- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Akillanmismiyim sistamKiz, guzel Turkce cumleler goruyorum sendezeki muren sistam benim
Bu zamandaaa mandalina bulmaaaak zooooorrrrr gelüürrr
Mandalina bulursun ama iyisini bulamazsın
Sen hep akilliydin terelellimAkillanmismiyim sistam
Kafam hafif dumanlı sistamYa hahahaha, hiç güleceğim yoktu.
Alemsin sista.
HobareyPistten çocukları alalım lütfen evet efendim Kırıkhan havası ile başlıyoruz
Dön Kırıkhan dön Kırıkhan dön Kırıkhan dön
Sistalar hep güzel hep çiçekAkillanmismiyim sistam
Sen hep akilliydin terelellim
Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümdeeeeğğBütün müslüm havamı bozdunuz neden
Orhan babaya gec sista mezdekeyi ac oynayakBütün müslüm havamı bozdunuz neden
Oynatmaya az kaldı doktorum nerede bir güzel kız yüzünden cildiricagimmBütün müslüm havamı bozdunuz neden
Evet yoktu, yalnız sadece fionanın yazdığına dikkat çekmek isterim bizden yana birşey yok ve bence uzatmayalım
Güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagimhafif mı? hala gülüyorum sus
Tamam kardesim biz sustukca dit actilar bilmem ne uzattilar ben kizlari uyardim ama gec kalondi malesef yarin gelirler gerek yok gerginligeUzatılacak bir durum yok ki zaten...Yoktu da.
Nedir bu ban şimdi?
Hoş mu oldu?
En başından beri bu toleransı karsılıklı verdik birbirimize.
Siz aynı sekilde geldiginizde sorun olmuyor da bunu bizim kızlar yapınca mı sorun oldu anlamadım ben
Amaç bu olmamalıydı bence
Beni kirdigin gibi kalbini kiracagim beni dinlemedinyaa sana bakmayacagim:)Güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagim
Tamam kardesim biz sustukca dit actilar bilmem ne uzattilar ben kizlari uyardim ama gec kalondi malesef yarin gelirler gerek yok gerginlige
Gir kanima, hani bekarlik sultanlik derdin, yetti canimaOynatmaya az kaldı doktorum nerede bir güzel kız yüzünden cildiricagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?