Görüntüden değil lan bana kızıyon yemek konusunda diyeAaaâaaa benden mii çok ayıp ben korkulacak biri miyim gördün beni
Kızarım beni suça teşvik ediyorsun sennnGörüntüden değil lan bana kızıyon yemek konusunda diye
Sadece iftira attığını biliyorum ama ne iftirası olduğunu bilmiyorum.Ne ruh hastası anlattım dimi sana ben ne olduğunu benim gibi birine onu yakıştırdı kadın daha ne diyeyim ki
Senin iradeni ölçüyom amacım oKızarım beni suça teşvik ediyorsun sennn
Kız benim kaynana da büyücüye gitmiş biz nişanlıyken, hem biz için hem kocası için
Kağıtlara da notlar almış neler neler...
Sonra kendi kendine düşünmüş onları da yazmıs. Acaba kedi ile oğlum yatmış olabilirler mi falan yazmısSana ne be manyak karı
Ruh hastası
Aynen öyle canım Allah kahretsin ne kelime ben ona neler neler dedimSadece iftira attığını biliyorum ama ne iftirası olduğunu bilmiyorum.
NAmusuna laf ettiyse Allah kahretsin ozaman
Ne güzel ya kadını rahatsız et evini bırakıp kiraya çıksın sonrada diğer oğluna anahtar iste.bizimde burda evimiz var kirada değiliz kurulu düzenimiz var ama huzur yok cehennem zebanisi yüzünden.burayı kiraya verip tayinimizin çıktığı yerde kiraya çıkıcaz mecburen.ama sağlık huzur olsun o kadının yüzünü göremeyeyim yeter banaAynı bahçe icinde bizim evler 6 yıllık daha evim kalorifer yaptırdım yeni herşey sıfır ama huzur yok kitledim kapımı çıktım anahtar istetiyor eşimin abisine verirmişim vermem zıkkımın kökünü alsin
İyi demişsin ağızına sağlık, kocan ne yaptı pekiAynen öyle canım Allah kahretsin ne kelime ben ona neler neler dedim
Yaaaaa tabi tabi kendin goturuyon ne var ne yoksa o değilde senin şu türk günü şeysi vardiya hala aklımda vallahi oraya beni goturseneSenin iradeni ölçüyom amacım o
Aynen öyle ewin kira olsun ama huzurun olsun.Ne güzel ya kadını rahatsız et evini bırakıp kiraya çıksın sonrada diğer oğluna anahtar iste.bizimde burda evimiz var kirada değiliz kurulu düzenimiz var ama huzur yok cehennem zebanisi yüzünden.burayı kiraya verip tayinimizin çıktığı yerde kiraya çıkıcaz mecburen.ama sağlık huzur olsun o kadının yüzünü göremeyeyim yeter bana
Bizde öyle dedik neler yaşadım neler biz bu eve geldik hergun şükür dedik hem ben hem eşim huzurla yemek yiyebilmek gibisi var mı geri kalan herşey fasa fiso gelir gecerNe güzel ya kadını rahatsız et evini bırakıp kiraya çıksın sonrada diğer oğluna anahtar iste.bizimde burda evimiz var kirada değiliz kurulu düzenimiz var ama huzur yok cehennem zebanisi yüzünden.burayı kiraya verip tayinimizin çıktığı yerde kiraya çıkıcaz mecburen.ama sağlık huzur olsun o kadının yüzünü göremeyeyim yeter bana
Ayyy Allah korusun böyle insandan yaaaa felaket felaket
Boşandılar ama birlikte yaşıyorlar ve adam ondan kopmasın diye de büyücüye gidiyor öyle mi ?
