Kızlar merhaba,
Akşam akşam canım sıkıldı, birkaç aylık bir ilişkim var. Pandemi dolayısı ile kilo aldım özellikle ödemim çok fazla. Ben de bir aydır dikkat ediyorum yediklerime ve dört kilo verdim henüz. Toplam aldığım kilo 10. Evet fazla biliyorum bunun için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu sabah artık spor da yapmaya başlayacagımı söyledim ve sabah erken kalkıp koştum. Az önce sevgilimle konusurken kamera açtım ve üstümde her zamanki bol kıyafetler yerine askılı ince bir body ve tayt vardı. Kamerayı bırakıp işimi görürken bana çok acayip olmuşsun dedi boydan görünce. Sorunca da balıketi değil bu şişmansın dedi. Konuyu değiştirdik yine açılınca konu tekrar etti bunu. Ben de bunu sorunca baya acaip görünüyo vücudun yani onu demek istedim anormal gorunuyosun dedi bana. Ben de o zaman normalını bulursun dedim kapadım. Bir saat geçti ne o yazdı ne ben. Tanıstıgımızda da aynı kilodaydım sanırım. Açıkcası bunu tekrar etmesi ve ben bunun için uğraş verirken sabahın altısında kalkıp kosarken ve o bunu bilirken böyle davranması beni çok kırdı, ustelık ben senı her halınle severım gibi beylik laflar bile yazmadı sonrasında bir de bana çok asık oldugunu söyler.
Eskiden cok sısmanmıs yanı yaklasık 120 falan sonra kılo vermıs unıversitede o yuzden cok cekmıs dalga vs. Şişman insanlardan nefret ediyor
Eninde sonunda yazacak ama nasıl bir karşılık vermem gerekıyor fazla mı hassas davrandım ama bunu zaten kafaya cok taktıgımı biliyor. Kamera acmadan önce ona aralıklı oruc yaparken neler yediğimi , agzıma seker ekmek koymadıgımı anlatıyordum ki bunu da biliyor, sevgisi mi azaldı yoksa beni kırmak umrunda değil mi? Bitmeli mi bu ilişki? Siz nasıl davranırdınız?
edit: mesaj atmıs uyuyakalmıs markete gittin mi diye sormus cevap vermedim. Vermedikce en sonunda konuyu oraya getırıp kusura bakma dıyecek ama ne kadar samımı bu. Size de evaplar ıcın tesekkur ederım sanırım buyukler dogru soylemıs sevılenın yanlısları gorulmez, sevilmeyenın goruntusu yanlıştır, rejıme devam edecegım ona da acıklama bile yapmadan bitirecegım, bunu bile haketmiyor. Ne kadar kırdıgını bile umursamıyor. Tahmınım gece soguk bır ıyıgeceler yazacak bana trıp atacak cunku zayıfını bul dedım ya burdan yuruyecek o da. Ama gerek yok. Ne acıklama yapmaya ne dinlemeye.. telafısı olmayan seylerın ızahına gerek yoktur.