• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişmansın diyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar saygısız bir insan. İnsan sevdiğine nasil bunu soyler ? Ki sevse söylemez yani. Ben olsam bir daha yüzüne bakmam gitsin zayifini bulsun ama kendisine uyması için karakteri zayıf lazım ona.
Sevgilin kilo alır kilo verir bu böyle söylenmez yani. Yok acayip olmuşsun yok sismansin bilmem ne.. Terbiyesiz adam.
Ya bende asırı mı tepkı verdım dedım acaba ama degıl galıba

Ayıp etmiş demek ki öküzün teki ayrıca altı kilo fazlayla kimsenin vücudu öyle bi acayip görünmez. Kendisi nasıl acaba, tipini merak ettim hödüğün
Onun da var bıraz kılosu anlamıyorum bana sen nasıl guzelsın bana nasıl baktın şaşırıyorum derken bunu demesı

Çöp ilişki, birgün amelyat olman gerekse ardına bakmaz gider..

Söylenecek belli hayatım sağlığına dikkat et kilo aldıysan verirsin ben yanındayım birlikte yollarına bakarız tuttugunu koparırsın sen. yani söylemenin sevgiyi belli etmenin birçok yolu var.

Seni kilo sebebiyle laf atmayı uygun gören yarın bambaşka konudan sarsabilir

Sen bilirsin ama bence yol vermen gerek.

Erkek arkadasinin üslubu bana cok cirkin geldi, yani resmen senden igreniyor gibi bahsetmis. Bu adam seni gecmiste seviyorduysa bile artik sevmiyor, üzgünüm.
Bence sen de böyle birini sevip sevmeyecegini tekrar düsün..

Çöp ilişki, birgün amelyat olman gerekse ardına bakmaz gider..

Söylenecek belli hayatım sağlığına dikkat et kilo aldıysan verirsin ben yanındayım birlikte yollarına bakarız tuttugunu koparırsın sen. yani söylemenin sevgiyi belli etmenin birçok yolu var.

Seni kilo sebebiyle laf atmayı uygun gören yarın bambaşka konudan sarsabilir

Sen bilirsin ama bence yol vermen gerek.
Bu yorum benı aglattı

Bir daha yazma. Yazmasnı veya aramasını bekle. Sonra da bam bam söyle. Sen kimsin de benim kiloma laf ediyorsun? Sen Keanu Rivs misin g...tüm de. Kendini bi b.... k zannetme bana da doğru düzgün davranacaksan bu ilişki yürüsün. Beni kıracaksan tittirr ol git de bas tekmeyi beee... Sana sevgili mi yok canım benim. Kilona laf söyleyen seni incitmekten çekinmiyor demektir. üstelik de çabaladığını görüyor. Düşüncesiz işte. BValla bana kocam bazen diyor bu ne hal kilo aldın bende basıyorum narayı
SEN DE KELSİN. GÖBEĞİN ÖNDE HOP HOP SEKTİRİYOSUN. ŞUYUN ŞÖYLE BUYUN BÖYLE... ohhhh mis içimin yağları eridi. :halay:

Aşk öyle bir şey ki, karşındaki insan her haliyle dünyadaki en güzel varlık gibi gelir. Erkek arkadaşın kesinlikle sana aşık değil. Ayrıca çok kaba biri. Evlenip çocuk sahibi olmak isteseniz o zaman bile sana psikolojik baskı yapar. Senin yerinde olsam asla böyle biriyle beraber olmak istemezdim

Seni bukadar kolay kırıp geri hemen kazanmamali bnce yolu ver dis görünüş bukadar önmli olmamalı ve karşısındakiyle nasil konuşacağını bile bilmiyor uzak dur daha fazla kırmasın seni....
Uzak durmaya karar verdim insan bunu dıyecek patavatsızca davransa bile farkına varırı özür diler ama bu bile umrunda degıl ona gore ben gereksız trıp atıyorum yahu kadınım ben bu ilişki yeni bir ilişki senin beni onure etmen lazım

Patavatsız konusmaları oluyordu hatta ilişkinin basında bunu derdi birgun dandun konustum diye bitecek bundan korkuyorum ama eskıden hemen akabınde ozur dilerdi artık o bile yok bikac ayda bu hale geldık
Birkaç ayda toksik bir ilişki haline gelmiş. %100 hatalı olduğu halde gönül alma çabası da hiç yok. Unutmayalım ki gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez

