Eşinde senin gibi düşünüyor anladığım kadarıyla...Eşimde öğretmen canım.onun zorunlu hizmeti bitmedği için mecburen zorunlu hizmet bölgeleri olacak.yani çok güzel yerler açılmaz.beresi gelirse tek gidelim de yeter kafasındayız anlayacağın.her durumda burda ki rahatı arayacağım ama huzurum olsun yeter.kadın bezdirdi yıldırdı bizi
Sen ciddi misin ?Inansaydi biz boşanmıştık çoktan kuran getirdim de el bas dedim basamadı kaldı kolları put gibi arkasında duramayacaksan ne diye atiyorsun iftirayı günah degilmi namaz kılar oruç tutar kuran okur sen gel oğluna karın seni aldatıyor de sonra git kuran okumaya peki o okudugun kuran carpmazmi şimdi seni hic ki utanmadin o okudugun kuranı iftira attığın ağzımla okumaya
Takimlara girme firsatin varmis daha.Tesekkurler(dogumsonrasi)
88 dim 66 olmustum izne ayrildim 68 sabit kilom yani korurken.. suan yazdan sonra hic yapmadim bi kac kg aldim yaz gelmeden bi diyt patlatirim
Ama neler yaşadım ben benden çıktım hala toparlanamadim oturuyoruz eşimle sofraya Allah'a bin şükür diyor adam nasıl sukretmeyim kiAy nasıl imrendim size darısı bize olsun
Ben her zaman kötü insanların yaşamaması gerektiğini düşünüyorumbu kaynanaları bi taraflarından tutup yakacan
Hiçbirşey telefonum elimdeymis ondan aldatıyormuşum kocama mesaj arıyorum o bana arıyor bu manyak aklında başka şeyler kuruyorNeye dayanarak iftira attı ya
Inansaydi biz boşanmıştık çoktan kuran getirdim de el bas dedim basamadı kaldı kolları put gibi arkasında duramayacaksan ne diye atiyorsun iftirayı günah degilmi namaz kılar oruç tutar kuran okur sen gel oğluna karın seni aldatıyor de sonra git kuran okumaya peki o okudugun kuran carpmazmi şimdi seni hic ki utanmadin o okudugun kuranı iftira attığın ağzımla okumaya
Kedisu beni ne zaman etiketlersin diye bekliyodummmSizi gebertirim nerdesiniz be
@HanimKelesimiGetir
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
mahperi hatun
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
My SouL
@MAL KABUL
pembebogurtlen91
@Cikolatalikurabiyem
@terelelli34
@Kalbimmavi
@VeNi
@_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
@balbocegi35
@-Fiona-
@Ahjumma
@ParteMoralll
@Favelayn
@SchonerDuft
bende öyle düşünüyorum fekat kötüler daha çok yaşıyorBen her zaman kötü insanların yaşamaması gerektiğini düşünüyorum
Eşimde gidelim diyor.doğuya gitmeyiz batı da z.hizmet bölgeleri var ama adı üstünde işte zorunlu hizmet bölgeleri.çok iyi yerler açılmıyor.Eşinde senin gibi düşünüyor anladığım kadarıyla...
Yani doğu bölgesi de olsa gidin canım en azından karışanınız edeniniz olmaz.
Çekidek aile gül gibi geçinirsiniz...
Sen ciddi misin ?
Allah islah etsinn ...
Gerçekten şoka girdim
Aynen böyle birebir yaşadım hepsini Allah büyük ben ona havale ettim artık günahımı bile vermem ona çok bekler cokkk bizi ayırmaya uğraştı hemde en adî sekildeEşinde senin gibi düşünüyor anladığım kadarıyla...
Yani doğu bölgesi de olsa gidin canım en azından karışanınız edeniniz olmaz.
Çekidek aile gül gibi geçinirsiniz...
Sen ciddi misin ?
Allah islah etsinn ...
Gerçekten şoka girdim
Salak beyinsizzzHiçbirşey telefonum elimdeymis ondan aldatıyormuşum kocama mesaj arıyorum o bana arıyor bu manyak aklında başka şeyler kuruyor
Kedisu beni ne zaman etiketlersin diye bekliyodummm
Kocanda bezmiş demek ki.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o kadınıAma neler yaşadım ben benden çıktım hala toparlanamadim oturuyoruz eşimle sofraya Allah'a bin şükür diyor adam nasıl sukretmeyim ki
Aynen en adi ve şerefsizceeee ...Aynen böyle birebir yaşadım hepsini Allah büyük ben ona havale ettim artık günahımı bile vermem ona çok bekler cokkk bizi ayırmaya uğraştı hemde en adî sekilde
Aynen öyle ben yüzüne tukurdum kocam evden kovdu 5 ay bitiyor hic gitmedi annem bile demiyor diyemiyor kiOhaa namusuna mı dil uzattı?
Gebertirim, orda ona agzının payını vermeyen kocayı da gebertirim
Mikropp
Çok iyi yerler değil derken, okul mu kötü ya da çevre olarak mı öyle diyorsun.Eşimde gidelim diyor.doğuya gitmeyiz batı da z.hizmet bölgeleri var ama adı üstünde işte zorunlu hizmet bölgeleri.çok iyi yerler açılmıyor.
Aynen öyle ben yüzüne tukurdum kocam evden kovdu 5 ay bitiyor hic gitmedi annem bile demiyor diyemiyor ki
O tenesire gelesice dili ağzı bağlansın yerinden kipirdayamasin ama bilinci yerinde olsun ki ben ne yaptım günahını aldım diyebilsinKocanda bezmiş demek ki.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o kadını
Kiz bildirim gelmiyo bana bende girip bakmadim kim ne yazmis diye kk ya giriyorum bildirim gelmemiş aha kızlar uyuyo herhal diye çıktım dahada girmedimEtiketlemeyince niye gelmiyon hebehubelesu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?