- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Yazmayacaktim ama..
Baskasina yaptigim espriyi uzerine alinip benle baya çekişen, topigimize gelip resmen ayar veren, sucum olmadigi halde tat kacmasin diye ozur diledigim halde dogru düzgün karsilik vermeyen, ustune tahrik edici sekilde konusmaya devam eden sen oldun ne yazik ki bahtsiz..
Kendi sayfanizda degisik cikarimlar yapip burayi konusan da yine sizdiniz..
Hem biz samimi olmak durumunda da degildik ki?? Suc mu bu? Bize şunu dediniz diye gostereceginiz kotu bi sey de varsa ben bilmiyorum, ustunuze alindiklariniz dışında..
Her topigin dinamigi farklidir ve wc, meme vs muhabbeti pek hos gelmedi burda kimseye..
Ojeli arkadasinizin gelip "seviyeniz bu mu yani" kabilinden konusmasi gayet tahrik ve polemik idi, banlanmasini kendine borclu malesef..
Uzatmaya luzum yok, eglenmek icin acilan sayfalarda 2 gundur bi gerginlik oluşuyor..
Burda kapansa guzel olur..
Deli diyorlar bana desinler degisemenSevdim seni bir kere başkasını sevemem
Yav ha şunu de KaradenizliyeKwmence atin tepinelim
Kiz dur oynicizlevhami koyayimda düşmeyin sistalarimEki Görüntüle 2101698
Ben wiyolet'e yazdim, kimmis onlar tarzinda bi giris yaptin ve ben de bizim gibi gulmeden saka yapiyorsun sanip surdurdum ama basta sana bi sey diyen yoktu, kendi kendine dahil olan sendin, hem de polemik havasinda imis ama ben saf saf espri sanarak devam ettirdim.. Gereken aciklamayi da hem burda hem de Mune ablanin sayfasinda yaptim, ustune ozur diledim keyfimiz kacmasin diye.."baskasına yazdıgım" dedigin konuda direk benim ismimi belirttin.
Kimse ile cekismedim -ki adımı belirttigin konu ile alakalı senden acıklama beklemem gayet dogal hakkım.Ayar vermek isteseydim can sıkıcı cümleler ile gelirdim.Insani bir sekilde açıklama yapan yada açıklama bekleyen bir tavırla degil!
Eger bende bir gün senin ismini belirterek bir yorum yaparsam senin de bana bunu sorman hakkındır.
Ayrıca evet her topigin muhabbeti,tarzı farklıdır........
Kimse,kimseden kendine ya da baska bir topige uyum bekleyemez.
Nihayetinde eglenmek icin buradayiz degil mi?
Bir kalıba girip şekil almak icin degil.....
Ojelinin bunu soylemesinin nedeni ise bizim topigimiz de dönen konuların sizin aranizda konusulması ve muhabbetin seviyesinin tartısılmasıdır.
Bence de artık herkes kendi muhabbetine baksın lutfen.Bu kapıyı aralamasaydınız ojeliden ve puxhu dan da bu yorumları almazdınız.
Nasıl gelindi ise öyle yaklaştılar.Yaklaştık.Bundan sonra daşırız.
Bence de burada kapansa çok çok iyi olur!
OhhhhHobaaaa
Ha usak haKwmence atin tepinelim
Valla evde oynuyom benim oglumda katildiHa usak ha
Ne oldu buralarda böyle"baskasına yazdıgım" dedigin konuda direk benim ismimi belirttin.
Kimse ile cekismedim -ki adımı belirttigin konu ile alakalı senden acıklama beklemem gayet dogal hakkım.Ayar vermek isteseydim can sıkıcı cümleler ile gelirdim.Insani bir sekilde açıklama yapan yada açıklama bekleyen bir tavırla degil!
Eger bende bir gün senin ismini belirterek bir yorum yaparsam senin de bana bunu sorman hakkındır.
Ayrıca evet her topigin muhabbeti,tarzı farklıdır........
Kimse,kimseden kendine ya da baska bir topige uyum bekleyemez.
Nihayetinde eglenmek icin buradayiz degil mi?
Bir kalıba girip şekil almak icin degil.....
Ojelinin bunu soylemesinin nedeni ise bizim topigimiz de dönen konuların sizin aranizda konusulması ve muhabbetin seviyesinin tartısılmasıdır.
Bence de artık herkes kendi muhabbetine baksın lutfen.Bu kapıyı aralamasaydınız ojeliden ve puxhu dan da bu yorumları almazdınız.
Nasıl gelindi ise öyle yaklaştılar.Yaklaştık.Bundan sonra da yaklaşırız.
Bence de burada kapansa çok çok iyi olur!
Ben wiyolet'e yazdim, kimmis onlar tarzinda bi giris yaptin ve ben de bizim gibi gulmeden saka yapiyorsun sanip surdurdum ama basta sana bi sey diyen yoktu, kendi kendine dahil olan sendin, hem de polemik havasinda imis ama ben saf saf espri sanarak devam ettirdim.. Gereken aciklamayi da hem burda hem de Mune ablanin sayfasinda yaptim, ustune ozur diledim keyfimiz kacmasin diye..
Her neyse, iyi aksamlar..
Konu kapandı.
Bir daha bu konuyla alakalı birsey yazma ve beni etiketleme.
Rica ediyorum.
Rica!
Tamam kizlar yeter artik gerginlik lutfen topiginize gidermisinizNe oldu buralarda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?