- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Sizle bi alakası yok. Uzatmayalım lütfen. O konu kapandı..Pardon benimle alakası ney konunun bilmiyorum bile
Yandan oh oh yandan:)gerdan kir ,yaelyelil,lilililii.......
Gece calistimya giii siz yatarkenKız az daha uyusaydin sabah olurdu hem
Ne kanadasi canım yaaSanki orda cok mu erkenburaya gec kaldin, kac yazar saat, bize ne
Bosver biraz tadimizkacti seninle alaksi yok konununPardon benimle alakası ney konunun bilmiyorum bile
Horon tepiyorduk en son hayde gelGece calistimya giii siz yatarkensabahda çene çaldım sizle uyuyamadim. 5 saat uyumuşum sadece
Ne kanadasi canım yaazabaaanan gec uyudum 5 saatcik. Naptiniz neye gec kaldım sistam. Atomlar parçalandı mi
Horon bilmeyenler sadece tepinse olurmu sistamHoron tepiyorduk en son hayde gel
Bu ceteye sponsor lazim olacak yapmaCips yedim
Beni de kovmuşsun da o yüzden sordumBosver biraz tadimizkacti seninle alaksi yok konunun
Horon bilmeyenler sadece tepinse olurmu sistam
Konu herneyse kapandığını bilmiyodum kusura bakmayın.öylesine sordum en son mesajı görünce arkadaş kovmuş uzattığım biley de Yok İnan’ın neye uğradığımı şaşırdım arkadaş kovunca gidin diyeSizle bi alakası yok. Uzatmayalım lütfen. O konu kapandı..
Size demedim mi girişe ışıklı tabela yapın yeni üyeler kabul etmiyoruz başka topiktende kimseti kabul etmiyoruz diyetecrübelerimden yararlanın diyorum ama yok
Bak ilk defa yaziyorum burada eskilerin tartisma adabi var yine :)Size demedim mi girişe ışıklı tabela yapın yeni üyeler kabul etmiyoruz başka topiktende kimseti kabul etmiyoruz diyetecrübelerimden yararlanın diyorum ama yok
Delilooy delilooy destane,al mendili gel:)Ben de bilmiyom halay çeksem =)
Kapattık bu muhabbeti, rica ediyorum yapmayın.Ortalık karışmış bir anket lazım
Sitacılar mu fakfakirciler mi diye
Yanlis anlasilmalar olmus, senlik bi durum yok, keyfimize bakalim hadiKonu herneyse kapandığını bilmiyodum kusura bakmayın.öylesine sordum en son mesajı görünce arkadaş kovmuş uzattığım biley de Yok İnan’ın neye uğradığımı şaşırdım arkadaş kovunca gidin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?