- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Üyeleri ben banlamıyorum, demek ki banlanacak bir durummuşUzatılacak bir durum yok ki zaten...Yoktu da.
Nedir bu ban şimdi?
Hoş mu oldu?
En başından beri bu toleransı karsılıklı verdik birbirimize.
Siz aynı sekilde geldiginizde sorun olmuyor da bunu bizim kızlar yapınca mı sorun oldu anlamadım ben
Amaç bu olmamalıydı bence
Iki tarafta suclu canim bizim topikteki arkadasta oyle tek tarafli demedimki ben neyse uzatmayalim gorusuruzGerginlik olsun diye söylemiyorum bunları
Elbette gelecekler....
Kimse,kimse icin susmadı
Bu gercegibkabul etmek ve tek taraflı suçlu aramamak gerek bence
Ev le ne cem vermezlerse kaçacak en iyisi kaçmak yetti galanGir kanima, hani bekarlik sultanlik derdin, yetti canima
Baskan gorev yokmu tadlumÜyeleri ben banlamıyorum, demek ki banlanacak bir durummuş
Ama sizinde gelip sigara fiyatları konuşulurken “seviyeniz bu mu “ demeniz de pek nahoş.
Seviyeyle ne alakası var bu durumun?
Konuşulan bir muhabbet sonuçta..
Ve tekrar söylüyorum fiona haricinde tepki verenimiz olmadı , kendisinin karakteri. Geldiğinde de aramızda olmayacak zaten.
Bence artık uzatmayalım.
Akşam akşamBaskan gorev yokmu tadlum
Sen bana çay yaptın mıBurada bile gerginlik yaratılmaya çalışılıyor. Daha düne kadar mutlu mesut yazışıyorduk çok sıkıldım gerçekten
Senin insanlığını seveyim kız ne tatlisinÜyeleri ben banlamıyorum, demek ki banlanacak bir durummuş
Ama sizinde gelip sigara fiyatları konuşulurken “seviyeniz bu mu “ demeniz de pek nahoş.
Ve tekrar söylüyorum fiona haricinde tepki verenimiz olmadı , kendisinin karakteri. Geldiğinde de aramızda olmayacak zaten.
Bence artık uzatmayalım.
Görme sistam ben sistalarımı okuyorum ve dikkate alıyorum sadeceBurada bile gerginlik yaratılmaya çalışılıyor. Daha düne kadar mutlu mesut yazışıyorduk çok sıkıldım gerçekten
Yazmayacaktim ama..Gerginlik olsun diye söylemiyorum bunları
Elbette gelecekler....
Kimse,kimse icin susmadı
Bu gercegi kabul etmek ve tek taraflı suçlu aramamak gerek bence
Akşam bebişim:)) annemlerdeyim eve geçim bekliyorumSen bana çay yaptın mı
Senin insanlığını seveyim kız ne tatlisin
Görme sistam ben sistalarımı okuyorum ve dikkate alıyorum sadece
YaâaaAkşam akşam
Üyeleri ben banlamıyorum, demek ki banlanacak bir durummuş
Bence artık uzatmayalım.
Biz geldiğimizde sizin konunuz fakir muhabbeti olduğu için siz ne konuşuyorsanız onu konuştuk. Topiğe gelip bu ne sizin seviyeniz bu mu demedik..Aranizda olur olmaz beni, bizi ilgilendirmez
O sizin kendi sorununuz.
Demek istedigim şu;
Bundan önce ki günlerde de biriniz,bir kaciniz gelip bizim muhabbetimize ayni sekilde,ayni seviyede dahil oldunuz.
Madem bu gibi yaklasımlar bu sekilde sonuclanıyor bundan sonra herkes muhabbet ortamını bilsin lütfen -ki bu sekilde can sıkıcı durumlar olusmasin....
LedbihveledişdiriTebrikler...
Sevdim seni bir kere başkasını sevememLedbihveledişdiri
Dil esvaya arri murra murraLedbihveledişdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?