- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Iyi yapiyormussun bence boyke devam etYa canım çok büyük problemler yaşadık.bana eşime yaptıkları değilde yoğun bakımda ki kızımı görmeye gelmemesi son damla oldu.bende mesafeyi koydum.2-3 hafta da bir canım isterse dahası kızım gitmek isterse gidiyorum.sorun bu ben gidip gelmiyormuşum mesafeliymişim
En iyisi ben cocuklarida gondermicem artik haketmiyor o kelimeyi soyledi bitti torunlari onun icinGörüşmemek en güzeli valla kv ile ben görüşmüyorum kv ile benimkide yan binamda oturuyo hiç bir şekilde konuşmaya niyetim yok
Zaten oğlunu torununu sevse sana o lafı edemezEn iyisi ben cocuklarida gondermicem artik haketmiyor o kelimeyi soyledi bitti torunlari onun icin
Sevmediginin farkindayim. Cunku asti kendini. Dogum gunuymus ben 28 yasindayim o 52 yasinda ama akil yokZaten oğlunu torununu sevse sana o lafı edemez
KimMikrop
Kaynanan
Evet bulasikKaynanan
Hakikaten ha kendisiyle görüşmüyosun Doğum gününe gitmedin diye kapına gelip hakaret ediyor.kız sinsi değil ama senin kv.benim ki sinsi o daha tehlikeli iyi gibi görünüp fitne çıkaran cinstenSevmediginin farkindayim. Cunku asti kendini. Dogum gunuymus ben 28 yasindayim o 52 yasinda ama akil yok
Kiz sinsi olsun beni dellendirdi. Ben gelmicem diyince cocuklsri istedi hayir dedim o... kelimesini kullsndiHakikaten ha kendisiyle görüşmüyosun Doğum gününe gitmedin diye kapına gelip hakaret ediyor.kız sinsi değil ama senin kv.benim ki sinsi o daha tehlikeli iyi gibi görünüp fitne çıkaran cinsten
Oooo baya terelelliymis seninki kuzum.Benimki de neler yapıyor banaaaa..Süt kardesimle çarşıda karşılaştık bir keresinde kaynanamla beraberken.Naber falan deyip yanak yanaga klasik opustuk..Akşama kalmadan eşime demiski ;enistelerinle mesafeli ama elin adamıyla opustu çarşıda demisYemeklerime tuz katar..iftiralar atar..biseyimi beğenmez neler neleeeer Film gibi valla..Ben onu görmezden geldikçe kudurur.Oğluna aşık..Aşkım diye kayıtlı telefonunda eşim düşünun
.Oooo baya terelelliymis seninki kuzum.
Aman takma peki esin ne dedi oyle diyince.
Evet ne yazik ki ..psikolojik sorunlu..
Saglikla gelsin insaAllah yaaOyle yaa zaman ne hizli geciyor. O zamanlar citir ve enerjiktim aha 30 oldum coluklu çocuklu avrat oldum
Daha yolun cok basindayim canm ya en az bi 7 hafta daha var
Napalim sistam derdimizi yaniyozYine bdv olmus buralar, magdur gelinler zorlu hayatlar
Yok biley demiycemKiz sinsi olsun beni dellendirdi. Ben gelmicem diyince cocuklsri istedi hayir dedim o... kelimesini kullsndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?