Şişmansın diyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de asık oldugunu dusunuyordum su ana dek ama artık dusunmuyorum. Gunde bin kere asık oldum sana demekle ask olmuyormus
Bazı insanlarınki sadece lafta kalıyor maalesef. Kendini üzme, eminim her halinle çok güzelsindir:KK36: Bazı Türk erkekleri için söylenmiş çok güzel bir söz geldi aklıma, yamuk s...lerine Adriana Lima arıyorlar diye:KK53:

Ya anormal gorunuyorsun demek yok ya ne kılosu baya sısmansın demek cok kırıcı ustelık gereksız goruyor tepkımı bence ask yok cunku
tepkınızı yetersız mı goruyor :KK70: tovbe yarabbım

bır konu vardı burda belkı bazı uyeler hatırlar
adam sevgılısıne memelerın ne kadar kucuk demıstı sevgılısını rencıde etmıstı dalga gecer gıbı bırkac kere tekrarlamıstı
bızde dedık kı ona kendısının munasıp yerının ufaklıgını yuzune vurmuyorum dıye mı boyle konusuyorsun de aklı basına gelır ozguvenı sıfırlansın da gorelım dedık
gercekten dedı cocuga :KK70:
cocuk mort :KK70: ıh mığ hıg demıs sesı ıcıne kacmıs

karsındakı kısı komplekslı aslında ondan oyle sızı ezmeye calısmıs ozguvenınızı zedelemeye calısmasının sebebı o

tepkınızı yetersız mı goruyor :KK70: tovbe yarabbım

bır konu vardı burda belkı bazı uyeler hatırlar
adam sevgılısıne memelerın ne kadar kucuk demıstı sevgılısını rencıde etmıstı dalga gecer gıbı bırkac kere tekrarlamıstı
bızde dedık kı ona kendısının munasıp yerının ufaklıgını yuzune vurmuyorum dıye mı boyle konusuyorsun de aklı basına gelır ozguvenı sıfırlansın da gorelım dedık
gercekten dedı cocuga :KK70:
cocuk mort :KK70: ıh mığ hıg demıs sesı ıcıne kacmıs

karsındakı kısı komplekslı aslında ondan oyle sızı ezmeye calısmıs ozguvenınızı zedelemeye calısmasının sebebı o
Eskiden cok sısmanmıs yanı yaklasık 120 falan sonra kılo vermıs unıversitede o yuzden cok cekmıs dalga vs. Şişman insanlardan nefret ediyor

Şimdi mesaj atmıs.

uyuyakalmısım, basım agrıyor. Sen iyi misin? Döndün mü marketten?

markete gidecegımı soylemıstım

Bence insan agzindan kaçırır hadi oldu diyelim toparlar gecistirir ve özür dilemese bile en azindan o konuyu hic açmaz ki.unutulsun
Bu bariz üstüne basa basa demiş
Bir kadina söylenmemesi gereken seylerden biridir kilo ilgili yorumlar...
Bu adam baya hödük!
Bence siz hic yazmayin mümkünse yazsa bile trip.atin, tavrınızı koruyun
Gerçekten üzüldüğünü belli eder ve hakkiyla özür dilerse anca o şekilde affedin ama bence bundan bi cacık olmaz
Siz de kendiniz için verin kiloyu onu düşünmeyin keyfinize bakin
Sizdeki iradeden ben de istiyorum kendim için :olamaz:

Size de mi öyle dedi esiniz?
Anlatsam roman olur canım ama seninkinin de farklı olduğunu sanmıyorum yani sonrası için. Bir de önceden şişman olup acı çektiyse bunu söylemesi çok daha saçma çünkü ben kilolu birini gördüğümde bırak laf etmeyi insanların bakışlarını bile görsem ağlayasım geliyor. Şişmanlardan değil şişmanlara laf edenlerden nefret etmesi daha doğal olurdu bana değişik geldi 🤷🏻‍♀️

