Şişman Gebelik

Slm kızlaar bende 83 kiloyla hamile kaldım 19 haftalık hamileyim ve 86 kilo oldum. Benim endişem normal doğum yapamamak. Bazıları 90 ın üstüne çıkarsan normal doğum yapamassın dediler.ama 4,5 ayda daa sadece 4 kilo alma olasılığım yok ne yazıkki. Hayırlısı diyelim artıkk

Hanımlar ben 96 kilo ile hamile kaldım şimdi 21 haftalığız 90 kiloyum dün doktoro gittim bebişte bir sorun yok kilo almamam zararlı değilmiş doktor dedi sanırım bebiş alıyor biz veryoruz

Bende 3.ayımda 80 kilo olmuştum 65 kiloyla başladım hamileliğimde.101 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 98 kiloydum 3.5 kilo doğdu oğlum bu arada bebeğim 6 aylık olana kadar rejim yapmadım bu sürede 94 kiloya indim sürekli emzirdim halada emziriyorum 14 aylık oğlum şimdi 73 kilodayım 8 kilom var verilecek ama tükendim ver ver bitmedi bu 8 kiloyu da kendimi hazır hissettiğim zaman vermeyi düşünüyorum.Bende 65 kilodayken kilomu çok bulup depresyona giriyordum Allah öyle olmaz böyle olur dedi ne yapayım canım sağolsun çocuklarım sağolsun

arkadaşlar 85kiloyla gebe kaldım hamileyken diet yapılırmı? 4 haftlalık hamileyım ilk gebeliğim cok korkuyorum acil zayıflamam lazım

Benim 3. Gebeliğim yakın kilolardayiz diyetisyene gidiyorum kadın dogumcular kilo verilmez dedede asla karbonhidrat ve seker tuketmedigim için kilo veriyorum. En az kiloyla ve sağlıklı bebekle tamamlamak niyetim
Protein ağırlıklı beslenirsen bir sorun yok. Ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım loplop yediğim için ondan kaldı kilolar
Bu sefer sadce bebek için besleniyorum ve bebeğin asla asla seker ihtiyacı yok... Bu arada pilav makarna ekmekte seker sayilio

bazı doktorlar gerrcekten cok abartıyor sısman olarak dogum rısklı ama yapanlarda var canım. Ama bundan sonra dıkkat edersen de olur gebelıkte dıyetler var bence onlardan bırını yaparsan sende rahat bır doğum yaparsın. Doğum sonrası ayağa kalkman kolay olur...

Merhaba Kızlar,

Ben 94 kiloyum ve 3,5 yıllık evliyim,hiç gebeliğim olmadı.Olur umarım ama şu çevre yok mu deli ediyor beni,çocuğum olmuyor diye aşağılanıyorum,hatta okunmuş şeyler getirip yedirmeye çalışıyorlar.Kilolu da doğum yapılır ama bu millet öldürecek beni çıldırıcam

83 kiloyla hamile kaldım. İlk üç ay bulantılarımın fazlalığından 80 kiloya düştüm. 36 haftalık hamileyim ve şuanda 86 kiloyum. Hiçbir problem yok. Endişelenmeye de gerek yok. belki de tek sıkıntı hamilelik şekeri olabilir. Tansiyona ve ödeme dikkat...

Ben de 83 kg hamıle kalanlardanım..ewlendıgımde 77 civarındaydım..subat ayında cocuk dusunmeye baslayınca sigarayı bıraktım ve cok kısa bır surede 83e cıktıgımı görunce sok oldum..eşime dur bı kg wereyim sora yapalım desemde ikna edemedim ve onun istedigi oldu..(iyiki de olmuş)nısan ayında hemencik hamile kaldım..3.5 aylık olduk ve ben hala 83 kiloyum..kilo önemli değil bebegimiz saglıklı olsun en onemlisi o benım için suan..Kg werilir giderrr...

