Hanımlar 65 kg ile hamile kaldım şuan 6. ayımdayım ve yaklaşık 15 kg aldım..çok fazla aldım ama asıl aldığım kısmını hamileliğimin ilk 3 ayında aldım çünkü ekmek,poaça gibi şeylerle beslendim herşey midemi bulandırdı sadece kuru beslendim..günde 6 poaça yiyordum yada ekmek peynir..isyan etmiştim ben göbeğe kiloya çok takan briyim zaten5 kg fazlam var diyordum şimdi..ne oldum ben..eşimde kiloyu sevmez endişem hep beni beğenmez mi diyeydi ayrıca..boyum
1.72 doktorum şuan kontrollü kilo aldığımı söylüyor..son bir haftadır iştahım açıldı gene bebek büyüyormuş artık..çok kilo aldığım dönemde doktor ekmek yeme artık bebeğe hiç bir faydası yok demişti halbuki annem ekmek ye kanın düşün diyordu..meğer gerekli değilmiş..dün kontrole gittim testlerim falan güzel bebişimin beyin ve fizik gelişimi de güzel haftasıyla uyumlu çok şükür..bense 80 kg oldum nerdeyse 65 kg iken kafasına takan bir insanı 80 kg iken düşünün :) dünkü kontrolde bebeğimin kalbinin sol tarafında beyaz bir noktacık tespit edildi..doktor her 10 bebekten birinde oluyor bu ama sen gene genetikçiyle bir görüş dedi bizde eşimle genetik doktoruna gittik doktor milyonlarca soru sordu korktum bebeğim hastamı diye ama sonra dediki eğer yaşın 35 in üstü olsaydı ve zeka testin riskli çıksaydı amniyosentez yaptırmanı tavsiye edebilirdik şuan için başka bir bulgu olmadığından gerek yok..her ne kadar öyle desede ben çok huzursuz oldum oğlum hasta olmasın diye bi an farkettim ki 100 kg de olsam bebeişim sağlıklı olsun ben o kiloyu veririm ama bebişime bişe olmasın..o yüzden eğer hamileyseniz gidici şeyler için değil kalıcı şeyler inin endişelenip kafaya takın..stresli bir hamilelik stresli bir bebek demek ve stres hepimizin bildiği gibi hastalık demek..
arkadaşlar 85kiloyla gebe kaldım hamileyken diet yapılırmı? 4 haftlalık hamileyım ilk gebeliğim cok korkuyorum acil zayıflamam lazım
slm kızlaar bende 83 kiloyla hamile kaldım 19 haftalık hamileyim ve 86 kilo oldum. Benim endişem normal doğum yapamamak. Bazıları 90 ın üstüne çıkarsan normal doğum yapamassın dediler.ama 4,5 ayda daa sadece 4 kilo alma olasılığım yok ne yazıkki. Hayırlısı diyelim artıkk
yıllardır 82 kilodaydım biraz zayıflayayım da hamile kalayım diye uğraştım durdum baktım başaramıyorum rejimi bıraktım.mayıs ayında hafta sonu şehir dışına bi tanıdığıma gittim o kadar çok yemek yapıp zorla yedirdilerki 3 günün sonunda 84 olmuşrum.hemen üstüne hamile olduğumu öğrendim .şu an 10 haftalığım ve 87 oldum malesef.kendimi acayip bitik yıkık ve kötü hissediyorum anlatamam.daha 2 ayda bu kadar alırsam sonumu düşünemiyorum.
Öncelikle Allah tamamına erdirsin.
Tabii keşke zayıf hamile kalsaydınız.Ama olan olmuş.Şimdiki kilonuza hiç takılmayın.Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Yok diyelim ki iradenize sahip çıkamadınız.Eğer bebeğinizde ve sizde bir sağlık problemi yaratmayacaksa hiç yakmayın estetik olarak.Dünyanın en mucizevi günlerini yaşıyorsunuz.Sonuna kadar tadını çıkarın.Kilo vermek elinizde.Doğumdan sonra biraz sıkıya alırsınız işi.
ikiz hamileliğime 85 kiloyla başladım. toplamda 5 kilo aldım.bebeklerim de gayet sağlıklı doğdular. doğumdan çıkışta 80 kiloya düşmüştüm.hamileyken kilomdan dolayı endişelenirdr.um şişman hamilelerde daha az kramp olduğunu söylemişti.rahat bir hamilelik geçirdim. şeker sorunum da olmadı çok şükür.doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerimin hepsini giyebildim. suanda 82 kiloyum. bebeklerim yavaş yavaş ayaklanıyorlar artık. herhalde bundan sonra meleklerimin sayesinde kiloları veririm
öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin bende ilk kızıma 87 kiloyla hamile kadım 78 kadar düştüm 4 aydan sonra çünkü safra sorunum vardı hiç bişey yiyemedim 90 kiloyla doğuma girdim ertesi gün taburcu olduğumda 80 kiloydum şimdi tekrar hamileyim 81 hamile kaldım 79 oldum çok dikkat ediyorum yediklerime saatlerine abur cubur yememeğe yesem bile tadımlık yiyorum ve çok su içiyorum akşamlarıda en az bir saat yürüyüş yapıyorum çok korkuyorsan kilo almaktan doktoruna danış o seni mutlaka yönlerdirir canım kendine ve bebeğine iyi bak
1.75 boym 82 kiloyla hamile kaldım 4. ayıma kadar 4 kilo verdim 78e düştüm istifra etmemden dolyı sanırım 5. ayımdayım şuanda 1 kilo almışım.. çok kilolu olduğumu düşünmüyourm aslında kilo almaktan korkuyorum ama. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin... umarım çok boş kilolar almayız..
inşallah canım bu arada ddoktorlarım bana vitamin vermediler 2side sordupum zaman kiloda aşırı artış yaptığını sölediler bazı bünyelerde...
bu yüzden risk almayalım beslenmeniz düzenliyse gerek yok dediler...
kullandığım demir ilecı maltofer şurup içinde yeterince vitamin barındırdığını sölediler... bilginize vitaminlerinizide doktorlarınızla görüşün isterseniz..
bunu hiç duymamıştım sorarım gidince.bana ilk folik vermişlerdi onu bile düzgün içmedim çok midemi bulandırdı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?