• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sismanim Sismansin Sismansiniz...

Karatay diyetini sadece kilo vermek icin degil yasam tarzı olarak yapmak lazım, çok sağlıklı bir beslenme çeşiti. Benim kahvaltı alışkanlığım yoktu, sabah yemeyin aksamaçok acikiyordum, kahvaltı yapmaya başlayınca, karbonhidratı da kesince 1.5 ayda 7 kilo verdim. Hala bki ne göre yüksek kilolu görünüyorum. En az 7 kilo daha vermem lazım. Geçen yaz giydiğim kot hala olmuyor. Yani yazdan beri en az 10 kilo almışım, şimdi de vermeye çalışıyorum.

Ne kdr sürede 22 kilo verdiniz acaba. Bende bidahaki ay dogum yapacagim dogumdan sonra artik dikkat etmem gerekiyor benimde.
Oncelikle saglikli bi sekilde bebenizi kucaginiza almanizi diliyorum benimki cok karisik once kalori sayimi yaptim pek bi kilo veremedim sonra Karatay diyetini arastirdim aralik basi gibi baslamistim sanirim hem Karatay diyeti hem kalori sayimini yapiyorum hic acikmiyorum sadece biraz duzensizliklerim oldu is saatlerim is tempom asiri kosturmali spor yapmadim is kosturmali oldugundan birde haftada bi joker yemegi yapiyorum o gun iste canim ne isterse yiyorum (vucudum az yemege alisinca duraksadi onu engellemek icin) :)

Back