- Konu Sahibi casbanshee
-
nasıl oluyo anlamış deylm, daha 2 aylık olup burunları fıstık gibi olanlar var bide bize bak vala bence benimki 3 yılda geçse bi şeye benzemiyck ( şuan burnum 3,5 aylık)
1 yılmı sürüyo gerçekten bütün şişliklerin inmesii
yasmin seninle derdimiz aynı. Galiba aynı doktora ameliyat olduk. özelden msn adresimi yolladım. Beni ekler misin?
ekledim canım, özelden msj yazamıyorum
ben üçüncü haftamdayım ona rağmen burnumdaki hissizlik nerdeyse tamamen gitti ve gözüme çok güzel görünüyor yani boyut ve şekil olarak böyle kalsa bile razıyım ben o derecesadece şunu merak ediyorum burnumun bir tarafında eskiden daha çok problem vardı doğal olarak amelyat sırasında o kısımla daha çok uğraşılmış oldu ilk bir kaç günümde diğer tarafa nazaran çok daha fazla ödem olmuştu. şimdi o taraftaki burun kanadım sadece benim farkedebileceğim kadar daha şiş diğer taraftan. arkadaşlarım ve ailem öyle olmadığını söylüyor ama ben daha şiş olduğunu hissediyorum. ne zaman eşit olduğunu hissedebilirim acaba?
merhaba arkadaslar
1 eylulde burun ameliyati oldum.yaklasik 25 gun gecti ama hala burnumu cok sis hissediyorum ve disardanda oyle gozukuyor.burnumde hem devaluasyon vardi hemde egrilik yani estetikte oldum..sislikler konusunda tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim
merhaba arkadaslar
1 eylulde burun ameliyati oldum.yaklasik 25 gun gecti ama hala burnumu cok sis hissediyorum ve disardanda oyle gozukuyor.burnumde hem devaluasyon vardi hemde egrilik yani estetikte oldum..sislikler konusunda tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim
evettt 1 yılda kendine gelio . Ama sekil 2 3 aydan snra değşmez cok fazla burun kötüyse kötüdür . Ben sahsen 5 bucuk ayda revizyon oldum cnk burun kötüydü değişmiceğide belliydi. Bant ilk acıldığında bile burun kendini belli edio ztn. Ileriliyen zaamanlarda güzel mi olcak kötü mü olcak anlıosun. Basta cok büyük yamukluklar varsa bi tarafı cok daha fazla şişse hc beklemeyin düzelmio azalır şişler ama esitlemio iki taraf birbirni. 1 bucuk yıldır burunla ugrasıorum ben. Bende kendimi cok kandırmak istiyip değişceğine inanmak istedim yamukluk öyle kaldı burun ucu ilk acıldğındada hosuma gtmemişti zaman gectikce dahada kötü oldu. Burun kücülceğine büyüdü. Ve revzyon oldum
bnde o kadar araştrdm ki ne olcak ne bitecek biliyorum artk bu şişliklern öyle kolay geçmeyeceğini de biliyorm sabr gerek baya bi :d geriye ameliat kaldı bnde iyilşme sürecmi beklemek istiyorm artk o derece sabrszlandm 2 ay bekleynce :d
benim de ameliyat olalı 7 gün oldu burun ucum çok şiş umarım aylarca beklemem gerekmez
merhaba bende burun ameliyatı oldum ve olalı 1 ay geçti burnumun şişliği hala devam ediyor siz tecrübelisiniz bu konu hakkında iniyormu şişlikler cevap verirseniz minnettar kalırım.18.gunummm ve aynı durumdayız.cok sıkıldım artıkk.eskı benle alakam yok.cok antıpatık bı yuz ıfadesı aldı yzum ve cok mutsuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?