- Konu Sahibi Turuncukelebekk
Paket ücreti ne kadar indirimsiz ?çok şükür tedavime başladım opu oldum ve heyet raporunu göstererek 30.000 tl indirimden yararlandım inşallah Allah yardımcımız olsun güzel sonuclarla buaraya yazmak nasip olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paket ücreti ne kadar indirimsiz ?çok şükür tedavime başladım opu oldum ve heyet raporunu göstererek 30.000 tl indirimden yararlandım inşallah Allah yardımcımız olsun güzel sonuclarla buaraya yazmak nasip olsun
özel hastahaneden rapor nasıl alınıyor tam olarak anlayamadımYorumunuz için çok teşekkür ederim.
SGK sistemine herhangi bir bilgi girilmiyorsa o zaman özel hastaneden alacağım raporda geçerli olur mu acaba ?
evde güncel fiyatlarla ilgili evrak var ben onun görselini yükleyim buaraya, ama paket ücreti 120.000 tlPaket ücreti ne kadar indirimsiz ?
Merhaba hayırlııs olsun hakkınızda bize de bilgi verir misiniz?Bence laboratuvarı açısından şişli memorial ile görüşün derim.bende ön görüşme için bugun gıdıcem.
Hakkımızdan hayırlısı![]()
ön görüşme günlerini arayıp semra hocanın olduğu günlerde yapabilirseniz sanırım pazartesi salı ve çarşambaydı yada farklı olabilir ama pazartesi orda eminim, ben ön görüşmeye gittiğimde semra hoca orda değildi sonraki adetimin ikinci gününde de yoktu o yüzden tekrar çağırıldım dış takip hastasıydımKızlar selam ben de bir negatif sonrası regli bekliyorum. İkinci reglm olacak negatiften sonraki ben de şişli memorial ile görüşmek istiyorum. İzmirden gelip gideceğim.
Ben telefonda ipek hoca ile online ön görüşme yaptım. Ama Yücel ve Lale hocanın adını daha cok duyuyorum acıkcası. Semra hoca ile görüşmek elbet cok isterim ama sürekli de o devam edemiyor galiba değil mi ?ön görüşme günlerini arayıp semra hocanın olduğu günlerde yapabilirseniz sanırım pazartesi salı ve çarşambaydı yada farklı olabilir ama pazartesi orda eminim, ben ön görüşmeye gittiğimde semra hoca orda değildi sonraki adetimin ikinci gününde de yoktu o yüzden tekrar çağırıldım dış takip hastasıydım
Medipol üniversite hastanesi olduğu için rapor çıkarabiliyor.Ben önceki tedavimi medipolde olduğum için doktor bana amh devlette baktırım 1’in altında çıkarsa raporu buradan çıkarabiliriz dedi.Ben rapor çıkarmak istiyorum ama medipolde çıkardığım raporla memorialde tedavi olabilir miyim onu tam bilmiyorum.özel hastahaneden rapor nasıl alınıyor tam olarak anlayamadım
Yani raporlu fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 78 bindi.Raporu kullanamadığıma göre 78 binden yararlanamıyorum anladığım kadarıyla o zaman.Sadece 120 bin üzerinden mi indirim yapıyorlar?Size ekstra farklı bir ücret mi verdiler yoksa siz raporlu ücretten mi devam ediyorsunuz?üniversite hastahanesiyse ozaman indirim için o raporu gösterebilirsin ama tabiki sgk anlaşmaları yok raporu kullanamazsın, ankarada özel bir klinikte bana ilaç raporunuz varsa ilaçları onla alabilirsiniz demişti acaba o nasıl oluyor iş yerinde izin çok sıkınıt olduğu için birdaha ben heyet raporu aldığım yere gidemedim ilaç raporunuda çıkarabilseydim tedavi sırasında kullanabilir miydim ki bu aklımda soru işareti olarak kaldı tabiki
Atabilirseniz mutlu olurum. Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.evde güncel fiyatlarla ilgili evrak var ben onun görselini yükleyim buaraya, ama paket ücreti 120.000 tl
Bugün ön görüşmeye gıttım Dr.Yusuf beyle. Bence hocamızın yaklaşımı,konuşması,dinlemesi,sabırlı duruşu,size aşırı güven ve cesaret verıcektır.((bilgi aldık bu benım ikinci denemem .ilk nefatif sonuçlandı(bursada bı özeldi) .mens 3.günümdeydim ve muayene edelim bir dedi,daha sonra bir hoca daha geldı sonradan ..beraber muayene ettikten sonra 4.5 yumurta gıbı şimdilik ama rahım fılmını görmeli dedi.haftaya fılm ve kan sonuçlarıyla gıdıcem ve o zaman netleşicek aslında.sanırım bir kaç ay suren bır tedavı olucaktır dedi.Rahım normal düzgun ama genişlik var ,iğneyle daraltabiliriz demiş ama ben hatırlamıyorum,eşim söyledi dedı,bende yok oralar hiçMerhaba hayırlııs olsun hakkınızda bize de bilgi verir misiniz?