sisliklerim ne zaman iner ?

casbanshee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
7
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar
1 eylulde burun ameliyati oldum.yaklasik 25 gun gecti ama hala burnumu cok sis hissediyorum ve disardanda oyle gozukuyor.burnumde hem devaluasyon vardi hemde egrilik yani estetikte oldum..sislikler konusunda tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim

cnm şişlikler hemen gitmeskiii:)burnunun şişi 6 ayda hızlı deişim göstercekkk..şuanda burnunu hissetmemen çok normal daha 2-3 ay hisedemessin:)

forumda yazilanlari baya okudum herkes sislerin yavas yavas inecegini solemis o yuzden biraz icim rahatladi =) ama genede sormak istedim boyle koca burun gezmek istemiyorum =)

şişlerrin tamamı 6 ayda ancak iner.Ama %80 i ilk 3 ayda gidiyor.geriye kalanı da 6.aya doğru iniyor.benim 8 ay bitti.daha yeni yani burnumun ucunu eski burnum gibi hissdeiyorum.Uç kısmı en son iyileşir zaten.Sabretmen lazım canım..

yaw ben de bi faydası olur belki diye maydonoz suyunun dibine vuruyorum suratımda hiç kalmadı ama burunda bi değişiklik olmayacak sanki

ben üçüncü haftamdayım ona rağmen burnumdaki hissizlik nerdeyse tamamen gitti ve gözüme çok güzel görünüyor yani boyut ve şekil olarak böyle kalsa bile razıyım ben o derece sadece şunu merak ediyorum burnumun bir tarafında eskiden daha çok problem vardı doğal olarak amelyat sırasında o kısımla daha çok uğraşılmış oldu ilk bir kaç günümde diğer tarafa nazaran çok daha fazla ödem olmuştu. şimdi o taraftaki burun kanadım sadece benim farkedebileceğim kadar daha şiş diğer taraftan. arkadaşlarım ve ailem öyle olmadığını söylüyor ama ben daha şiş olduğunu hissediyorum. ne zaman eşit olduğunu hissedebilirim acaba?

2 hafta oldu amelıyat olalı bandajımı cıkardım bugun ama sankı burun kanatlarım eskısındende kocaman burnum eskısınden daha buyuk..benım burun derım cok kalın ondan mı acaba off off

2 hafta oldu amelıyat olalı bandajımı cıkardım bugun ama sankı burun kanatlarım eskısındende kocaman burnum eskısınden daha buyuk..benım burun derım cok kalın ondan mı acaba off off

18.gunummm ve aynı durumdayız.cok sıkıldım artıkk.eskı benle alakam yok.cok antıpatık bı yuz ıfadesı aldı yzum ve cok mutsuzummm

18.gunummm ve aynı durumdayız.cok sıkıldım artıkk.eskı benle alakam yok.cok antıpatık bı yuz ıfadesı aldı yzum ve cok mutsuzummm

aynen bugun doktoru aradım bu burnum eskısınden cok buyuk,ne yapayım dıye sadece sabır lutfen 3hafta sabır dedı bılmıyorum artık ne olacak

bnm 2 sene oluck amelyt olalı ilk zmnlrda bnmde şişti ilk gördüümde çok üzülmştm ama 6 aydan snra oturdubnmde iyice ilk ayları pek htrlamıorm sürekli foto çekiordm mesela deişklkleri kaydetmek için sapıtmıştım yani ayda bir kaç foto çekn tarhyle kaydedn o zmn farkı anlarsnz
tekrar olucm nefes sornm düzlmedi birde kemkte törpüleme isticem ama lokal olacak dedi korkuyorm
deli cesareti bendeki ne cesaretle bıçak altına yattm hiç bir sorun yoktu burnmda hff bir kemk eğriliği ama burnm zaten düzgndü ve büyk deildi gene aynı

aynen bugun doktoru aradım bu burnum eskısınden cok buyuk,ne yapayım dıye sadece sabır lutfen 3hafta sabır dedı bılmıyorum artık ne olacak

canım ınan sırf bu yuzden evden dısarı cıkamaz oldum.ve cıddı anlamda psıkolojım bozuldu.aynalara bakamıyorum.baktıgımda kendımden korkuyorum.eskıden gayet manalı bakan gozlerım vardı.ama sımdı hıc bı ıfadesı olmayan deyım yerındeyse bön bçn bakan gozlerım oldu..ınsan omru cabuk gecsın dıye dua edermı ınan su 19 gundur bu sekılde dua edıyorum..cabuk zaman gecsın dıye

20 gün oldu ameliyat olalı,masajlara devam ediyorum ancak kaş arasında çok şiş var.doktorum bir aya geçer dedi.bekliyorum..

kızlar benim bu gun 22. gun dışında hiç bi sey anlasılmıyor hatta sasıyom nasıl anamıyorlar diye ben söylüyorum o zaman farkı görebiliyorlar normal bi burun oldu hem burun kanatları biraz daraltıldı hem ucu küçüldü hem d kıkırdakdaki eğrilik düzeldi dış şişlik yok ancak içinde fazlasıyla ödem var.her ikisinden de nefesi alıyorum ama eski hali gibi değil buna cok canım sıkılıyor biraz kasılarak alıyo acaba şişliklerle ilgisi varmı bu durumun

benım doktorum gercekten ıyıydı ondan belkıde belkıde benım bunyemden bılemıyorum. bır hafta sonra bantı cıkarmıştım ve hafif bi şişlik vardı fakat bundan da bır hafta sonra ozel bır gun için resım cektırecektım ve cektırdım şişler hiç farkedılmıyordu top gibi şirin bi burnum olmuştu. evet şişti fakat bir ayda indi. ama doktorum da şaşırdı şişlik için değil ama morluklarım bır hafta da gecmıştı hıç iz kalmamıştı. umarım şişlik sorunu yaşan arkadaşlarımın da carcabuk gecer:)) şirin sevımlı top top burunlar dılerım :))

nefes alamamak ile ilgili bir şey diyeyım o çok önemli bir konu cnm ya onun için muhakkat doktoruna görün üzerine düş . çünkü ilk bır yıl çok önemli hele kı senın çok taze. bu yuzden içten yapışmalar olabılıyor. içten çökmeler olabiliyor üzerine düş muhakkak göster doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…