sisliklerim ne zaman iner ?

şimdi benim size bir sorum var,burun ucu şiş oluyor ya altıda şiş mi sizde?genelde üstü top gibi oluyor benim şişlik altta top gibi duruyor bu sebeplede burnum düşük duruyor,böyle olan var mı yoksa benim burun ucu düşük mü oldu:))))

şişlıklerdendır canım yaa..benımde top gıbı kocaman şiş benım burun derım kalın ondan sanırım...

ben yarına randevu aldım resmen düşük burunlu gibi duruyorum ve kemiğimi elliyorum ve ayrııkkkkkk,bitişik değil,arası boş,ben şansız biriyim sanırım,o kadar üzüldümkü aynaya baktıkça fırlatıp atasım geliyor

aynı canım benımde oylee aynalara bakmak ıstemıyorum ben burnum kuculsın dıye gıttım sımdı kocaman bır burun 3 hafta doldu ama hala mutsusuzm alcı cıktıgında guzeldı ama sankı gunden gune kuculecegıne buyuyor resmen pısman oldum sımdı keske yaptırmasaydım herkes dıyor eskı burnun daha kucuktu dıye pekı sen tekrar amelıyat olur musun duzelme olmazsa?

valla inan bende bilmiyorum zaten çok zor karar verdim,ama kemik çıktı burnumda ortası boş çatıyı birleştirmemiş gibi yani ve önden bakınca delikleri biraz olsun görünmüyor ,özelliklede vurgulamıştım kalkık olsun diye,domuzcuk gibi olmasın ama kalkık olsun dedim sanki inadına bildiğin düşük burunluyum,umarım 1-2 ay sonra düzelir ve inş. şişliktendir,doktorun günahınıda almak istemiyorum

öz-gül korkma şişler iniyor benim 35. gün falan farketti şişler üstler daha çabuk iniyor kemiğin olduğu yer,burun ucu daha geç,ben parmağımı hafiften soktum dürtmeden yukarı doğru bi elledim ödem orda duruyor

inşallah canımm yaa...sen ne yaptın doktorla gorustun mu?

Oz-gul senin yazdigin gibi benimde aydi sekilde..sanki gittikce buyuyor burnum ve saanki eski haline geri donuyorr
benim burumumdaki orta kemik egriydi onu duzeltti ve burun ucumu kuculttu ve torpuledi..ama sanki egrilik tekrar oluyor gibiii..cooook uzgunum..bugun 15 ci gunum alci gecmis persembe cikti..o gun burnum superdi kucuktu ve duz..alci cikti ve resmen igrenc oldu burnummm..kizlar neolur yardim edin..sizdede boylemi oldu????

bendede aynı işlemler yapıldı, 2,5 ay oldu hala şiş ucu eskisinden daha büyük şuan top duruyo, bende alçı çıkar çıkmaz kocaman bi burundu, şimdi çok az indi kalın derilyim galiba ondan, burun eğriliği bendede vardı ama çok azdı dk farketti ameliyat etmeden eğri olduğunu düzelteceyini söyledi ama şimdi bakıyorum hala eğrilik var, alçıyı değiştirdiğinde çokk bastırmıştı sanki bastırdığı yerde çökme oldu gibi geliyo, eğrilik ondanmı oldu diyorum, alçı şişmeyi engelliyo alçı çıktıktan sonra şişmesi normal olabilr, heleki erken alınmışsa alçısı daha çok şişer

walla canım bılemıyorum kıı....ben artık yakında kafayı yıcem galıba dusunmekten sureklı dusunuyorum deger mıydı..o kadar ezıyet ve acı cektıkten sonra sonuc bu ıseee.....hıc ama hıc degmezmıssss......cok pısmanım sımdı cokkkkk....

kızlar bu kadar kafaya takıp gereksiz panik yapmayın.
ben ameliyat olalı 5,5 ay oldu ve burun ucum hala şiş.
özellikle sol taraf sağ tarafdan daha şiş olduğu için burnum öndem yamuk gibi duruyor.
doktorum burnumun 1 seneye ihdiyacı olduğunu söyledi. yani yaklaşık bir 6 ay daha beklemem gerekecek son hali için. sizin ameliyatınız daha yeni olduğu için, henüz burnunuza alışamadınız, ondan dolayı şişlikleri daha çok kafanıza takıyorsunuz.
burun 3-4 aylık olunca, şişler bayağı iniyor, ancak son halini 1 seneyi doldurunca göreceksiniz.

biraz sabır lütfen.

merhaba amsterdamli, sen kime ameliyat oldun?? benim burun ameliyatim 2 kasimda insallah!
benim burnumda egrilik var onun icin ameliyat olmak istiyorum eger onca eziyetten sonra yine eski haline
dönuyorsa parayda onca aciyada yazik :18: korkuyorum vallah

merhaba arkadaşlar,,hemen olumsuz düşünmemek lazım ,,bende ameliyat ollaı 35 gün oldu..benim bir sorunum yok,,ama dediğiniz gibi ifademiz degişiyor...mesela ilk 15 gün bu benmiyim ne kadar çirkinim vs gibi şeyler düşünüyodum aynaya bakmamaya çalışıyodum her baktıgım da kötü hissediyordum...burun çok degiştiriyor insanın boş anlamsız bakış oluyor...bugün daha önce ameliyat olan bir arkadaşımla konuştum o ameliyat olalı çok uzun yıllar oldu,,1 yıl sonra şekli tam oturacak sorun yapma dedi..onun burnu findik gibi çok güzel bir burun...gerçi biz büyütüyoruz sanırım ,çünkü hiç olumsuz bişey duymadım daha burnumla ilgili...buurn ucumda şişilik var ama abartılacak şekilde degil....iki gün önce doktora kontrole gittiiimde 3 ay sabret lütfen dediii...daha tam şeklinin çıkmadıgını söyledi..kiii bende şu halindende memnunum....

ben Prof dr nolst trenite'ye oldum..hollandada yani..ben hic bisey anlamadim walla hani alcidan cikinca burnun sis olmasini anliyorum gercekten..ama burnum 10 gun alcida kaldi..ve ciktiginda inanamadim..burnum okadar guzeldiki!! hicte sis yoktu..orda herkez sasirdi..ama ertesi gun bi uyandim burnum tamamen farkli hale gelmis..sismis galiba..yani insallah oyledir..sag tarafim daha da sis..ve sanki burbum onden yamuk duruyor..bugun amaliyat olali tam 2 hafta oldu..

bence senin korkmana gerek yok..herkezde farkli..bunu iyi biliyorum..ben kapali amaliyat oldum..distan bisey belli degil..zaten eski halindende buyuk su an

Benim burnum da başta öyle duruyordu çünkü bütün şişliklerim geçmişti, sadece ucu şiş kaldı burnumun.Özellikle sabah kalktığımda burun ucum çok şiş oluyordu ve aşağı doğru duruyordu.Bugün 3 ayımı doldurdum burnumun ucundaki şişlikler azaldı baya ve benim de burnumun ucunun aşağısı da şişti o da azaldı.O yüzden artık daha kalkık duruyor,senin de burnun ucu zamanla küçülecek ve daha muntazam duracak.Merak etme zamanla burnun kendi şeklini alıyor sen daha çok yenisin.Bence 3 ay dolmadan canını sıkma,bir yargıya varma.Zaten şişkliklerin tam inmesi 6 ay sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…