Şişmanlık depresyonu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Endop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Endop

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
407
623
103
40
ay ne olur diyet başarı öykülerine falan taşımayın konumu. psikolojim zaten harap :olamaz:
Nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum bir yılda tam 17 kilo almış buldum kendimi. 77 kiloyum. Kan şekerime insüline herbişeyime baktırdım herşey normal. Sanırım sadece oburluktan kilo alıyorum. Kilo nasıl verilir unutmuşum resmen. Spora başladım ama kilom hala aynı. Şunu şunu yaptım şu sürede şu kadar kilo verdim gibi yorumlara öyle ihtiyacım var ki. Yatağa yatmış yorganı başıma çekmiş dertli dertli düşünüyorum :olamaz:

Yemeyeceksin.Herhangi bir problem yokmus yani kilo verebilirsin sana bagli.Mesela basindaki yorgani kaldirip kalkip bi detoks cayi hazirlamak ile basla;)

Bir haftadır spor yapıyorum. Ekmek ve aburcubur u kestim günde üç litre su içiyorum başkaca bir gayretim de fikrim de yok

1 haftada kilo veremezsiniz zaten. ayrıca sağlıklı bi diyet uygulamanız lazım. sadece abur cuburu kesmekle olmaz.

spor ile yaklaşık 1 aya yakınken başlarsın farkı anlamaya ama spor ile hem sağlıklaşırsın hem daha dinç olursun devam

ben eti çok sevdiğim için dukan yapmıştım
bol su içmek diyetlerin hepsinde birinci şart
dukan da ilk birkaç gün halsizlik olduğu için spor ilk hafta önerilmiyor

ben dukan ile 2012 de 50 günde 10 kg verdim ki öğle saatlerinde olmak koşuluyla diyette olmaMasına rağmen kaçamak yaptım hafta sonlarında abartmadan spor yapmadığım halde hiçbir sarkmam olmadı ve gören herkes 10 kg dan fazla verdin dedi çünkü bacaklarım aşır aşırı şişikti kalındı yani
şuan da da yapacağım ama mutfak işinden anlamıyorum ve o zaman annem yardımcı olmuştu sabahları omlet yapıyordu haftada birgün annem hazırlardı ya da yardımcı olurdu çünkü o zmaan aşırı derecede kalındım
şimdide aşırı derecede kalınım ama yardımcı olan yok bu yüzden mutfağa girince bırakıyorum ne varsa yiyorum :mad:

Yaşım neredeyse 31. Bebek diye deliren eşime birşey diyemiyorum. Ben de istiyorum ama bir de hamilelik kilolarıyla yarmagül e dönerim :KK14:

Şu anda sandalyede oturamıyorum göbeğimden düşünün halimi. Pazartesi başladım bende diyetisyene ama benim sorunum hem yaş faktörü hem de pis boğazlılık. Doyana kadar değil boğulana kadar yiyorum. Kaldı ki ben çok kısa sürede kilo aldım. Önce 3 beyaz bırakılacak ve beyin diyete hazırlanacak kolaylıklar dilerim

Once diyet yapip sonra sporla diyeti mixlesen daha iyi olur galiba.. hem sklasirsin gemde duraksama zmni uzun olmaz

25 yaşından sonra kilo almak çok hızlı oluyor. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bende 7 kilo aldım veremiyorum.

:KK25::KK25:
ay ne olur diyet başarı öykülerine falan taşımayın konumu. psikolojim zaten harap :olamaz:
Nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum bir yılda tam 17 kilo almış buldum kendimi. 77 kiloyum. Kan şekerime insüline herbişeyime baktırdım herşey normal. Sanırım sadece oburluktan kilo alıyorum. Kilo nasıl verilir unutmuşum resmen. Spora başladım ama kilom hala aynı. Şunu şunu yaptım şu sürede şu kadar kilo verdim gibi yorumlara öyle ihtiyacım var ki. Yatağa yatmış yorganı başıma çekmiş dertli dertli düşünüyorum :olamaz:
Kilo alan kişilere otomatikman sevimlilik hormonu yükleniyor sanırım ne şeker yazmışsınız tüm mesajlarınızı.

Kızlar bende de geceleri içimden çıkan Tazmanya canavarı sendromu gelişti:mad:
Gece uykudan uyanıyorum midem kazınıyor
Mutfağa girmemle gözümün dönmesi bir oluyor :KK57:
Hunharca yiyesim var :skandal:

2 aya ihtiyacın var altı üstü. madem sağlığın yerinde çocukta yok hava da mis gayet güzel kilo verirsin.
ben de bugün biraz kısmaya başladım. illa her yıl 10 kilo verip 10 kilo almalıyım.
üstüne ben çalışıyorum bir minnoş oğluşum var.
kendime ayrı yemek eşime ve oğluma ayrı yapıyorum. ama şu an bu modda değilim ne yemek yaparsam az az yemeye başladım. sen çıkıp bol bol da yürürsün. duşunu alırsın kendine göre kahvaltı hazırlarsın. çok rahat verirsin o kiloyu

Ben de aynı dertten muzdaribim yaşım oldu 34 ve metabolizma hızım yerlerde sanırım :(
kilo aldım ve vermiyorum veremiyorum değil vermiyorum çünkü kendime çok sinirliyim ve sinirlendikçe daha çok yiyorum
nasıl olacak nasıl vereceğim bilmiyorum

konu sahibi akıl veremedim kusura bakma, hakkını helal et, kelin merhemi olsa başına sürer misali benim durum :(

Canan Karatay diyetini öneririm basit bir diyettir haftada 1 kilo rahat verirsin.Yada bir diyetisyene git.Haftada 3 günde yürüyüş hepsi bu.

Back
X