Bence insan agzindan kaçırır hadi oldu diyelim toparlar gecistirir ve özür dilemese bile en azindan o konuyu hic açmaz ki.unutulsun
Bu bariz üstüne basa basa demiş
Bir kadina söylenmemesi gereken seylerden biridir kilo ilgili yorumlar...
Bu adam baya hödük!
Bence siz hic yazmayin mümkünse yazsa bile trip.atin, tavrınızı koruyun
Gerçekten üzüldüğünü belli eder ve hakkiyla özür dilerse anca o şekilde affedin ama bence bundan bi cacık olmaz
Siz de kendiniz için verin kiloyu onu düşünmeyin keyfinize bakin
Sizdeki iradeden ben de istiyorum kendim için :olamaz:
Yok ben vericem zaten aralıklı oruc cok cok ısıme yaradı sabahları da yuruyus yapıcam hatta ve hatta bundan uc ay sonra baya sekıllı bır fızık yapıcam aha buraya yazıyorum ama bunu kendım için yapıyorum agzının ayarı olmayan ozur dılemekten acız bir erkek için yapmıcam.

Eskiden cok sısmanmıs yanı yaklasık 120 falan sonra kılo vermıs unıversitede o yuzden cok cekmıs dalga vs. Şişman insanlardan nefret ediyor
benımde 2 senem kılolu gectı 104 kılo yasadım 2 sene
kılo nedır bılırım
zamanında hobıdı gırtlak yemesının sebebı sısman ınsanlar degıl
sısmanlamıs bırını gorunce kendı iradesızlıgı aklına gelıp demorolıze oldugundan hınc cıkartmaya calısıyor psıkolojısı bozuk
kılo alınır verılırde allah ahlak eksıklıgı vermesın ya. o baska yanı.
sız bence bunla zaman kaybetmeyın zamanınıza yazık gercekten
ben zamanında bu sıkıntıyı yasadım dıye yardım etmıyor da dalga gecıyor ne kotu bır ınsan

Anlatsam roman olur canım ama seninkinin de farklı olduğunu sanmıyorum yani sonrası için. Bir de önceden şişman olup acı çektiyse bunu söylemesi çok daha saçma çünkü ben kilolu birini gördüğümde bırak laf etmeyi insanların bakışlarını bile görsem ağlayasım geliyor. Şişmanlardan değil şişmanlara laf edenlerden nefret etmesi daha doğal olurdu bana değişik geldi 🤷🏻‍♀️
Ya ben ona oyle cok dedım kı 120 olsaydın da beraber verırdık nolcak diye. Yedı sekız kılo almıs benle tanısmadan tekrardan ellı kere dedım beraber verırız nolcak senle dıye yormadan uzmeden onu destek oldum hep

benımde 2 senem kılolu gectı 104 kılo yasadım 2 sene
kılo nedır bılırım
zamanında hobıdı gırtlak yemesının sebebı sısman ınsanlar degıl
sısmanlamıs bırını gorunce kendı iradesızlıgı aklına gelıp demorolıze oldugundan hınc cıkartmaya calısıyor psıkolojısı bozuk
kılo alınır verılırde allah ahlak eksıklıgı vermesın ya. o baska yanı.
sız bence bunla zaman kaybetmeyın zamanınıza yazık gercekten
ben zamanında bu sıkıntıyı yasadım dıye yardım etmıyor da dalga gecıyor ne kotu bır ınsan
Evet aynı argumanı sundu bana o da buymus sorunu

Önce kendi fazla kilosuna baksın bence. Aşağılık kompleksi böyle bir şey işte. Kaç kilosunuz ki böyle saçma tepki vermiş?

Hayır bi de böyle sorunlar yaşamış insanın bu konuya daha duyarlı yaklaşması lazım😑 Aşırı kaba bir tavır bence haddini bildirmelisiniz.

Attıgı marketten döndün mü mesajına cevap vermedıgım ıcın şimdi de aloooo yazmıs. Alooo ne ya alooo ne? Bu kadar kabalıgın ustune aloo ne ya
Rahatsız ya... Hala kendini haklı görüyor baksana. Hiç utanma sıkılma pişmanlık yok.

Lütfen yanlış anlama ama bende öyleyim. Kiloma aşırı dikkat ederim ve evleneceğim adamın 10 kilo birden alması beni üzer/sinir eder.
Eğer seni kilolu tanıdıysa o onun salaklığı
Ama sonra dan 10 kilo aldıysan hoşuna gitmemesi normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X