Şişmanım ama sevimliymişim küfür etse daha iyiydi kızlar yardım

grumpyquen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
16
0
16
İzmir
Kızlar sevgilim bana herkesin ortasında "şişman ama sevimli " dediiiiiiiii bana dediiiii acilen diyete başladm 96 kg olmuşum en so 80 li kilolardaydım noolur yardım edin destek olun

Son düzenleme:
Kızlar sevgilim bana herkesin ortasında "şişman ama sevimli " dediiiiiiiii bana dediiiii acilen diyete başladm 96 kg olmuşum en so 80 li kilolardaydım noolur yardım edin destek olun

utansın öyle dediğinden. seni kızdırmış :/ veririsin yürüyüş ve diyetle istediğin şekle kavuşursun. hedefinede bağlı canım . bir sürü diyet çeşitleri var... bende yapıpyorum diyet ama fıtığım olduğu için hareket pek yapamıyorum. ben küçüğüm daha 16 yaşındayım :) siz ? :))

Bencede utansın 23 yaşındayım spor salonuna yazıldım hemen çok moralim bozuk çok

Bencede utansın 23 yaşındayım spor salonuna yazıldım hemen çok moralim bozuk çok

Kendi çapında iltifat ettigini falan mı düşünmüş nedir, erkekler genelde kendileri kilo alsa hiç fark etmezler ama yanındaki kadın azıcık kilo alsın dalga konusu olur. Böyle ufak tefek şakalarla, kadının kendine olan güvenini kaybetmesine de sebep oluyorlar. Ne derse desin ciddiye al bence söyledigi cümleyi ve kilo vererek ona en güzel cevabını ver, hiç bozma moralini.

Son düzenleme:

Çok doğru ama spor salonuna yazılınca kıyamet koptu ! Yok efendim o öyle bişey demek istememiş o beni böyle seviyomuş yok inat ettim gidicek bu kilolar

Çok doğru ama spor salonuna yazılınca kıyamet koptu ! Yok efendim o öyle bişey demek istememiş o beni böyle seviyomuş yok inat ettim gidicek bu kilolar

Hiç bakma canım dediklerine, önce ben seni böyle seviyorum niye böyle yapıyosun derler, sonra da her fırsatta kilona laf ederler. İncecik oldugunda degerin bilinir en azından, sen kendine daha çok güvenirsin, o da seni kaybetmekten korkar. Sakın vazgeçme.

canım mutlaka kilo vermeye çalış..bunu 40 kilo veren biri olarak söylüyorum..her kilo verişinde daha bir güzelleşeceksin ve kendine olan güvenin artacak..hayatında işe yaramayan,sana sadece yük olan kilolarından kurtul lütfen..ben hemcinslerimi hep güçlü görmek istiyorum..düşünsene kilo verdiğini şıkır şıkır giyinip fıstık gibi olduğunu..eminimki zaten güzelsindir ama kilolar insanı olduğundan büyük gösteriyor..bana teyze diyenler,şimdi ortaokula gidiyorum sanıyor..bu arada 2.çocuğum yolda..eğer bir kez karar aldıysan sakın dönme..bu işi şimdi yaptın yaptın yoksa kilolarını veremezsin bidaha..kendine bu yolda güven..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…