SisterHooD

Üyeleri ben banlamıyorum, demek ki banlanacak bir durummuş
Ama sizinde gelip sigara fiyatları konuşulurken “seviyeniz bu mu “ demeniz de pek nahoş.
Seviyeyle ne alakası var bu durumun?
Konuşulan bir muhabbet sonuçta..
Ve tekrar söylüyorum fiona haricinde tepki verenimiz olmadı , kendisinin karakteri. Geldiğinde de aramızda olmayacak zaten.
Bence artık uzatmayalım.

Baskan gorev yokmu tadlum

Senin insanlığını seveyim kız ne tatlisin
Burada bile gerginlik yaratılmaya çalışılıyor. Daha düne kadar mutlu mesut yazışıyorduk çok sıkıldım gerçekten
Görme sistam ben sistalarımı okuyorum ve dikkate alıyorum sadece

Gerginlik olsun diye söylemiyorum bunları
Elbette gelecekler....
Kimse,kimse icin susmadı
Bu gercegi kabul etmek ve tek taraflı suçlu aramamak gerek bence
Yazmayacaktim ama..
Baskasina yaptigim espriyi uzerine alinip benle baya çekişen, topigimize gelip resmen ayar veren, sucum olmadigi halde tat kacmasin diye ozur diledigim halde dogru düzgün karsilik vermeyen, ustune tahrik edici sekilde konusmaya devam eden sen oldun ne yazik ki bahtsiz..
Kendi sayfanizda degisik cikarimlar yapip burayi konusan da yine sizdiniz..
Hem biz samimi olmak durumunda da degildik ki?? Suc mu bu? Bize şunu dediniz diye gostereceginiz kotu bi sey de varsa ben bilmiyorum, ustunuze alindiklariniz dışında..
Her topigin dinamigi farklidir ve wc, meme vs muhabbeti pek hos gelmedi burda kimseye..
Ojeli arkadasinizin gelip "seviyeniz bu mu yani" kabilinden konusmasi gayet tahrik ve polemik idi, banlanmasini kendine borclu malesef..
Uzatmaya luzum yok, eglenmek icin acilan sayfalarda 2 gundur bi gerginlik oluşuyor..
Burda kapansa guzel olur..

Senin insanlığını seveyim kız ne tatlisin

Görme sistam ben sistalarımı okuyorum ve dikkate alıyorum sadece

Tamam kızlar uzatmayalım biz de .

Patlatın bi mezdeke

Aranizda olur olmaz beni, bizi ilgilendirmez
O sizin kendi sorununuz.
Demek istedigim şu;
Bundan önce ki günlerde de biriniz,bir kaciniz gelip bizim muhabbetimize ayni sekilde,ayni seviyede dahil oldunuz.
Madem bu gibi yaklasımlar bu sekilde sonuclanıyor bundan sonra herkes muhabbet ortamını bilsin lütfen -ki bu sekilde can sıkıcı durumlar olusmasin....

Hanımlar,
dün hangi topikte hatırlamıyorum ama 3 topikten birindedir, bulup okumanız zor olmaz duruyor yazım, aşağı yukarı şunu demek istemiştim, burası geyik bölümü, kafa dağıtmak, eğlenmek için geliyorsunuz, espri kaldırabildiğinizi de düşünüyorum çünkü geyikte espri de olur mutlaka.

Güzel atışmalarınız olur, umarım tartışmazsınız demiştim.

Zira ben geyikte kavga edilmesine mana veremiyorum, kusura bakmayın ama komik geliyor, adı üstünde geyik, ne kadar ciddi konuşma olabilir ki burada, olsa olsa şakalaşmalar olur, birbirine takılmalar olur.

Site kimsenin tekelinde olmadığı gibi geyik bölümü de kimsenin tekelinde değildir.
Daha dün altını çizerek biraz da olabilecekleri öngörerek aslında sizi ikaz etmiştim ama 24 saat geçmedi tatsızlıklar başladı.

Ara ara ben de takıldım her birinizin topiğine, şakalarınıza bile şakayla karşılık verdim çünkü geyik bir anlamda budur.

Şimdi son kez ikaz ediyorum sayın, öyle birbiriniz hakkında veya geyik topikleriniz hakkında incitici şeyler yazarsanız kimsenin gözünün yaşına bakmam, eğleniliyorsa çok özür dilerim cılkını çıkartmadan yapın bunu ve bu ikazı tüm topiklere yazdım kabul edin, olay burada cereyan ettiği için burada yazmak zorunda kaldım, uyarım tüm topiklere.

Biz geldiğimizde sizin konunuz fakir muhabbeti olduğu için siz ne konuşuyorsanız onu konuştuk. Topiğe gelip bu ne sizin seviyeniz bu mu demedik..

Bence de bilsin, herkes kendi muhabbetini yapsın. Hepimiz için daha iyi olur.
Selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…