sisliklerim ne zaman iner ?

nasıl oluyo anlamış deylm, daha 2 aylık olup burunları fıstık gibi olanlar var bide bize bak vala bence benimki 3 yılda geçse bi şeye benzemiyck ( şuan burnum 3,5 aylık)

yasmin seninle derdimiz aynı. galiba aynı doktora ameliyat olduk. özelden msn adresimi yolladım. beni ekler misin?

1 yılmı sürüyo gerçekten bütün şişliklerin inmesii

evettt 1 yılda kendine gelio . ama sekil 2 3 aydan snra değşmez cok fazla burun kötüyse kötüdür . ben sahsen 5 bucuk ayda revizyon oldum cnk burun kötüydü değişmiceğide belliydi. bant ilk acıldığında bile burun kendini belli edio ztn. ileriliyen zaamanlarda güzel mi olcak kötü mü olcak anlıosun. basta cok büyük yamukluklar varsa bi tarafı cok daha fazla şişse hc beklemeyin düzelmio azalır şişler ama esitlemio iki taraf birbirni. 1 bucuk yıldır burunla ugrasıorum ben. bende kendimi cok kandırmak istiyip değişceğine inanmak istedim yamukluk öyle kaldı burun ucu ilk acıldğındada hosuma gtmemişti zaman gectikce dahada kötü oldu. burun kücülceğine büyüdü. ve revzyon oldum

aynı sorun şuan bendede var acaba şuan düzeldimi seninki :S

şimdi nasıl cnmmm

bnde o kadar araştrdm ki ne olcak ne bitecek biliyorum artk bu şişliklern öyle kolay geçmeyeceğini de biliyorm sabr gerek baya bi :d geriye ameliat kaldı bnde iyilşme sürecmi beklemek istiyorm artk o derece sabrszlandm 2 ay bekleynce :d

benim de ameliyat olalı 7 gün oldu burun ucum çok şiş umarım aylarca beklemem gerekmez

henüz çok erken ve bu şişlikler çok normal. 6 ay boyunca azalarak bu şişliklerin devam etmesi muhtemel. Bir de güneşten, sıcaktan kendinizi korumanız gerekir.
Ayrıca sabah uyandığınızda burun daha şiş olur ve gün içinde o şişlik azalır. Burunun tam oturması için sabırlı olun. En az 6 ay kafanızı şişliklere fazla takmayın derim.

Ya arkadaslar bende ameliyat oldm bugun alcim ckti bendede şişlikler var bu şışlikler o kadar fazlami ki indikce sekli deisiyor diorsunuz ben anlamadim.mesela şişlik var bende ve eger baya inerse biseye benziycek yoksa yandikk ozaman.

18.gunummm ve aynı durumdayız.cok sıkıldım artıkk.eskı benle alakam yok.cok antıpatık bı yuz ıfadesı aldı yzum ve cok mutsuzummm
merhaba bende burun ameliyatı oldum ve olalı 1 ay geçti burnumun şişliği hala devam ediyor siz tecrübelisiniz bu konu hakkında iniyormu şişlikler cevap verirseniz minnettar kalırım.

1 ay..3 ay..6 ay... geçti.geciyor 8.ayagirecegim yeni yeni inmeye incelmeye başladı burnum. Arkadaşlar çok takmayın bu kadar şişliği.. elden birşey gelmiyor beklemekten baska.. kalin derili burunlar daha sabir istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…