şişmanladığı için kocasını boşamak

Milletin niye boşandığı sizi büniye alakadar ediyor ki? İsteyen şişmanladığı için boşanır, isteyen ayağı büyüdüğü için, isteyen gözünün üstünde kaşı var diye boşanır. Bdv'ye konu açacak kadar neden dert ettiniz?
ister boşanır ister boşanmaz beni ilgilendirmez sadece garibime gitti

Istemiyorsa istemiyor, zorla mi?

Estetik onemlidir bu hatun icin, sisman adam gormek istemiyordur, yuzeysel bir insandir.

Baskasina asik olmustur, bahane aramistir.

Evlilikten usanmistir, ozgur olmak istiyordur.

Esinin ailseinden usanmistir.
.
.
.
.
sebepler uzar gider. Artik evli kalmak istemiyorsa zorlayacak halimiz yok ya.
olabilir beğenmeye bilir dış görünüş önemlidir bazı insanlar için bana sadece ilginç geldi

Ozel hayatlari yoktur bu da kizin canina tak edince bosamistir sana diyememistir.
Gonlunu baska adama kaptirmistir sana diyememistir onurlu olayim kocami aldatmayayim bosanayim demistir
Kocasi onu aldatiyordur sana diyememistir asagilayarak hincini aliyordur
Kocasini fizigi icin sevmistir
Kaporta eskidi yenisini alayim demistir
Evliliginde psikolojik siddet goruyordur yada fiziksel ama utaniyordur kilosuna takar gibi yapmistir

Yani insanlar bazen asil sorunu gozardi edip yansitma yaparlar kucuk bir sorunu buyuk gibi gosterirler
Cunku asil sorunun bilinmesini istemezler.

Hem kilosu yuzunden bosanmanin esigine gelen arkadaslarim oldu olabiliyor.
Kadin 50 adam 99 boylar da kisa. Kilo iyice gorunuyor.
Kadin adamin sagligini dusunuyor surekli ama adam habire yiyor.
Kadin da anlasma yapti. 100U gecerse bosanacaklardi.
Tabi adam 100u gecince cok defa diyet yapti ama sonra yine saldi.

Bize ters gelebilir insanlarin hayatlarini begenmesek de yargilayamayiz.

Milletin niye boşandığı sizi büniye alakadar ediyor ki? İsteyen şişmanladığı için boşanır, isteyen ayağı büyüdüğü için, isteyen gözünün üstünde kaşı var diye boşanır. Bdv'ye konu açacak kadar neden dert ettiniz?
Katiliyorum. Hayir ne kadar yakin arkadasim olsa bile, telefon acip neden bosandin diye soramam. Bu onun cok ozeli; sirf haber almak, merakini gidermek icin boyle bir suru ariyan olduysa, kiz muhtemelen sinirden, ya da soranla alay etmek icin tipsizlesti de bosadim demistir.

kızlar önceden çok yakın olduğum bir arkadaşım var uzun zamandır çok görüşmüyoduk eşinden ayrılalı bir kaç ay olmuş ben daha yeni duydum.Telefon açtım hani geçmiş olsun gibilerinden neden boşandığını sordum şiddet falan dicek diye bekliyodum kocam şişmanladı tipsizleşti falan dedi çok şaşırdım içimden böyle bir şey için insan eşinden boşanır mı?diye söylendim sonuçta insan kadında kilo alabilir erkekte kimse genç kalmıyo saçları falan dökülmüş diye eşini beğenmiyo diye boşanmış tabi görünürde başka sebepler var ama konuştukça bana bunları söyledi

ne kadar zamandir evlilerdi peki.

ehüeeheüüü=D iyi yapmş, kim napsın dombidiyi=Ddd

Katiliyorum. Hayir ne kadar yakin arkadasim olsa bile, telefon acip neden bosandin diye soramam. Bu onun cok ozeli; sirf haber almak, merakini gidermek icin boyle bir suru ariyan olduysa, kiz muhtemelen sinirden, ya da soranla alay etmek icin tipsizlesti de bosadim demistir.
tabi ben arayıp neden boşandın diye sormadım ben nasıl diye aradım muhabbetin gidişatı sebebiyle konuyu o açtı o anlatmaya başladı belki benle dalga geçmiştir bilemem saflığıma verin ben yargılamak için açmadım konuyu garibime gitti fikirlerinizi almak istedim zaten beğenmez boşanır lafım yok

kızlar önceden çok yakın olduğum bir arkadaşım var uzun zamandır çok görüşmüyoduk eşinden ayrılalı bir kaç ay olmuş ben daha yeni duydum.Telefon açtım hani geçmiş olsun gibilerinden neden boşandığını sordum şiddet falan dicek diye bekliyodum kocam şişmanladı tipsizleşti falan dedi çok şaşırdım içimden böyle bir şey için insan eşinden boşanır mı?diye söylendim sonuçta insan kadında kilo alabilir erkekte kimse genç kalmıyo saçları falan dökülmüş diye eşini beğenmiyo diye boşanmış tabi görünürde başka sebepler var ama konuştukça bana bunları söyledi
eğer bi kişiyi kendini bağlamak için alt yapı oluşturmamışsa karşı tarafa (paylaşımlar,sosyal ve kültürel olgunluklar,güzel ve mutlu anılar vs.)o ilişki yüzeysel kalıyor malesef ...

Back
X