SisterHooD

Takimlara girme firsatin varmis daha. ben duzenli yazamam diye girmiyorum. ben de 66 olmak istiyorum.
Canim zaten kaptan yardimcisiydim ama kaptanlik yapiyodum bazi arkadaslar cagriyo gel bizi disiplin et diye suan
ara verdim istedigim zaman donerim tabi
Aslinda girsen iyi olur cok buyuk faydasi var cuma psikoljsyle verirsin.

Seni boşatsa ne yapacak oğluşunu alıp evde mi besleyecek
Dertleri ne bunların ya
Oğlu calisiyor bana getiriyor parayı herşeyin idaresi bende biz gezmeye gidiyoruz onu götürmüyoruz bekarken hic ona yardım etmeyen oğlu benle bir mutfağa giriyor benim sozumu dinliyor ya o yiyecek oğlunun paralarını ben kimim ki bunları yapsın adam bana

Kaynana olunca boyle kıskanclık mı baslıyor valla korkuyorum biz de boyle olursak diye
Zamanında o da kendi kaynanasına kızıyordu cunku kesin

Kaynana olunca boyle kıskanclık mı baslıyor valla korkuyorum biz de boyle olursak diye
Zamanında o da kendi kaynanasına kızıyordu cunku kesin
Allah korusun asla böyle olmam Niy e olayım evlenmiş daha bana mı bakacak evlat tabiki kendi evine karısına bakacak yokk kaynana ondan çekmiş daha kovmuş kadını evden

Sahsen boyle bir durumda bende yuzune bile bakmazdim. En iyisini yapiyosun psikopat kadin
Kız ben salağım daha kocam beni bıraksa goruscem de o görüştürmüyor
Saçın maçın düşer bir yere büyü yapar diyor

Hosgeldin kuzucum

Allah korusun asla böyle olmam Niy e olayım evlenmiş daha bana mı bakacak evlat tabiki kendi evine karısına bakacak yokk kaynana ondan çekmiş daha kovmuş kadını evden

Aha aynı benimki
Çirkef soyhalar

Ev isi yapayrum habu usak abisuz durmiy onile ugrasayum paci

Ha poyle gonis canimu ye daa

Kız sen deli misin neyine görüşcen gider bisey yaptırır adamın dediği gibi

Kız sen deli misin neyine görüşcen gider bisey yaptırır adamın dediği gibi

Çünkü onunla gorusmediğimiz için gorumcemi bizden uzaklastırıyor cok severim onu
Eskiden her haftasonu bizde kalırdı artık gondermiyor. Eşim bile gorusemiyor
Bir de unuturum ben bana yapılanları kin tutamam
Zamanında bana kazık atmıs kuzenimi bile özlüyorum
Aman salağım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…