Eeee adam kopamamış bak boşamasına rağmen bile birlikte yaşıyorlarmış ya La
İçmesin içmesinn amannnn şeytan doldurur sonra
Valla şirket senede 1 kez yapıyor onu.Yaaaaa tabi tabi kendin goturuyon ne var ne yoksa o değilde senin şu türk günü şeysi vardiya hala aklımda vallahi oraya beni gotursene
Ayy olaya gel senAyy felaket ne kelime
Dükkanımız var bizim orda calısan bulasıkcı kadına taktı bir ara senin benim kocamda gözün var diye.
Kadına ne mesajlar atıyor or. sürtük. Bırak kocamın peşini
Sonra kadın ayrıldı işten dayanamadı.
Ayrıldıgına inanmadı 1 hafta dukkanın karsısındaki otobus duragına saklanıp dukkanı izledi kadın geliyor mu diye sdkjdksj
Kız adamı gondermiyor
Kayınpeder ev tuttu kendine aylardır boş, kirası boş yere ödeniyor.
Adam eve yalnız girip çıkamıyor, kaynana evde yoksa eve girmesi yasak esyalarını alıp kaçar diye.
Eşyalarını parcalayıp yırtıyor
Şimdi sömestr tatili diye sehirdısına ablasına gitti kv.
Bu arada kayınpeder de kacacak işte
Eşimde öğretmen canım.onun zorunlu hizmeti bitmedği için mecburen zorunlu hizmet bölgeleri olacak.yani çok güzel yerler açılmaz.beresi gelirse tek gidelim de yeter kafasındayız anlayacağın.her durumda burda ki rahatı arayacağım ama huzurum olsun yeter.kadın bezdirdi yıldırdı biziAynen öyle ewin kira olsun ama huzurun olsun.
Eşinde mi öğretmen ?
Ne tarafları istiyorsun tahin..
Inansaydi biz boşanmıştık çoktan kuran getirdim de el bas dedim basamadı kaldı kolları put gibi arkasında duramayacaksan ne diye atiyorsun iftirayı günah degilmi namaz kılar oruç tutar kuran okur sen gel oğluna karın seni aldatıyor de sonra git kuran okumaya peki o okudugun kuran carpmazmi şimdi seni hic ki utanmadin o okudugun kuranı iftira attığın ağzımla okumayaİyi demişsin ağızına sağlık, kocan ne yaptı peki
Ay nasıl imrendim size darısı bize olsunBizde öyle dedik neler yaşadım neler biz bu eve geldik hergun şükür dedik hem ben hem eşim huzurla yemek yiyebilmek gibisi var mı geri kalan herşey fasa fiso gelir gecer
Oyyy arkasına bakmadan kaçsın hemde ahahahahah ne be bu beter beterAyy felaket ne kelime
Dükkanımız var bizim orda calısan bulasıkcı kadına taktı bir ara senin benim kocamda gözün var diye.
Kadına ne mesajlar atıyor or. sürtük. Bırak kocamın peşini
Sonra kadın ayrıldı işten dayanamadı.
Ayrıldıgına inanmadı 1 hafta dukkanın karsısındaki otobus duragına saklanıp dukkanı izledi kadın geliyor mu diye sdkjdksj
Kız adamı gondermiyor
Kayınpeder ev tuttu kendine aylardır boş, kirası boş yere ödeniyor.
Adam eve yalnız girip çıkamıyor, kaynana evde yoksa eve girmesi yasak esyalarını alıp kaçar diye.
Eşyalarını parcalayıp yırtıyor
Şimdi sömestr tatili diye sehirdısına ablasına gitti kv.
Bu arada kayınpeder de kacacak işte
Inansaydi biz boşanmıştık çoktan kuran getirdim de el bas dedim basamadı kaldı kolları put gibi arkasında duramayacaksan ne diye atiyorsun iftirayı günah degilmi namaz kılar oruç tutar kuran okur sen gel oğluna karın seni aldatıyor de sonra git kuran okumaya peki o okudugun kuran carpmazmi şimdi seni hic ki utanmadin o okudugun kuranı iftira attığın ağzımla okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?