Şişmansın diyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşuna gitmemesi değil ama konu
Ciddi anlamda bir üslup sorunu var bu kilo konusunun önüne geçmiş.

Yok boyle tanıdı ama bilemedim ben de uslup cırkın geldı bana

Onun da var bıraz kılosu anlamıyorum bana sen nasıl guzelsın bana nasıl baktın şaşırıyorum derken bunu demesı

Bi erkeğe 547 kez benim fazla kilom var fazla kilom var kıçım ayrı garip göbeğim ayrı yağlı dersen böyle algısını da değiştirirsin işte ne gözüne sokuyorsun fazla kilolarını, muhtemelen ona o kadar çok bu konuda dert yandın ki o da böyle pervasızca konuşmayı hak edindi kendinde belli ki sen de kabahatlisin. Ben hamileliklerimde 15er kilo aldım verdim eşime bu kadar dert yanmadım, sevgililerle bişiler paylaşma işinin mokunu çıkarıyorsunuz anladığım kadarıyla

Hoşuna gitmeyebilir zaten kimse beğenmek zorunda demiyor ama daha düzgün söyleyebilirdi, problem bu.

Kilona dikkat edemeyeceğin dönemler (hamilelik,lohusalık,herhangi bir hastalık vs) olabilir. Böyle bir durumda hayatındaki insan sana sinirlenince, seni rencide edince böyle normal karşılayabilir misin?

hayatınızdakı ınsanın kılo almasına belkı siniriniz bozulabılır ama ona hakaret edemezsınız
ustelık konu sahıbı pandemı surecınde kılo almıs ve hemen kılo vermeye baslamıs aldıgı 10 kılonun 4 unu vermıs bıle
burda adamda kılo almıs hatta daha once 120 kıloymus

172 boya 68 kilolu değilki balık etli gibi birşey. Hadi kilolu olsan ve sana yardımcı olmak için zayıfla demenin yolu bu değilki. Anormal görünüyorsun ne demek. Ver yolu gitsin.

Spor ve saglıklı beslenme konuları acılıyordu ara sıra ama bilemedim

yeni bir sevgili bulana dek sizi yedekte tutacak sevse sizi asla ve asla böyle konuşmazdı patavatsızlık etmemiş kalbinden geçenleri açık açık söylemiş densizce

yeni bir sevgili bulana dek sizi yedekte tutacak sevse sizi asla ve asla böyle konuşmazdı patavatsızlık etmemiş kalbinden geçenleri açık açık söylemiş densizce
Birkaç kere aradı acmadım gercekten seven adam bunları böyle söylemezdi ya yazık ya cidden yazık

Birkaç kere aradı acmadım gercekten seven adam bunları böyle söylemezdi ya yazık ya cidden yazık
yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayatta daha ne şerefsizler göreceksiniz yanlış insanlarla tanışmasak düzgün insanların kıymetini nasıl bileceğiz umarım bir gün size değer veren saygı duyan koşulsuz seven bir hayat arkadaşı bulursunuz.sevgiler

Ayrıl bence. İleride Tülin Şahinin meselesine döner olay. Karakteri o yönde çünkü. Bir arkadaşım vardı lisede, inanılmaz güzel bir kızdı ama fazla kilosu vardı erkek arkadaşı hamburger felan yedirtmezdi salata söylerdi dışarda yemek yediklerinde. Var yeni böyle tipler o yüzden boşver. Her insan dönem dönem kilo alıp veriyor her kilo aldığında böylemi yapıcak ayrıca insan diyet yaparken Hassas oluyor destek olması gerekirdi sana. Demekki seni her halinle sevmiyor.

Beni her halimle sevmiyor, bunu aklımda tutacagım

Kendisi Brad Pitt miymiş?

Ben insanın dış görünüşü ile dalga geçen biriyle yapamazdım. Demek ki yarın bir şey olsa, hastalık olsa, bir uzvumu kaybetsem, bana dış görünüşümü etkileyecek bir şey olsa ayrılacak o zaman. Hiç güvenemezdim. Daha iyisini bulursunuz üzülmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…