• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde doktorunuz kimdi transferi kim yaptı?

Mugee7

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
333
178
23
39
Transferi olumlu sonuçlananlar doktorunuz kimdi, transferi kim yaptı?

Merhaba. Gönül hoca yaptı benim transferimi. Ama öncesinde diğer bütün doktorlara muayene olmuşluğum vardı. Her muayene de farklı bir doktor denk geliyordu 🥰🤗

Merhaba. Gönül hoca yaptı benim transferimi. Ama öncesinde diğer bütün doktorlara muayene olmuşluğum vardı. Her muayene de farklı bir doktor denk geliyordu 🥰🤗
Eski doktorum oydu şu an lale hanım ama doktor mu değiştirsem diyorum acaba 🤔 çünkü moralim bozuldu pazartesi transferim vardı iptal oldu tsh 0.6 dan 6 ya yükselmiş ama gönül hoca transfer yaptığında da aynısı olmuştu ve biliyordu ben yaptırmasam tsh baktırmasam belki de tutmayacaktı

benim de ipek hoca doktorum ilk transferde sevinç hoca denk geldi ikinci transferimi ipek hoca yaptı ekip dahil hepsi çok ilgili ve tecrübeli ben memnunum.

Eski doktorum oydu şu an lale hanım ama doktor mu değiştirsem diyorum acaba 🤔 çünkü moralim bozuldu pazartesi transferim vardı iptal oldu tsh 0.6 dan 6 ya yükselmiş ama gönül hoca transfer yaptığında da aynısı olmuştu ve biliyordu ben yaptırmasam tsh baktırmasam belki de tutmayacaktı
Yani şöyle bir şey ben transfer olurken doktoru ben seçmedim. Onlar o gün söyledi. Hatta erkek bir doktor transferimi yapacaktı yanlış odaya aldılar beni. Fark eder mi diye sordular. Açıkçası umrumda değildi kimin yaptığı o heyecanla. Denk geldi o an ve öyle oldu

Back
X