- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Yok canim eski konuyu acmamak yeterli gel konus sohbet et eskileri oku anlarsin gereksiz bir tartisma oldu ben ismini okumadan alintiladim seni kusura bakmaAnladım.bi tartışma yaşanılmış anladığım kadarıyla diğer grupla,ben de geçmiş mesajları okumadan son mesajı okuyup konuyu anlamaya çalışınca,profil fotosu ve fakfakir yazısı da olunca yanlış anlaşılma olmuş olabilir.kızlar konuyu bilmiyorum açmakta değil amacım sadece profil fotomdan ve fakfakir yazısından dahası orda yazışmamdan rahatsız olan varsa söylesin.sonuçta burda hoş sohbet muhabbet etmeye çalışıyoruz.
Yok canım önemli değil tabi bende balıklama atlayıncaYok canim eski konuyu acmamak yeterli gel konus sohbet et eskileri oku anlarsin gereksiz bir tartisma oldu ben ismini okumadan alintiladim seni kusura bakma
Bu ne bicim halay kiz hareketli bir sarki koy canlansinlar birazben basliyom haydin pesime
Kimseyle itisme veya cebellesme durumu yok canim.. Gereksiz, nahoş durumlar oldu yalnizca, tadi kacirmaya luzum yok.. Senden rahatsiz olacagimiz bi durum da yok, dedim ya sadece yanlis anlasilma olmus..Anladım.bi tartışma yaşanılmış anladığım kadarıyla diğer grupla,ben de geçmiş mesajları okumadan son mesajı okuyup konuyu anlamaya çalışınca,profil fotosu ve fakfakir yazısı da olunca yanlış anlaşılma olmuş olabilir.kızlar konuyu bilmiyorum açmakta değil amacım sadece profil fotomdan ve fakfakir yazısından dahası orda yazışmamdan rahatsız olan varsa söylesin.sonuçta burda hoş sohbet muhabbet etmeye çalışıyoruz.
Soğuk suyla yoğurarak oluyor, daha lezzetlidirNasıl oluyor farkı ne
Ay okuyana kadar şaşı oldum tlfdan evet öyle nahoş durumlar olmuşKimseyle itisme veya cebellesme durumu yok canim.. Gereksiz, nahoş durumlar oldu yalnizca, tadi kacirmaya luzum yok.. Senden rahatsiz olacagimiz bi durum da yok, dedim ya sadece yanlis anlasilma olmus..
Neyse hadiii bosver, halaya devam
Yoook kız ben Azeriyim :)Anaaam hemşehrim misinn yoksaaaam
Halay komutani mahmut tuncer den sonra benim hahahah asistani olarak burdayım..Ay okuyana kadar şaşı oldum tlfdan evet öyle nahoş durumlar olmuşakşam üstü habersiz yatılı gelip bir gece bir gün kalıp giden misafir ağırladım ayrıca de hadi halay komutanı kim
Goreve gorevee hadiiiYoook kız ben Azeriyim :)
Yazdım ben lavantamHeyy kimse yok mu??
Biz başlatalım o vakit, görenler devam etsin kuzular..
Münüş tivit hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?