- Konu Sahibi casbanshee
-
2 hafta oldu amelıyat olalı bandajımı cıkardım bugun ama sankı burun kanatlarım eskısındende kocamanburnum eskısınden daha buyuk..benım burun derım cok kalın ondan mı acaba off off
18.gunummm ve aynı durumdayız.cok sıkıldım artıkk.eskı benle alakam yok.cok antıpatık bı yuz ıfadesı aldı yzum ve cok mutsuzummm
aynen bugun doktoru aradım bu burnum eskısınden cok buyuk,ne yapayım dıye sadece sabır lutfen 3hafta sabır dedı bılmıyorum artık ne olacak
canım ınan sırf bu yuzden evden dısarı cıkamaz oldum.ve cıddı anlamda psıkolojım bozuldu.aynalara bakamıyorum.baktıgımda kendımden korkuyorum.eskıden gayet manalı bakan gozlerım vardı.ama sımdı hıc bı ıfadesı olmayan deyım yerındeyse bön bçn bakan gozlerım oldu..ınsan omru cabuk gecsın dıye dua edermı ınan su 19 gundur bu sekılde dua edıyorum..cabuk zaman gecsın dıye[/QUO
canım bu kadar canını sıkma.sonucta yıllar boyu alışkın oldugumuz yuz ıfadesınden bambaska bır yuz ıfadesıne burunuyoruz..burun insanı cok degıstırıyor.sen eskı halıne alıskın oldugun ıcın sana itici gelıyordur..zamanla alışacak gozunde vee senınde benımde cok yenı daha..mesela burnum bana domuzcuk burnu gıbı gorunuyor ama cevremdekıler kesınlıkle oyle bır sey yok dıyorlar bız alısamadık henuz yenı ıfademızee...daha 1 ay bıle doldurmadık..hele 1 ay dolsun...ödemler ınsın,dagılsın bak nasıl guzel bır burun olacak.benım ablam 2 yıl once oldu bu amelıyatı ılk gunler o kadar mutsuzdukı pısman oldum dıye agladı gunlerce ve gercekten hıc bır sey degısmemıstı yuzunde eskısınden daha buyuk bır burunla karsılastık...sımdı o kadar guzelkı mınıcık,ifadelı bır burnu var..ıyıkı olmusum cok mutluyum dıyor sımdı.o yuzden bıze de zaman ve sabır lazım bol bol....
20 gün oldu ameliyat olalı,masajlara devam ediyorum ancak kaş arasında çok şiş var.doktorum bir aya geçer dedi.bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?