yıllardır 82 kilodaydım biraz zayıflayayım da hamile kalayım diye uğraştım durdum baktım başaramıyorum rejimi bıraktım.mayıs ayında hafta sonu şehir dışına bi tanıdığıma gittim o kadar çok yemek yapıp zorla yedirdilerki 3 günün sonunda 84 olmuşrum.hemen üstüne hamile olduğumu öğrendim .şu an 10 haftalığım ve 87 oldum malesef.kendimi acayip bitik yıkık ve kötü hissediyorum anlatamam.daha 2 ayda bu kadar alırsam sonumu düşünemiyorum.

slm arkadaşlar bende 2. kez annelik nimetini tadmış çiçeği burnumda anneyimm.. 5 yaşında bi oğlum 32 günlükde kızım var..bende kendimi bildim bileli kiloluyum oğluma hamile kaldığımda 83 kiloydum doğuma kadar 95 oldumsnrada zor zoraki 75 e indim tekrar 80 falan derken kızıma hamile kalmadan 88 i gördüm hamile kaldığımı öğrendim ve tartıda başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen çünkü oğlumdaki gibi 12 kilo alsam 100 olcaktım resmenn inanılmaz korkuyodum dr hamur iş tatlı vs vs biliyosunuz zaten onlardan uzak durmamı söyledi .ilk 6 aya kadar 2 kilo falan aldımm görenler hamile olduğuma inanamıyorladı hamile kıyafetimi bile sırf hevesimi almak için aldım oğlumdada giymemiştim ahdım vardı bunda bıkana kadar giyecektim ölede oldu:))hamile olduğumu bilmeyenler görünce ne alaka der gibi yüzüme bakıyolar hamileyim deyincede çok şaşırıyorlardı:)))6 aydan sonra yavaş yavaş alımlar başladı tabii son 3 ayda 5 kilo aldım ve 95.6 le aynı oğlumdaki kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 88 dim şimdi 32 günlük oldu bebeğim 85 olmuşum...hamileliğim çok güzeldi gerçekten 1 hafta sonra bütün kıyafetlerimi giyebildim hatta 1 hafta sonra kontrole giderken normal kıyafetlerimi pardesümü falan giydim hastanedeki bi kadın inanmadı yeni doğum yaptığıma tabii bunlar beni çok keyiflendirdi...yani kızlar olmaz diye bişey yok kendinize bi sınır koyun ve bu kiloyu aşmayacağım deyin ben oğlumdaki kiloyu aşmayacağım diye başladım aynı da oldu ondada 95.6ydım bundada...

kızım 3.140 gr doğdu gayet sağlıklı elhamdülillah bebişe yarayacak şeyler yiyin kendinize değil..

ama beni sorarsanız şu keyifle ve 32 gündür evde olmanın sıkıntısıyla kendimi yemeğe vermiş durumdayım kendimi durduramıyorum desem yalan olmaz biraz dışarı çıksam sanırım bu iştahımda durur biraz çünkü evde çok bunaldım gerçekten ....

hepinize sağlıklı keyifli hamilelikler ve doğumlar diliyorumm

Öncelikle Allah tamamına erdirsin.
Tabii keşke zayıf hamile kalsaydınız.Ama olan olmuş.Şimdiki kilonuza hiç takılmayın.Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Yok diyelim ki iradenize sahip çıkamadınız.Eğer bebeğinizde ve sizde bir sağlık problemi yaratmayacaksa hiç yakmayın estetik olarak.Dünyanın en mucizevi günlerini yaşıyorsunuz.Sonuna kadar tadını çıkarın.Kilo vermek elinizde.Doğumdan sonra biraz sıkıya alırsınız işi.

ikiz hamileliğime 85 kiloyla başladım. toplamda 5 kilo aldım.bebeklerim de gayet sağlıklı doğdular. doğumdan çıkışta 80 kiloya düşmüştüm.hamileyken kilomdan dolayı endişelenirdr.um şişman hamilelerde daha az kramp olduğunu söylemişti.rahat bir hamilelik geçirdim. şeker sorunum da olmadı çok şükür.doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerimin hepsini giyebildim. suanda 82 kiloyum. bebeklerim yavaş yavaş ayaklanıyorlar artık. herhalde bundan sonra meleklerimin sayesinde kiloları veririm

öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin bende ilk kızıma 87 kiloyla hamile kadım 78 kadar düştüm 4 aydan sonra çünkü safra sorunum vardı hiç bişey yiyemedim 90 kiloyla doğuma girdim ertesi gün taburcu olduğumda 80 kiloydum şimdi tekrar hamileyim 81 hamile kaldım 79 oldum çok dikkat ediyorum yediklerime saatlerine abur cubur yememeğe yesem bile tadımlık yiyorum ve çok su içiyorum akşamlarıda en az bir saat yürüyüş yapıyorum çok korkuyorsan kilo almaktan doktoruna danış o seni mutlaka yönlerdirir canım kendine ve bebeğine iyi bak

1.75 boyum 82 kiloyla hamile kaldım 4. ayıma kadar 4 kilo verdim 78e düştüm istifra etmemden dolyı sanırım 5. ayımdayım şuanda 1 kilo almışım.. çok kilolu olduğumu düşünmüyourm aslında kilo almaktan korkuyorum ama. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin... umarım çok boş kilolar almayız..

aslında yediklerime çok dikkat ediyorum.abur cubur değilde karnım acıkınca çok midem bulanıyor ben de daha acıkmadan ekmek arası zeytin falan yiyorum.ben de bazen sizin gibi düşünüyorum ama osnra kilo vermenin hakikaten çok zor olduğunu bildiğim için tırsıyorum.teşekkür ederim ilginiz için..

ikiz hamilelelik ve 5 kilo...vallahi şimdi ayağa kalkıp sizi alkışlayacağım.:)alkışladımmmmmm

yürüyüş bana o kadar zor geliyor ki.normalde düzenli yüzen,yürüyen birisiydim.ama şimdi bakkala gitmeye bile gücüm yok.dr henüz gitmedim hafta içi gideceğim ama kadın doğumcu kilo mevzuları ile ilgilenmez diye düşünüyordum.yine de bi sorayım bakalım.....sen de kendine iyi bak.teşekkür ederim.

canım bence sen gayet normalsin boyunda uzun ve 5.ayındasın .umarım böyle devam edersin.

inşallah canım bu arada ddoktorlarım bana vitamin vermediler 2side sordupum zaman kiloda aşırı artış yaptığını sölediler bazı bünyelerde...
bu yüzden risk almayalım beslenmeniz düzenliyse gerek yok dediler...
kullandığım demir ilecı maltofer şurup içinde yeterince vitamin barındırdığını sölediler... bilginize vitaminlerinizide doktorlarınızla görüşün isterseniz..

bunu hiç duymamıştım sorarım gidince.bana ilk folik vermişlerdi onu bile düzgün içmedim çok midemi bulandırdı diye.

bunu hiç duymamıştım sorarım gidince.bana ilk folik vermişlerdi onu bile düzgün içmedim çok midemi bulandırdı diye.

folik asiti banada verdiler canım onu bende kullandım fakat ben içemedim midem sürekli bulandığından... sonraki 4-5 aylardaki vitaminleri vermediler..

bütün mesajları okudum.yazıyım yazmayım yazıyom işte bu konuya en kilolu ben cevap vermiş olucam 112 kiloydum evlendiğimde biraz yapısal biraz boyum var rakamdan daha az gösteriyorum sayılır evlenir evlenmezde hamile kaldım doktorum bana 12 kilo alacaksın dedi tam 12 kilo aldım ama son iki hafta birden 3 kilo daha eklendi çünkü ayaklar bacaklar felaket şişti çok zor bi hamilelik geçirmedim hatta hareketliyimdir herkes kiloma göre çok esnek olduğumu söyler pilates ve ayrobiğe giderken hocalarda hep öyle derdi doğumumda zor olmadı sayılır yani doğum bu tabi zor olucak:d o bakımdan dedim ama bende bebğimde sağlıklıyız elh.ama tabiki kilo vermek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…