Yaaaa hemşerimmm güldürme yaaaaPazara gittim çok özlemişimde
Yaaaa hemşerimmm güldürme yaaaa
Ay bende çok gezdimGülll anacım ne güzel iştehaaa akşamda ütü yaptım
Ay bende çok gezdim
evet çok sinirlendiriyor beni .Ama bu inatlaşma hiç hoş bişi değil.
Sizin aranız zedelenir böyle giderse.
Çok çocukça şeyler ya, yanlış anlama ama biraz olgunlaşması lazım eşinin.
Yok ben olmuyorum,hafta sonları fırsat olmuyor akşamdatv filan seyrediyoruz..
Günaydınlar olsun:))
Aslında çok mantıklı kızın uyku saatlerinde ya da babası ilgilenirken tlf sürekli elimde benimProfil resmim nasıl ama, grinin elli tonu
Ewet canım ben girmiyorum.
Telefonu elime almamaya çalışyorum akşamları.
Oğlumla ilgileniyorum, dinleniyorum.
İş yerinde bilgisayarda daha iyi oluyor benim için.
Telefondan da zor oluyor zaten alışık olmadığım için.
Ay ben cok severim o tarz alışverişleri ben de geleyimmmAyakların ağrıdı dimii
Çarşıya çıkacam şimdi,cuma günü Ankara'ya gideceğiz yeğenimin nişanı var..
Kurabiye siparişi verdik onu koymak için hazır sepetler var onadan almam lazım..
Hadi kaçtım görüşürüzzzz uslu durun
Son kez bir daha mı düzeltsen acaba canım...evet çok sinirlendiriyor beni .
aksine bende çocuksu davranışları hareketleri hiç sevmem oturaklı olgun biri değil. gelin mevlüdü yapamadım hala , dün de yapıcam yakın zamanda dedim bana annemle aranı düzeltmeden yapamazsın annem gelmeden asla olmaz bilmem ne diye saçmaladı
Akşam ewe gidiyorum, yemek ye sonra oğlanın dersleri.Aslında çok mantıklı kızın uyku saatlerinde ya da babası ilgilenirken tlf sürekli elimde benim
Kıyamam kızzz ağlaşmaaaa
Gunaydinngünaydın
Ay ben cok severim o tarz alışverişleri ben de geleyimmm
Son kez bir daha mı düzeltsen acaba canım...
Cidden zor gibi duruyor sizin bu inatlaşmanız nereye kadar sürecek böyle..
Akşam ewe gidiyorum, yemek ye sonra oğlanın dersleri.
Biraz tv bakıyorum ve uyuyorum ondan sonra zaten.
Oyuzden elime almıyorum pek telefonu.
Sende aynen kızçen uyuduğunda falan bakıyorsundur işte canım...
Kuzum kiskirtmak istemiyorum ama annesine baglama artik olayi.. Sorun ne yazik ki esinde.. Ne anneler gorumceler var ama esini ezdirmeyen adam ezdirmiyor..böyle saçma sapan konuşup aklınca şantaj yapmasa yok barışana kadar bi yere gitmek yok bilmem ne
onca hakaret yemişim bir de gidip özür dileyecekmişim yani gitmem de yeterli değil birde özür dilemem gerekiyormuş
annesinin egosunu tatmin etmemi istiyor.
taktiği yanlış söyledim de bu davranışların gidesim varsa bile uzaklaştırıyor beni diye anlamıyorçok üstüme geliyor biliyorum annesi onu sıkıştırdığı için böyle yapıyor .
Psikolojik baski iste.. Manipule ediyor..dün sinirlerim bozuldu ağladım bana diyor ki ; beni de kendini de mutlu etmek senin elinde ama yapmıyorsun üzülmeyii tercih ediyorsun diyor
Sen gayet düzgün düşünüyorsun, uslup ve davranış çok önemli.böyle saçma sapan konuşup aklınca şantaj yapmasa yok barışana kadar bi yere gitmek yok bilmem ne
onca hakaret yemişim bir de gidip özür dileyecekmişim yani gitmem de yeterli değil birde özür dilemem gerekiyormuş
taktiği yanlış söyledim de bu davranışların gidesim varsa bile uzaklaştırıyor beni diye anlamıyorçok üstüme geliyor biliyorum annesi onu sıkıştırdığı için böyle yapıyor .
yok annesine bağlamıyorum farkındayım zaten suç onda hala utanmadan nasıl özür diliceksin diyorsun bana diyorum aklım almıyorKuzum kiskirtmak istemiyorum ama annesine baglama artik olayi.. Sorun ne yazik ki esinde.. Ne anneler gorumceler var ama esini ezdirmeyen adam ezdirmiyor..
Senin ailene karsi burnunu dikerken o yerden göğe haksiz annesine seni kole ediyor resmen ya..
Annesi size hakaret mi ettiböyle saçma sapan konuşup aklınca şantaj yapmasa yok barışana kadar bi yere gitmek yok bilmem ne
+10000000000000000Kuzum kiskirtmak istemiyorum ama annesine baglama artik olayi.. Sorun ne yazik ki esinde.. Ne anneler gorumceler var ama esini ezdirmeyen adam ezdirmiyor..
Senin ailene karsi burnunu dikerken o yerden göğe haksiz annesine seni kole ediyor resmen ya..
aynen hala derdi annesinin gönlünü hoş etmek benim gönlümü pek umursamıyo.Sen gayet düzgün düşünüyorsun, uslup ve davranış çok önemli.
Bu da seni fazlasıyla geri çekiyor anlıyorum seni...
Allahim beni affetsin kiskirtmiyorumdur insaAllah.. Bu tiplerin anatomisini oyle iyi cozdum ki.. Duzeleni de hic duymadim, gormedim..+10000000000000000pembebogurtlen91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?