Yaslaniyorum zatenKendini yasli hissetmeni istedim,pisikolocini bozam dedim
Gelemiyom kiz dertler derya olmus bende,buralara vskit bulamiyorum. Eskiden ne guzeldi 7/24 burdaydim,simdi peeyyy
Napim sümüklü tuba,sen napiyonyoo gayette taniyom
Tisikkirler efenim
Gunaydin light naberGünaydınlar
Herkese gunaydin, sana morning.. Mornong.. Mirning..Günayss
Zombi gibiyim ya, gozumu zor actim.. Sen napiyosun bakalimNabiyonuz
Gunaydin fındıkGünaydın kk nin güzel hatunları
Kahvalti hazirliyorum bebelereZombi gibiyim ya, gozumu zor actim.. Sen napiyosun bakalim
Oyle yaa zaman ne hizli geciyor. O zamanlar citir ve enerjiktim aha 30 oldum coluklu çocuklu avrat oldumYaslaniyorum zaten
Evet ya, bi iki sene once nasil aktiftin, surekli muhabbet olurdu, hey gidinin
Saglik olsun harbişkolatam, gonuller bir ne de olsa..
Yeni beybinin cinsiyet ne zaman belli olur?
İyi diyelim iyi olsun.bugün sevgili kv günü oraya gidicezGunaydin light naber
İyi diyelim iyi olsun.bugün sevgili kv günü oraya gidicezkızım bambaba bambaba diyip duruyor:)
Dün kız uyandı yazamadım.ya ne münasebetle gelmiş sana
Yan binada oturuyo ayy valla su an aklima geldikce deliriyom light. Ama esim guzel laflar soylemis gereksiz insanaDün kız uyandı yazamadım.ya ne münasebetle gelmiş sanaaynı binada mı oturuyorsunuz
Ağzına sağlık,belki daha sınırını aşmazYan binada oturuyo ayy valla su an aklima geldikce deliriyom light. Ama esim guzel laflar soylemis gereksiz insana
Dedim gelwmez gitmem haberin olsun tamam dediAğzına sağlık,belki daha sınırını aşmaz
Oh darısı bana inşallahDedim gelwmez gitmem haberin olsun tamam dedi
MeSafeni koy derimOh darısı bana inşallah
Zaten sorun koyduğum mesafeyaMeSafeni koy derim
Niye nolduki canimZaten sorun koyduğum mesafeya
Ya canım çok büyük problemler yaşadık.bana eşime yaptıkları değilde yoğun bakımda ki kızımı görmeye gelmemesi son damla oldu.bende mesafeyi koydum.2-3 hafta da bir canım isterse dahası kızım gitmek isterse gidiyorum.sorun bu ben gidip gelmiyormuşum mesafeliymişimNiye nolduki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?