bence sizin de gayet ideal. çevreniz ne diyor size, balık etli olduğunuzu mu söylüyorlar?
annem popon sepet gibi olmuş zımbırtı yemekten vazgeç artık dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizin de gayet ideal. çevreniz ne diyor size, balık etli olduğunuzu mu söylüyorlar?
seni çok iyi anlıyorum. o armut tipi durumu bende de var sanırım, üst tarafın da altla uyumlu olarak daha geniş olmasını veya alt tarafın üstle uyumlu olarak daha ince olmasını istiyor insan. yalnız bana eskiden çok zayıf olduğumu, kilo almanın iyi olabileceğini söylüyorlardı. Bu sefer de şişko mu diyorlar bilmiyorum ama ben bu şekilde kendimi daha çok beğeniyorum. zayıfken giysi de yakışmıyordu üstüme.annem popon sepet gibi olmuş zımbırtı yemekten vazgeç artık dedigenelde kimse bişey demez, belki de kırmamak için bilmiyorum. ama benim vucut yapım armut tipi, üst taraf ince alt taraf geniş
kilo da versem nerden gideceğini bilemiyorum ki
ben böyle iki tarafı da orantılı olan balıketli kadınlara o kadar imreniyorum ki.. o zaman 70 kilo bile olsam umursamazdım
![]()
Bence normal çünkü ben balık etli vücudun ideal olduğunu düşünüyorum.
seni çok iyi anlıyorum. o armut tipi durumu bende de var sanırım, üst tarafın da altla uyumlu olarak daha geniş olmasını veya alt tarafın üstle uyumlu olarak daha ince olmasını istiyor insan. yalnız bana eskiden çok zayıf olduğumu, kilo almanın iyi olabileceğini söylüyorlardı. Bu sefer de şişko mu diyorlar bilmiyorum ama ben bu şekilde kendimi daha çok beğeniyorum. zayıfken giysi de yakışmıyordu üstüme.
sizin bence çok orantısızlık yok. yani altla üst arasında olması gereken var sanırım, yoksa aksi olsa hiç mutlu olmazdınız kendinizden. çünkü mesela üzerime yapışan bir kazak giysem alt tarafım hiç estetik durmuyor. kocaman popo basenler bir de göbek de var içime çekiyorumböyle sanki üst başkasının alt başkasının gibi. o yüzden genelde bol üstler giyiyorum
![]()
SPOR COK ISE YARIYOR.67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
bence diyebiliriz.Balık etli denilince ne anladığımıza göre değişir bu durum.
1.62 boy kilo 60 olsaydı
eh derdim balık etli kesin.
Ama ben arkadasın balık etli orantılı bir görünüm de
oldugunu düşünmüyorum.
ha 60 ha 67 diyemiyorsun böyle bir durumda çünkü 7 kilo
azımsanacak bir kilo değil.
Benimde boyum 162 ve evlendikten sonra 50 kilodan 1 yıl içinde 64 e çıktım.
Akşamları kızartma, makarna gibi sağlıksız kolay yemekler seçtiğim için.
(Verdim tabi bu kiloları)
Onun için biliyorum ki bu boya 67 balık etli diyemeyiz.
bence diyebiliriz.
Maydonoz suyunu Nasıl yaptınız
Şimdi ne yapayımBalık etli denilince ne anladığımıza göre değişir bu durum.
1.62 boy kilo 60 olsaydı
eh derdim balık etli kesin.
Ama ben arkadasın balık etli orantılı bir görünüm de
oldugunu düşünmüyorum.
ha 60 ha 67 diyemiyorsun böyle bir durumda çünkü 7 kilo
azımsanacak bir kilo değil.
Benimde boyum 162 ve evlendikten sonra 50 kilodan 1 yıl içinde 64 e çıktım.
Akşamları kızartma, makarna gibi sağlıksız kolay yemekler seçtiğim için.
(Verdim tabi bu kiloları)
Onun için biliyorum ki bu boya 67 balık etli diyemeyiz.
Canım benim sorunum çok iştahım varSPOR COK ISE YARIYOR.
eşekk ederim1 demet maydonoz alıp eve gelince bi güzel yıkayıp 4e bölüyordum cnm ve buzdolabı poşetlerinde saklıyordum.
sabah hemen bi tanesini alıp küçük bi tencereye saplarıyla birlikte koyup bir bardaktan biraz fazla suyla 1 taşım kaynatıyordum 4-5 dkda hemen kaynıyor zaten. sonra ağzı kapalı bişi şekilde 5-10 dk demlendirip bardağa döküyordum bide limon suyu sıkıyordum üstüne o şekilde sıcak şekilde içiyordum çay gibi. 15 gün yapıp 10 gün ara vererek 3 kür halinde yapmıştım. devamlı ara vermeden yapmak demir eksikliğine yol açıyormuş diye ara veriyordum
Zayıflayıpta ne yapacaksın en azından öldüğünde67 kiloyum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor aranızda böyle olup 15 20 arası kilo verebilen var mı kızlar lütfen yardım edin bana
Valla spor yapmadan zayıflayamazsın bunu bıl.iştahın varsa da kalorisiz bırseyler yıyebılırsın ızgara,salata,yagsız makarna gıbı abur cuburu kesCanım benim sorunum çok iştahım varacıktırmayan menü diyet