Tamam, nedense gülmem geldi kızmaTabiki bildireceksin yaaaaa kilo verdinmi haftaya ver sonra listedesin
Ne yapmadı diyeceksin onu daha kolay söylemekSeninki ne yaptı canım konuşmuyorsun
Bizde sırf o kadın yüzünden tayin isteyip gidicez allah nasip ederse.bana uzak kime yakın uluyorsa olsun fesatSende bana yaptıklarını bilsen işte sabrediyorsun da daha kendi evladına eşime yaptıkları çüşş dedik artık bizde 5 ay oldu konuşmuyoruz nasıl rahatım anlatamam
Ahahahahha niye kızayım beeeTamam, nedense gülmem geldi kızma
Gunaydimmmm bebekler
Kocasına ne diye büyü yaptırmışş ahahahaha
Biz kendi evimizi bırakıp kiraya çıktık ya ama çok şükür bin şükür bugunume diğer türlü bor sorunumuz yok çok şükürBizde sırf o kadın yüzünden tayin isteyip gidicez allah nasip ederse.bana uzak kime yakın uluyorsa olsun fesat
Zamanla değişiyor bazı şeyler ama tabi eşine de bağlı.umarım görür annesinin yaptıklarınıevet olabilir
ben intagramdan
e annesiyle iyi olunca onda da sorun yoktu
eşim sadece annesinin ona kötülük ettiğini göremiyor bu yaşına kadar annesi hep yönlendirdiği herşeyi ona sorduğu için onun sözünden çıkamıyor açamıyor gözlerini uyuz ediyor beni
TesekkurlerMelez o zaman ben gibi. Iki farkli turden olmus.sizinki de guzel. Havali degisik duruyor.
Masallah az bir kilo degil buyuk basariyakisirdi canim. suan kac kilosun peki??
Ben boğazımı tutamadığımdan
Siz bunu nasıl buldunuz kizzz bildiğinizden haberi var miGünaydınn partekuşumm
Bunlar boşandı ama birlikte yasıyorlar. Kedi köpek gibiler.
Not almıs işte şöyle bir seyler yazıyordu
X'i kendime bağlamak için: Çayına .... damlat
Ay yazmicamm
Kocam o zamandan beri onun elinden su bile içmez.
Kendi evinizi ona mı verdinizBiz kendi evimizi bırakıp kiraya çıktık ya ama çok şükür bin şükür bugunume diğer türlü bor sorunumuz yok çok şükür
Dinlemek isterim çok merak ettimNe yapmadı diyeceksin onu daha kolay söylemekanlatırım bir gün canım çok karisik
Aynı bahçe icinde bizim evler 6 yıllık daha evim kalorifer yaptırdım yeni herşey sıfır ama huzur yok kitledim kapımı çıktım anahtar istetiyor eşimin abisine verirmişim vermem zıkkımın kökünü alsinKendi evinizi ona mı verdiniz
Siz bunu nasıl buldunuz kizzz bildiğinizden haberi var mi
Anlatırım kuzum hatırlat ama bana özelden yaz ben unutuyorum çünküDinlemek isterim çok merak ettim
Ayyy Allah korusun böyle insandan yaaaa felaket felaketTaşınıyorlardı bir tane çantasının içinden çıktı. Haberi yok.
Kız bu daha hiçbir sey. Deli o deli. Entrikacı. Çok eğlenceli bir kaynanam var
Senden korkuyorumAhahahahha niye kızayım beee
Boşandılar ama birlikte yaşıyorlar ve adam ondan kopmasın diye de büyücüye gidiyor öyle mi ?Günaydınn partekuşumm
Bunlar boşandı ama birlikte yasıyorlar. Kedi köpek gibiler.
Not almıs işte şöyle bir seyler yazıyordu
X'i kendime bağlamak için: Çayına .... damlat
Ay yazmicamm
Kocam o zamandan beri onun elinden su bile içmez.
Böyle uzar giderrrr işteeee kilolar sonra
hak ettin bunu . tutmalısın tutmalıyım tutmalılar
Kızzz bunlar harbiden ruh hastasıymış...Aynı bahçe icinde bizim evler 6 yıllık daha evim kalorifer yaptırdım yeni herşey sıfır ama huzur yok kitledim kapımı çıktım anahtar istetiyor eşimin abisine verirmişim vermem zıkkımın kökünü alsin
Aaaâaaa benden mii çok ayıp ben korkulacak biri miyim gördün beniSenden korkuyorum
Boşandılar ama birlikte yaşıyorlar ve adam ondan kopmasın diye de büyücüye gidiyor öyle mi ?
Eeee adam kopamamış bak boşamasına rağmen bile birlikte yaşıyorlarmış ya La
İçmesin içmesinn amannnn şeytan doldurur sonra
Böyle uzar giderrrr işteeee kilolar sonra
Ne ruh hastası anlattım dimi sana ben ne olduğunu benim gibi birine onu yakıştırdı kadın daha ne diyeyim kiKızzz bunlar harbiden ruh hastasıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?