SisterHooD

"baskasına yazdıgım" dedigin konuda direk benim ismimi belirttin.
Kimse ile cekismedim -ki adımı belirttigin konu ile alakalı senden acıklama beklemem gayet dogal hakkım.Ayar vermek isteseydim can sıkıcı cümleler ile gelirdim.Insani bir sekilde açıklama yapan yada açıklama bekleyen bir tavırla degil!
Eger bende bir gün senin ismini belirterek bir yorum yaparsam senin de bana bunu sorman hakkındır.
Ayrıca evet her topigin muhabbeti,tarzı farklıdır........
Kimse,kimseden kendine ya da baska bir topige uyum bekleyemez.
Nihayetinde eglenmek icin buradayiz degil mi?
Bir kalıba girip şekil almak icin degil.....

Ojelinin bunu soylemesinin nedeni ise bizim topigimiz de dönen konuların sizin aranizda konusulması ve muhabbetin seviyesinin tartısılmasıdır.

Bence de artık herkes kendi muhabbetine baksın lutfen.Bu kapıyı aralamasaydınız ojeliden ve puxhu dan da bu yorumları almazdınız.
Nasıl gelindi ise öyle yaklaştılar.Yaklaştık.Bundan sonra da yaklaşırız.

Bence de burada kapansa çok çok iyi olur!

Ben wiyolet'e yazdim, kimmis onlar tarzinda bi giris yaptin ve ben de bizim gibi gulmeden saka yapiyorsun sanip surdurdum ama basta sana bi sey diyen yoktu, kendi kendine dahil olan sendin, hem de polemik havasinda imis ama ben saf saf espri sanarak devam ettirdim.. Gereken aciklamayi da hem burda hem de Mune ablanin sayfasinda yaptim, ustune ozur diledim keyfimiz kacmasin diye..
Her neyse, iyi aksamlar..

Ne oldu buralarda böyle

Konu kapandı.
Bir daha bu konuyla alakalı birsey yazma ve beni etiketleme.
Rica ediyorum.
Rica!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…