Şişli Memorial tüp bebek transfer

Merhaba sisli memorialde mi yaptırdınız hayirli olsun güzel sonuçlar alın insAllah ben de on görüşme yaptım ama henüz karar vermedim nasıl memnun kaldınız mi
Evet canim orda tedavi oluyorum sonuç ne olursa olsun ben cok memnunum her yönüyle cok profosyonel daha önce baska bir özel hastaneden hic memnun kalmadik

Evet canim orda tedavi oluyorum sonuç ne olursa olsun ben cok memnunum her yönüyle cok profosyonel daha önce baska bir özel hastaneden hic memnun kalmadik
Ben de aynı şekilde önceki 2negatifim berbat bir tecrübeydi hastane ve doktor açısından.burayi bende begendim ama bazi kararsizliklarim var hangi doktorla başladınız peki InsAllah hepimizin gönlüne göre olsun sonucunuz ne zaman belli olacak

İnsallah canim ayni sekilde bende 2 tranfer yaptim eski yerde ama burda başlarken hic daha once yapmamış gibi düşün. Ben yücel sahin le basladim ama onlar grup halinde calisiyorlar. Hepsi birbirinden iyi doktorlar.her seferinde farkli doktor olabiliyor bilgilerimizi toplayip grup halinde karar veriyorlar daha cok semra hoca en basi o belirliyor. Tavsiye ederim. Pozitifi görelim inşallah kisa zamanda kuzum

Ben gonul hocayla on görüşme yaptım çok tatlı detaycı hastane ve ekip de öyle güler yüzlü kaliteli bursa acibadem ayy çalışanları beş karış surat berbattı her şey.. sadece kafama şu takıldı ben rahimle de ilgilensin konuşsun istedim ama iyi embriyo dedi sadece yani genetik dedi ısrarla istersen yaparım yine de histereskopi dedi ama ben başta istesin her ihtimali düşünsün istiyorum senden istedi mi yapacak mı yücel hoca

Kuzum benimde transferimi gönül hoca yaptı cok kaliteli hocalar onlar adim adim gidiyor ne yapacaklarini cok iyi biliyorlar. Bana da rahim filimi cekilmesi lazim cunki 4 sene oldu cekileli ama 1 tranfer yapmak istedik cunki hic bir sorun görünmüyor. Sen hocalara guven.

Oldun yani transfer ayyy hadi hayırlı olsun pozitif olsun insAllah canim

İnsallah kuzum Allah razi olsun. Yarin kan testi vericem dualarda buluşalım
Hadi insAllah mujdeyle gel Rabbim güzel sonuçlar aldirsin sana da hepimize evlat nimetini nasip etsintedavi sürecin yücel hoca da oldu dimi canım toplama kimde.transfer gönül hocada dedin ve tedavi asamasinda neler yapılmıştı canım

Amin canim evet yucel hocayla. Basladik ama zaman zaman butun hocalarla görüştük onlari ayri ayri degilde hepsini bir düşün. Gunseli ozdemir diye bir bayan opu yapti. Gonul hoca da transferimi yapti ama hepsinden cok memnunum

Herkesin tedavi sureci kullandigi ilaclar farkli canim sadece doktorlarin dediginden cikmicaksin.

Herkesin tedavi sureci kullandigi ilaclar farkli canim sadece doktorlarin dediginden cikmicaksin.
Anladım canım doğru diyorsun çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için çok iyi oldu insAllah hakkımda hayırlı olan yere karar veririm senin de güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Anladım canım doğru diyorsun çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için çok iyi oldu insAllah hakkımda hayırlı olan yere karar veririm senin de güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Amin canim ınsallah Rabbim sana da kolaylik versin en kisa zamanda bebegine kavusman dileğimle
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…