- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bugün arabesk takiliyorsunuz hayirdir
Kötü örnek olmayalım artık yeterli sigara muhabbetiMalbora da güzel ama fiyat maşallah 13.5
Kardeşim sa na ne ?Seviye bu mu oluyo tam olarak sizde tekel fiyatlandırması muhabbeti mi yani
Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümdeBen kac kadeh kırıldıyı dinleyince kopuyorum da biraz :8
2kedi bir araya gelmemeliydiBen kac kadeh kırıldıyı dinleyince kopuyorum da biraz :8
Öylesine yazıyoruz arkadaşım seviyeyle ne alakası var Kötü örnek olduysam özürSeviye bu mu oluyo tam olarak sizde tekel fiyatlandırması muhabbeti mi yani
Herkesin fikrine kimse karışamaz ben de fikir belirttim kardeş günün kötü mü geçtiKardeşim sa na ne ?
Sen git kendi grubunda bizi stalklayıp stalklayıp dedikodu yap hadiÖylesine yazıyoruz arkadaşım seviyeyle ne alakası var
Sen git kendi grubunda bizi stalklayıp stalklayıp dedikodu yap hadi
Aglamayin gulunmöhühühühühü
tamam kanka
Hani demişsiniz ya başta seviyeli vs kurallarda yazmasa ben de demezdim zaten bana ne seviyeli muhabbet var diye bakayım dedim ama pek randıman yokÖylesine yazıyoruz arkadaşım seviyeyle ne alakası var
Fiooo beni özledim miSen git kendi grubunda bizi stalklayıp stalklayıp dedikodu yap hadi
Sen yazana kadar iyiydi sen yazınca bozuldu seviye ne alaka 2 muhabbet ettik diye çok kıskandıysan buyur gel sen de etHerkesin fikrine kimse karışamaz ben de fikir belirttim kardeş günün kötü mü geçti
Bi sen alındın tamam ağlama seviyeli sistaSen yazana kadar iyiydi sen yazınca bozuldu seviye ne alaka 2 muhabbet ettik diye çok kıskandıysan buyur gel sen de et
Çok uçmuşsun
Gelip polemik yaratmaya çalışıyorsunuz 2 gündür hanımefendiliğimizden susuyoruz ama herkesin bi sabır sınırı varHani demişsiniz ya başta seviyeli vs kurallarda yazmasa ben de demezdim zaten bana ne seviyeli muhabbet var diye bakayım dedim ama pek randıman yok
Herkesin fikrine kimse karışamaz ben de fikir belirttim kardeş günün kötü mü geçti
Sen git kendi grubunda bizi stalklayıp stalklayıp dedikodu yap hadi
Çok uçmuşsun
Gelip polemik yaratmaya çalışıyorsunuz 2 gündür hanımefendiliğimizden susuyoruz ama herkesin bi sabır sınırı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?