• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlk denememde oğlum oldu şuan 2 yaşında.ekim ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu.kızım olacak inşallah🤩.benim Memorialda ki iki transferim de olumlu sonuçlandı şükür.darısı isteyen herkesin başına inşallah🙏🏻
Yaa canım demek kız kardeş geliyor oğluşuna sağlıkla gelsin😍♥️

Merhaba benim ikili testte beta degerim 169 cıktı kombine risk 1/548 orta riskli gruptasınız dedi takip doktorum onun haricinde 3 doktora göründüm çok riskli bulmadılar ben de ne olursa olsun doğuracağım için nifty yaptırmak istemedim
teşekkür ediyorum cevabınız için 🙏🏻 Benim raporum henüz çıkmadı , sadece değerleri gördüm online. Ama ben de ileri yaş gebelik geçirdiğim için , her koşulda riskli çıkacak biliyorum.

Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu tıransfer olalı dünden beri kabızlık sıkıntım var ne yapmam lazım su içiyorum hoşaf yiyorum yok

Ayyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zaman 😊 ben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı 😊
Ya ben hamile kalıyorum ama düşünüyor o yüzden korkuyorum ilkinde hep yatak daydım bunda hiç fazla yataga girmiyorum gidip geliyorum valla

Ayyyy hadi inşallah güzel haberler verirsin hayırlıysa o zaman 😊 ben dayanamayıp 7. Gün test yapmıştım 3. Gün embriyosuydu silik çizgi çıkmıştı 😊
İnşallah valla çok istiyorum ben sizin gibi hamilelik haberi vermeyin rabbim sizin evlatlarınız da size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama gerçekten duaya çok ihtiyaçım var 🤲😞

Back
X