- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Nasıl oluyor öyleÇiğ brokoliyi ya da karnabaharı nasıl yiyorsunuz ya bana çok yavan geliyor. Buharda azıcık haşlayıp cuppadak buzlu suya atıp öyle yiyorum. :/
TeşekkürlerBen şunu farkettim. İçeriğinde glikoz şurubu olan hazır ürünler iştah mekanizmasını bozuyor. Çikolata, ucu bir arada, hazır tatlılar vs. İlk başta buna dikkat ederek bile baya kilo verirsiniz. Normal şekerden bahsetmiyorum. Sıfır şeker uygulaması bana göre yanlış. Vücudun şekere de ihtiyacı var. Çikolatalarda bisküvilerde alırken dikkat edip içeriğinde normal şeker olanlarını alın arada bir abur cubur yemek için. Önce buna dikkat edin sonrası gelir bence..
Diyetisyene git sana güzel bir beslenme programı çıkarır. İlla zayıflayacak değilsin ki beslenme programıyla sağlıklı besleneceksin.babamın falan da dikkatini çekti yani doktora gidip geldim ama bir tek demir eksikliği çıktı bilmiyorum nereye kadar gidecek kendimi frenleyemiyorum işte. teşekkürler düşündüğünüz için
Ay yok ben de çiğ karnabahar yemiyorum, aslında hiç denemedim. Çiğ karnabahardan kısır falan yapıldığını görmüştüm onu denemek istiyorum ama.
Çiğ brokoli de bence yavan değil ya, yavan gelse de nar ekşisi onu tatlandırıyor. Mısır falan da eklenebilir aslında.
Ben buharda pişmiş brokoliyle anlaşamıyorum, ancak yoğurda bulamam gerek
Nasıl zayıflatır??Aktardan 5 TL lik çiçek unu alın.yer yemekten yarım saat önce bir yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyin.yatmadan öncede yoğurt zencefil zerdeçal tarçın uclusunu yiyin.diyet yapmaya gerek yok.1 aya verirsiniz eminim.
Olaya diyet diye bakma Karınca... acil eve ekmek, makarna, şekerli şeyleri almayı bırak...1 hafta sık kendini, bak göreceksin aklına bile gelmemeye başlayacak...ama sıfır unlu mamül, sıfır şeker...1 hafta.Evet harikasın hep açım. Yiyorum kalkıyorum ay bir top ekmek daha mı yeseydim diyorum.
Güzel fikir.Kilo vermen yavaşlayabilir, hatta durabilir. o yüzde sadece kilo ile ölçme kendini. Baldır, kalça, bel, kollar... bunların ölçüsünü al. Farkı göreceksin.
Anlaştık teşekkür ederim.Olaya diyet diye bakma Karınca... acil eve ekmek, makarna, şekerli şeyleri almayı bırak...1 hafta sık kendini, bak göreceksin aklına bile gelmemeye başlayacak...ama sıfır unlu mamül, sıfır şeker...1 hafta.
Nasıl oluyor öyle
Ben onları da yiyorumHmm bir deneyeyim ben de o zaman madem evde brokoli var bozulacak bu gidişle. O kalın saplarını yemiyorsun di mi, onları keseyim.
Ama sıfırdan mı başlayacaksın. Aldığın kadarını vermen sıfırdan vermenden çok daha kolay canımSu an buyuk bi pastane simidiyle bir tabak kahvaltiligi gomdum. Sabah tost la yarim simit daha yemistim. Makarna pizza falan pisirmeyi dusunuyorum. Arkadas yukarda popcorn demis hemen misir patlatqcagim. Verdigim verecegim kilolarin intikamini aliyorum resmen. 3. Takimla guzel kilo vermistim. Yazin bi tatil iznine ciktim bi daha donemedim
Her istediğini yiyerek zayiflarsin sporada gerek yok.metabolizmayı hızlandırıyor spor yapmadan üstelik.ben uç doğum dada 30 kilo aldım.hepsinide bu şekilde verdim:)Nasıl zayıflatır??
Onlardan kurtulmam lazım o zaman.Abur cubur bisküvi hazır kek cips kola vs.. tarzı paketli ürünleri tüketme de ne yersen ya.Canın çikolatalı tatlı mı istedi kendin pişirdiğin tatlıyı ye.Ama hazır yenen her şey kat kat kişo yapıyo
Aha aynı benArkadaşlar beni haklı olarak atıyorlar. Çünkü yazmam gerekiyor ya yapmıyorum. Sonra aman diyorum yemeye devam
Onu denedim ama başarısız oldumDukan diyeti tavsiye ederim. Aclik diye bi his olmuyor. Ama nefs icin zor. Meyve bile yiyemiyorsun.
Vücudun şekere ihtiyacı yok...tüm yediğimiz karbonhidratlar şeker olarak parçalanıp enerjiye dönüşüyor zaten. Yani yediğin brokoli de, nohutta şeker.Ben şunu farkettim. İçeriğinde glikoz şurubu olan hazır ürünler iştah mekanizmasını bozuyor. Çikolata, ucu bir arada, hazır tatlılar vs. İlk başta buna dikkat ederek bile baya kilo verirsiniz. Normal şekerden bahsetmiyorum. Sıfır şeker uygulaması bana göre yanlış. Vücudun şekere de ihtiyacı var. Çikolatalarda bisküvilerde alırken dikkat edip içeriğinde normal şeker olanlarını alın arada bir abur cubur yemek için. Önce buna dikkat edin sonrası gelir bence..
Yarın ilk iş bulacağım o aparatı.Buhar aparatım var. IKEAdan almıştım 15 lira bir şeydi, sosyete pazarlarında belki 5-10 liradır. Küçük bir tencerede su kaynatıyorsunuz sonra o buhar aparatını tencerenin üstüne oturtup sebzeleri üstüne koyup kapağını kapatıyorsunuz. Suya değmeden aparat üstünden buharda haşlanıyor. Ayrı bir yerde de buzlu su yapıyorum haşladığım sebzeleri hemen o buzlu suya atıyorum, rengi canlı kalıyor. Vitamini de gitmiyormuş sanırım böyle yapınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?