SisterHooD

Iyi yapiyormussun bence boyke devam et

Sevmediginin farkindayim. Cunku asti kendini. Dogum gunuymus ben 28 yasindayim o 52 yasinda ama akil yok
Hakikaten ha kendisiyle görüşmüyosun Doğum gününe gitmedin diye kapına gelip hakaret ediyor.kız sinsi değil ama senin kv.benim ki sinsi o daha tehlikeli iyi gibi görünüp fitne çıkaran cinsten

Hakikaten ha kendisiyle görüşmüyosun Doğum gününe gitmedin diye kapına gelip hakaret ediyor.kız sinsi değil ama senin kv.benim ki sinsi o daha tehlikeli iyi gibi görünüp fitne çıkaran cinsten
Kiz sinsi olsun beni dellendirdi. Ben gelmicem diyince cocuklsri istedi hayir dedim o... kelimesini kullsndi

Benimki de neler yapıyor banaaaa..Süt kardesimle çarşıda karşılaştık bir keresinde kaynanamla beraberken.Naber falan deyip yanak yanaga klasik opustuk..Akşama kalmadan eşime demiski ;enistelerinle mesafeli ama elin adamıyla opustu çarşıda demisYemeklerime tuz katar..iftiralar atar..biseyimi beğenmez neler neleeeerFilm gibi valla..Ben onu görmezden geldikçe kudurur.Oğluna aşık..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşünun

Oooo baya terelelliymis seninki kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…