- Konu Sahibi casbanshee
-
şimdi benim size bir sorum var,burun ucu şiş oluyor ya altıda şiş mi sizde?genelde üstü top gibi oluyor benim şişlik altta top gibi duruyor bu sebeplede burnum düşük duruyor,böyle olan var mı yoksa benim burun ucu düşük mü oldu:))))
ben yarına randevu aldım resmen düşük burunlu gibi duruyorum ve kemiğimi elliyorum ve ayrııkkkkkk,bitişik değil,arası boş,ben şansız biriyim sanırım,o kadar üzüldümkü aynaya baktıkça fırlatıp atasım geliyor
valla inan bende bilmiyorum zaten çok zor karar verdim,ama kemik çıktı burnumda ortası boş çatıyı birleştirmemiş gibi yani ve önden bakınca delikleri biraz olsun görünmüyor ,özelliklede vurgulamıştım kalkık olsun diye,domuzcuk gibi olmasın ama kalkık olsun dedim sanki inadına bildiğin düşük burunluyum,umarım 1-2 ay sonra düzelir ve inş. şişliktendir,doktorun günahınıda almak istem
yanı bılmıyorum canım yarın bır gorus bakalım ne dıyecek..ama doktor kendınden cok emın yanı söz verıyorum cok guzel olacak sabır dıyor başka bır sey demıyor...belkı cıdden senınkı şişlıktendır kalkıklık durumu...burun kanatları şiş olunca dusuk gıbı duruyor olabılır...
öz-gül korkma şişler iniyor benim 35. gün falan farketti şişler üstler daha çabuk iniyor kemiğin olduğu yer,burun ucu daha geç,ben parmağımı hafiften soktum dürtmeden yukarı doğru bi elledim ödem orda duruyor
Oz-gul senin yazdigin gibi benimde aydi sekilde..sanki gittikce buyuyor burnum ve saanki eski haline geri donuyorr
benim burumumdaki orta kemik egriydi onu duzeltti ve burun ucumu kuculttu ve torpuledi..ama sanki egrilik tekrar oluyor gibiii..cooook uzgunum..bugun 15 ci gunum alci gecmis persembe cikti..o gun burnum superdi kucuktu ve duz..alci cikti ve resmen igrenc oldu burnummm..kizlar neolur yardim edin..sizdede boylemi oldu????
Oz-gul senin yazdigin gibi benimde aydi sekilde..sanki gittikce buyuyor burnum ve saanki eski haline geri donuyorr
benim burumumdaki orta kemik egriydi onu duzeltti ve burun ucumu kuculttu ve torpuledi..ama sanki egrilik tekrar oluyor gibiii..cooook uzgunum..bugun 15 ci gunum alci gecmis persembe cikti..o gun burnum superdi kucuktu ve duz..alci cikti ve resmen igrenc oldu burnummm..kizlar neolur yardim edin..sizdede boylemi oldu????
walla canım bılemıyorum kıı....ben artık yakında kafayı yıcem galıba dusunmektensureklı dusunuyorum deger mıydı..o kadar ezıyet ve acı cektıkten sonra sonuc bu ıseee.....hıc ama hıc degmezmıssss......cok pısmanım sımdı cokkkkk....
özgül ne oldu canım???
merhaba amsterdamli, sen kime ameliyat oldun?? benim burun ameliyatim 2 kasimda insallah!
benim burnumda egrilik var onun icin ameliyat olmak istiyorum eger onca eziyetten sonra yine eski haline
dönuyorsa parayda onca aciyada yazik :18: korkuyorum vallah
valla inan bende bilmiyorum zaten çok zor karar verdim,ama kemik çıktı burnumda ortası boş çatıyı birleştirmemiş gibi yani ve önden bakınca delikleri biraz olsun görünmüyor ,özelliklede vurgulamıştım kalkık olsun diye,domuzcuk gibi olmasın ama kalkık olsun dedim sanki inadına bildiğin düşük burunluyum,umarım 1-2 ay sonra düzelir ve inş. şişliktendir,doktorun günahınıda almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?