- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Seninki demirden değil, basit karbonhidrat ve şekerden. İnsülin partisii düzenleniyor içerde, kan şekerin bir yükseliyor, bir düşüyor, bir yükseliyor...sürekli aç histemesen tuhaf olur zaten
Tamam işte seninde miladın olsun bugün. Hadi başlayalım.15 kilo verdim nickimi degistim de ne oldu? 6-7 kilosunu geri aldim. Yemeye de devam ediyorum. Yeniden sismaniye olacagim galiba
Pisman bi sisman yani
Yani mesela şuan akşam yiyeceğin 3 popcorn'a kendini hazırlamış ve kabullenmiş olman bile durumun vehametini gösteriyor bence
Ama ölürsün bak ben senin iyiliğini düşünüyorum yazık gençsin belli de Allah korusun bunun sonu yok. Ben hayatta bir hamburgeri bitirdiğimi bilmiyorum. Kendine zarar hepsi de zararlı yazık. 3 tane patlamış mısır nedir? Kolayı da bırak bi kere. Çikolata dondurma oyyy ben bunları yesem şimdiye sela’m okunurdu.konu bana dönmesin yani konu sahibine ayıp olur ama yok gayet de yiyorum hepsini. istemiyorum aslında ama baya baya yiyorum
Aldım bunuda listeyeÇiğ brokoli salatası yapın, nar ekşisi dökün çok az. Immm mis gibi
Hayırlı olsun.Canım brokoli çekti :))
Ben 10 kilo verdim ama diyetisyenle ve sporla. Hem spor olduğu için de sıkılaştım sanki daha çok vermişim gibiydi. Bir gün annem bana 21 yaşımdaki halimi attı ve inanamadım o ben miydim? Nasıl zayıftım, nasıl çıtı pıtıydım. Hemen ertesi gün diyetisyene randevu aldım spora yazıldım. Çok şükür verdim. Şimdi hamileyim ama sadece 1 kilo tek aldım. Yine spora devam edeceğim.
Azim çok önemli yoksa yemenin sonu yok.
Hayır 6 ayda daha fazla verirsiniz hele bi de pilates yapın varya 1 haftada bile o kadar güzel etki ediyor ki.Muhteşem bir süre. Ben en az 6 ay sürer sanıyordum.
İnşallahİşiniz kolay nede klay? Çünkü 75 ve üstü su gibi gidiyor kapış kapış
Çok teşekkür ederim, amin.Hayırlı olsun.
sağlıkla kucağınıza alın
Ama ölürsün bak ben senin iyiliğini düşünüyorum yazık gençsin belli de Allah korusun bunun sonu yok. Ben hayatta bir hamburgeri bitirdiğimi bilmiyorum. Kendine zarar hepsi de zararlı yazık. 3 tane patlamış mısır nedir? Kolayı da bırak bi kere. Çikolata dondurma oyyy ben bunları yesem şimdiye sela’m okunurdu.
Çiğ brokoli salatası yapın, nar ekşisi dökün çok az. Immm mis gibi
Otobüs yok çalıştığım yere arkadaşlarla buluşup gidiyoruz. Hep aynı yerde buluşuyoruz. Benim kapımın önünde. Ama akşamları yürüyebilirimÇalışıyor musunuz? Mesela otobüsle vs gidiyorsanız erken inip yürüyün. Eve yürüyün. Sürekli yürüyün.
İşte sürekli şeker çikolata yediğin için gerçek anlamda beslenip doyamıyorsun. O yüzden hep aç hissediyorsun.sürekli açım işte ve hep çantam çikolata,şekerleme vs dolu oluyor midem kazınsa hemen onları yiyorum. demir eksikliğinden başka bir şey de çıkmadı ki.
konuyu takipteyim.
bende de demir eksikliği çıktı. ama öyle böyle değil o kadar çok yiyorum ki. bugün öğle yemeğinde 2 mega boy hamburger yedim ve şuan yine sipariş bekliyorum birazdan tekrar yemek yiycem. doymuyorum. aralarda da dondurma ve çikolata yedim. akşam sinemaya gidicem orda da en az 3 tane popcorn gömerim tabiki kolayla. midem cidden delik falan mı diyorum çünkü doymuyorum.
demir eksikliği iştahı ya çok açıyor ya da feci kapatıyor. bizimki açılmış işte. ve o kadar fazla yiyorum ki cidden artık iç organlarım yağ bağladı sanki kendimi çok kötü hissediyorum ama durduramıyorum.
öf bi kötü oldum ya burdaki bütün tavsiyeleri tek tek okuycam siz de ben de düzeliriz umarım
Su an buyuk bi pastane simidiyle bir tabak kahvaltiligi gomdum. Sabah tost la yarim simit daha yemistim. Makarna pizza falan pisirmeyi dusunuyorum. Arkadas yukarda popcorn demis hemen misir patlatqcagim. Verdigim verecegim kilolarin intikamini aliyorum resmen. 3. Takimla guzel kilo vermistim. Yazin bi tatil iznine ciktim bi daha donemedimTamam işte seninde miladın olsun bugün. Hadi başlayalım.
Ay yok ben de çiğ karnabahar yemiyorum, aslında hiç denemedim. Çiğ karnabahardan kısır falan yapıldığını görmüştüm onu denemek istiyorum ama.Çiğ brokoliyi ya da karnabaharı nasıl yiyorsunuz ya bana çok yavan geliyor. Buharda azıcık haşlayıp cuppadak buzlu suya atıp öyle yiyorum. :/
Ya canım çıldırdın mı? Açlık gidermek için tatlı yenir mi? Kan şekerin yükseliyor, geri düşüyor, o yüzden aç gibi hissediyorsun işte...halbuki aç falan değilsin. Şekerli içecekler direk intihar zaten. Cola'nın adını bile anmak istemezdim.sürekli açım işte ve hep çantam çikolata,şekerleme vs dolu oluyor midem kazınsa hemen onları yiyorum. demir eksikliğinden başka bir şey de çıkmadı ki.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun.
sağlıkla kucağınıza alın.
konu sahibi herşey önce beyinde başlıyor ve bitiyor.
kendinize baktikca
" battı balık yan gider" derseniz olmaz.
bir yerde dur demeniz ve durmanız lazım.
tabiki bir kaç haftada mucizeler beklemeyin.ama pes etmeyin.
kilo sorunlarının çoğunun vücut tam vermeye adapte olacağı dönem aman nasılsa veremiyorum diye yenildiginden olduğunu düşünüyorum.
destek alın spor yapın.sağlıklı beslenin.
beslenme alışkanlığımız çok fazla hazır gıda abur cubursa ilk is onların yerine sebze meyve koyarak başlayın.kısa sürede farki göreceksiniz.
kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?