ilk tedavimde 2 sağlıklı pgtli embiryom 1 de pgtsiz embriyom vardı transfer günü pgtliler bozuldu diğeri transfer oldu o da negatif sonuçlandı. Neden böyle oldu diye görülmeye Semra hoca ve Günseli hanımla görüşmeye gitmiştim. (neden gönül hanım değildi şuan düşünüyorum.:) Normalde Dr gönül hanım ama o psikoloji ile sorgulamadım sanırım. Daha önce Günseli hanımla da görüşmüştüm ) semra hoca gelene kadar Günseli hanım bizimle sohbet etti. Gençler üzülmeyin ya siz daha çok gençsiniz mutlaka çocuğunuz olur demişti. O zaman 28 din şimdi 30

tıp ilerledi benimde tüp bebekle üçüzlerim oldu o zaman bu işler çok zordu. Başınıza helen kötü şeyler sizi yıldırmasın. Embriyolarınız bozuldu ama tekrar bozulacak diye birşey yok.vs vs baya konuştuk. Hatta ilk tedaviye başladığımda çok heyecanlıydım semra hoca beni her muayenede başka başka drlara yönlendiriyordu farklı gözler görsün diyeymiş. En son muayene de kaç yumurtam var demiştim. Çok var dedi saymaya çalıştı yok sayamıyorum. Tıklım tıkış bir otobüse benziyor bu görüntü demişti baya gülmüştüm.

Enerjisi çok iyi tekrar gelmesine sevindim gitmesi hataydı