- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Dusmanima vermesin sistamarkadaş nasıl kaynanalarınız var öyle. dehşete düştüm.
Ciddi sorunluBenimki de neler yapıyor banaaaa..Süt kardesimle çarşıda karşılaştık bir keresinde kaynanamla beraberken.Naber falan deyip yanak yanaga klasik opustuk..Akşama kalmadan eşime demiski ;enistelerinle mesafeli ama elin adamıyla opustu çarşıda demisYemeklerime tuz katar..iftiralar atar..biseyimi beğenmez neler neleeeer Film gibi valla..Ben onu görmezden geldikçe kudurur.Oğluna aşık..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşünun
Benimki bana neler yaptı anlatsam tv deki diziyi bırakıp bizi izlersinarkadaş nasıl kaynanalarınız var öyle. dehşete düştüm.
ben kayınvalidemle sadece kere telefonda konuştum. tanışmak nasip olmadı. vefat etti. ama görümcem kayınpederim ve kayınbiraderim çok iyiler. kendi kızları gibi üzerime titriyorlar. sanırım dünyanın en şanslı insanıyım. ona karar verdim okuduktan sonra sizlerin yazıları.Dusmanima vermesin sistam
Allah rahmet etsin canim. Tabi her evde tartisma bilmem ne olur ama benimki kimsede bulunmayacak cinsten.ben kayınvalidemle sadece kere telefonda konuştum. tanışmak nasip olmadı. vefat etti. ama görümcem kayınpederim ve kayınbiraderim çok iyiler. kendi kızları gibi üzerime titriyorlar. sanırım dünyanın en şanslı insanıyım. ona karar verdim okuduktan sonra sizlerin yazıları.
valla allah kurtarsın ne diyeyim.Allah rahmet etsin canim. Tabi her evde tartisma bilmem ne olur ama benimki kimsede bulunmayacak cinsten.
Nesli al taramalıları önce seninkini sonra benimkini tarayalımAllah rahmet etsin canim. Tabi her evde tartisma bilmem ne olur ama benimki kimsede bulunmayacak cinsten.
Sakasina diyorum kiz zatenNapalim sistam derdimizi yaniyoz
InsaAllah esin her seyin farkindadir ve seni koruyordur..Benimki de neler yapıyor banaaaa..Süt kardesimle çarşıda karşılaştık bir keresinde kaynanamla beraberken.Naber falan deyip yanak yanaga klasik opustuk..Akşama kalmadan eşime demiski ;enistelerinle mesafeli ama elin adamıyla opustu çarşıda demisYemeklerime tuz katar..iftiralar atar..biseyimi beğenmez neler neleeeer Film gibi valla..Ben onu görmezden geldikçe kudurur.Oğluna aşık..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşünun
Gosterdim canim dun aksam esime havale ettim artik yoksa kotu seyler olurdu o kapiyi kapatmasamvalla allah kurtarsın ne diyeyim.
sanırım biraz pasifsin. azıcık diş mi göstersen acaba. dozunda çirkeflik iyidir. karşıda ki bir acaba diye düşünür en azından
Seninki napti kuzumNesli al taramalıları önce seninkini sonra benimkini tarayalım
Neler yapmadiki anneme dedeme babama hakaret ettiler daha önce yaptıklarının hepsini yutum eşimin annesidir dedim ama ailem onu karıştırdıklarında benim için geri dönülmesi imkansız bi yolla girdiSeninki napti kuzum
Neler çekmişsin kuzum ya ..bazen ben de istiyorum ki kızım ve ben başbaşa gideeyim kimsenin olmadığı yerlereNeler yapmadiki anneme dedeme babama hakaret ettiler daha önce yaptıklarının hepsini yutum eşimin annesidir dedim ama ailem onu karıştırdıklarında benim için geri dönülmesi imkansız bi yolla girdi
Hangi muratinEvelynn murat gilin damından atlayamadim...
Ay dusman basinaaaaBenimki de neler yapıyor banaaaa..Süt kardesimle çarşıda karşılaştık bir keresinde kaynanamla beraberken.Naber falan deyip yanak yanaga klasik opustuk..Akşama kalmadan eşime demiski ;enistelerinle mesafeli ama elin adamıyla opustu çarşıda demisYemeklerime tuz katar..iftiralar atar..biseyimi beğenmez neler neleeeer Film gibi valla..Ben onu görmezden geldikçe kudurur.Oğluna aşık..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşünun
Liralari topladin mi?Evelynn murat gilin damından atlayamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?