Aynı yataktan bizde aldık ama çok pişman olduk.Şişince çift kişilikti salonu kaplıyordu.Sonunda patlaklık oldu ve kullanmıyoruz.Onun yerine keşke açılan kapanan yataklar var ondan alsaydınız .
Biz de aldık,uzaktan kumandalı,sertlik ayarı yapılabilen şişme yataklardan.3 dakkada şişiyor..yerimseniben
canim markasi neydi.kaca aldiniz?
benim aldigim 29 Dolar. yani 40 milyon queeen size. pompa dahil.
arkadaşlar istanbulda şişme yatak satan yerler nereler ? ben de almak istiyorum fakat hiçbir yerde rastlamadım
Şişme yatakları normal mobilya mağazaları gibi sergileyip satan yer yok İnternette satanlar da yatağın açık halini görmemişler yatağı tarif et diyorsun sorulara cevap vermiyorlar.Eşimin arkadaşı vasıtasıyla yerini bulduk .öğrendik ki istanbul da sadece ntex ime Yatak,Havuz,Bot sitesinin bahçelievlerde shoowroomu var onlarda da 8-9 yatak modelini şişirilmiş halde görebilirsin. eşimle beraber gitmiştik tek katlı çift kişilik motorlu bir yatak aldık(üzerinde yatarak denedik :))) ) 4,5 ayda oldu sorun yok Size tavsiyem benim gibi ürünü görerek alın.:82:
Teşekkürler survivor dediğin yere gittik hakikaten bir çok şişme yatak modeli vardı.Annemle beraber birer tane ntex ime Yatak,Havuz,Bot, ME YATAK, Tek Kiilik ime Yataklar, El Pompal ime Yataklar, ntex, ntex Tek Kiilik kiz ime Yatak 66750 modelinden aldık.Tek kişilik fermuarlı ayrırınca 2 ayrı yatak oluyor ekonomik anlıyacağın paylaşımın için tekrardan teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?