HoşbuldukMünüş tivit hoş geldin
Kız tivit, sen de gel sista olHoşbulduk
Hoş geldin canım ruhudelinin topiginden hatırlarsın beni denetim ben nbrsin göremedik seni bir süreHoşbulduk
Yok ya sonra ortalık karısıyorKız tivit, sen de gel sista ol
Aa denetim nickmi degiştirdin,Hoş geldin canım ruhudelinin topiginden hatırlarsın beni denetim ben nbrsin göremedik seni bir süre
En güzeli canım eline sağlık=))Kendi profilime etiketledim kizlar
Kim karıştırıyor ortalığı, gel sen gelYok ya sonra ortalık karısıyor
Sagol cınım ben görevlere yetişemem münüş münüş geziyoruz iyi böyleKim karıştırıyor ortalığı, gel sen gel
Evet kuzum deşifre olmuştum azcıkYok ya sonra ortalık karısıyor
Aa denetim nickmi degiştirdin,
Herşeyi bıraktıgım için ugramadım,
O taraflarda gezince psikolojik olarak çöküyorum.
HahahaSagol cınım ben görevlere yetişemem münüş münüş geziyoruz iyi böyle
Aa çok üzüldüm ya İnşallah saglıkla tekrar nasip eder Rabbim.Evet kuzum deşifre olmuştum azcık
Bende aşılama ile hamiş kaldım düşük yaptım uzaklaştım oralardan birazcık. Allah yardımcımız olsun sabır versin kuzum bize
Üşengeç oldugum için azcıkHahahagörevden mi kaçıyon sen gadın
Inşallah kuzum.Aa çok üzüldüm ya İnşallah saglıkla tekrar nasip eder Rabbim.
Gerçekten sürekli orda olunca otomatikmen dibe çöküyor insan böyle sürekli düşünmüyorum en azından.
Hayırlısı inşallah herşeyin.
Buralardayım ya sagol diyetlik halim yokta geyik ve bdv iyiInşallah kuzum.
Doğru sisterlar ve diyet topigi iyi geliyor. Yaz arada
İyi asistan yardımcısı da ben olayım bari:)haydi bi Sivas halayı çekelim şöyleeee ağırdaaaan ağırdan:)zira bu yorgunlukla öyle hızlı ritim bişeyler yapamam:)Halay komutani mahmut tuncer den sonra benim hahahah asistani olarak burdayım..
Tey tey teyİyi asistan yardımcısı da ben olayım bari:)haydi bi Sivas halayı çekelim şöyleeee ağırdaaaan ağırdan:)zira bu yorgunlukla öyle hızlı ritim bişeyler yapamam:)
Bdvye gidince sıyırıyorum paranoyak oluyorum sonra kocama sarıyorumBuralardayım ya sagol diyetlik halim yokta geyik ve bdv iyi
Iyi akşamlar sistalar ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?