Kızlar merhaba,
Akşam akşam canım sıkıldı, birkaç aylık bir ilişkim var. Pandemi dolayısı ile kilo aldım özellikle ödemim çok fazla. Ben de bir aydır dikkat ediyorum yediklerime ve dört kilo verdim henüz. Toplam aldığım kilo 10. Evet fazla biliyorum bunun için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu sabah artık spor da yapmaya başlayacagımı söyledim ve sabah erken kalkıp koştum. Az önce sevgilimle konusurken kamera açtım ve üstümde her zamanki bol kıyafetler yerine askılı ince bir body ve tayt vardı. Kamerayı bırakıp işimi görürken bana çok acayip olmuşsun dedi boydan görünce. Sorunca da balıketi değil bu şişmansın dedi. Konuyu değiştirdik yine açılınca konu tekrar etti bunu. Ben de bunu sorunca baya acaip görünüyo vücudun yani onu demek istedim anormal gorunuyosun dedi bana. Ben de o zaman normalını bulursun dedim kapadım. Bir saat geçti ne o yazdı ne ben. Tanıstıgımızda da aynı kilodaydım sanırım. Açıkcası bunu tekrar etmesi ve ben bunun için uğraş verirken sabahın altısında kalkıp kosarken ve o bunu bilirken böyle davranması beni çok kırdı, ustelık ben senı her halınle severım gibi beylik laflar bile yazmadı sonrasında bir de bana çok asık oldugunu söyler. Eninde sonunda yazacak ama nasıl bir karşılık vermem gerekıyor fazla mı hassas davrandım ama bunu zaten kafaya cok taktıgımı biliyor. Kamera acmadan önce ona aralıklı oruc yaparken neler yediğimi , agzıma seker ekmek koymadıgımı anlatıyordum ki bunu da biliyor, sevgisi mi azaldı yoksa beni kırmak umrunda değil mi? Bitmeli mi bu ilişki? Siz nasıl davranırdınız?
sevılecek yerlerın cogalmıs demek yerıne sısman anormal gorunuyorsun acayıp balık falan degıl dupeduz sısmansın dıyen adama ben olsam senın kusurlarını sana soylersem altından kalkamazsın der kapatırdım bu adamla zaman kaybetmeyın tecrubelerımıze ınanın
yenı kılo almıssınız ve aldıgınız kılodan rahatsızlık duyup vermeye baslamıssınız zaten ?kocanız degıl babanız degıl hanı bıraz saglıgına dıkkat et de demıyor
uslupsuz terbıyesız saygısız bırı

Aşk öyle bir şey ki, karşındaki insan her haliyle dünyadaki en güzel varlık gibi gelir. Erkek arkadaşın kesinlikle sana aşık değil. Ayrıca çok kaba biri. Evlenip çocuk sahibi olmak isteseniz o zaman bile sana psikolojik baskı yapar. Senin yerinde olsam asla böyle biriyle beraber olmak istemezdim
Ben de asık oldugunu dusunuyordum su ana dek ama artık dusunmuyorum. Gunde bin kere asık oldum sana demekle ask olmuyormus

Birkaç ayda toksik bir ilişki haline gelmiş. %100 hatalı olduğu halde gönül alma çabası da hiç yok. Unutmayalım ki gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez
Hem de hıc yok ne zaman telefonlarını acmam o zaman baslayacak yazmaya bılıyorum ama cok gec

sevılecek yerlerın cogalmıs demek yerıne sısman anormal gorunuyorsun acayıp balık falan degıl dupeduz sısmansın dıyen adama ben olsam senın kusurlarını sana soylersem altından kalkamazsın der kapatırdım bu adamla zaman kaybetmeyın tecrubelerımıze ınanın
yenı kılo almıssınız ve aldıgınız kılodan rahatsızlık duyup vermeye baslamıssınız zaten ?kocanız degıl babanız degıl hanı bıraz saglıgına dıkkat et de demıyor
uslupsuz terbıyesız saygısız bırı
Ya anormal gorunuyorsun demek yok ya ne kılosu baya sısmansın demek cok kırıcı ustelık gereksız goruyor tepkımı bence ask yok cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X