SisterHooD

Ciddi sorunlu

Dusmanima vermesin sistam
ben kayınvalidemle sadece kere telefonda konuştum. tanışmak nasip olmadı. vefat etti. ama görümcem kayınpederim ve kayınbiraderim çok iyiler. kendi kızları gibi üzerime titriyorlar. sanırım dünyanın en şanslı insanıyım. ona karar verdim okuduktan sonra sizlerin yazıları.

Allah rahmet etsin canim. Tabi her evde tartisma bilmem ne olur ama benimki kimsede bulunmayacak cinsten.

Allah rahmet etsin canim. Tabi her evde tartisma bilmem ne olur ama benimki kimsede bulunmayacak cinsten.
valla allah kurtarsın ne diyeyim.
sanırım biraz pasifsin. azıcık diş mi göstersen acaba. dozunda çirkeflik iyidir. karşıda ki bir acaba diye düşünür en azından

InsaAllah esin her seyin farkindadir ve seni koruyordur..

Neler yapmadiki anneme dedeme babama hakaret ettiler daha önce yaptıklarının hepsini yutum eşimin annesidir dedim ama ailem onu karıştırdıklarında benim için geri dönülmesi imkansız bi yolla girdi
Neler çekmişsin kuzum ya ..bazen ben de istiyorum ki kızım ve ben başbaşa gideeyim kimsenin olmadığı yerlere

Ay dusman basinaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…