- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Canim zaten kaptan yardimcisiydim ama kaptanlik yapiyodum bazi arkadaslar cagriyo gel bizi disiplin et diye suanTakimlara girme firsatin varmis daha.ben duzenli yazamam diye girmiyorum. ben de 66 olmak istiyorum.
Oğlu calisiyor bana getiriyor parayı herşeyin idaresi bende biz gezmeye gidiyoruz onu götürmüyoruz bekarken hic ona yardım etmeyen oğlu benle bir mutfağa giriyor benim sozumu dinliyor ya o yiyecek oğlunun paralarını ben kimim ki bunları yapsın adam banaSeni boşatsa ne yapacak oğluşunu alıp evde mi besleyecek
Dertleri ne bunların ya
Ben oraya bıraktım artık soulum en güzel cevap orda nasıl.benim günahıma girdiyse bir bir çıksın haklarım ondan kesinlikle helal etmemAynen en adi ve şerefsizceeee ...
Öteki dünyası var bunun gülüm üzülme sen..
HemdeeeeeeBenimki abidik gubudik bi karı
Kiz bildirim gelmiyo bana bende girip bakmadim kim ne yazmis diye kk ya giriyorum bildirim gelmemiş aha kızlar uyuyo herhal diye çıktım dahada girmedimkedisu
Napaysunuz sistalarum nereyesunuz
Hemdeeeeee
Sabirrrrrlar sistammmm
Sahsen boyle bir durumda bende yuzune bile bakmazdim. En iyisini yapiyosun psikopat kadinBen görüşmüyorum Allah onunla gorusenlere sabır versin
Oğlu calisiyor bana getiriyor parayı herşeyin idaresi bende biz gezmeye gidiyoruz onu götürmüyoruz bekarken hic ona yardım etmeyen oğlu benle bir mutfağa giriyor benim sozumu dinliyor ya o yiyecek oğlunun paralarını ben kimim ki bunları yapsın adam bana
Allah korusun asla böyle olmam Niy e olayım evlenmiş daha bana mı bakacak evlat tabiki kendi evine karısına bakacak yokk kaynana ondan çekmiş daha kovmuş kadını evdenKaynana olunca boyle kıskanclık mı baslıyor valla korkuyorum biz de boyle olursak diye
Zamanında o da kendi kaynanasına kızıyordu cunku kesin
Ev isi yapayrum habu usak abisuz durmiy onile ugrasayum paciSeni artık her sabah etiketlicem cagırcam hebehubelesu
Bdv performansındayız yine ballim sen napaysun
Bu nasıl bir yazı tipi yeaaaa okunmuyor bileAbla biz sisterhood eklemeden yazdık bazılarımız,bilemedim ki olur mu
Kız ben salağım daha kocam beni bıraksa goruscem de o görüştürmüyorSahsen boyle bir durumda bende yuzune bile bakmazdim. En iyisini yapiyosun psikopat kadin
Selam sistalar
Allah korusun asla böyle olmam Niy e olayım evlenmiş daha bana mı bakacak evlat tabiki kendi evine karısına bakacak yokk kaynana ondan çekmiş daha kovmuş kadını evden
Ev isi yapayrum habu usak abisuz durmiy onile ugrasayum paci
Kiuz paci nenum gaynata erzincanluondan bulastu agzumaKız ben salağım daha kocam beni bıraksa goruscem de o görüştürmüyor
Saçın maçın düşer bir yere büyü yapar diyor
Hosgeldin kuzucum
Aha aynı benimki
Çirkef soyhalar
Ha poyle gonis canimu ye daa
Kız sen deli misin neyine görüşcen gider bisey yaptırır adamın dediği gibiKız ben salağım daha kocam beni bıraksa goruscem de o görüştürmüyor
Saçın maçın düşer bir yere büyü yapar diyor
Hosgeldin kuzucum
Aha aynı benimki
Çirkef soyhalar
Ha poyle gonis canimu ye daa
Kız sen deli misin neyine görüşcen gider bisey yaptırır adamın dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?