SisterHooD

Ama bu inatlaşma hiç hoş bişi değil.
Sizin aranız zedelenir böyle giderse.
Çok çocukça şeyler ya, yanlış anlama ama biraz olgunlaşması lazım eşinin.
evet çok sinirlendiriyor beni .

aksine bende çocuksu davranışları hareketleri hiç sevmem oturaklı olgun biri değil. gelin mevlüdü yapamadım hala , dün de yapıcam yakın zamanda dedim bana annemle aranı düzeltmeden yapamazsın annem gelmeden asla olmaz bilmem ne diye saçmaladı

Yok ben olmuyorum,hafta sonları fırsat olmuyor akşamdatv filan seyrediyoruz..
Günaydınlar olsun:))

Aslında çok mantıklı kızın uyku saatlerinde ya da babası ilgilenirken tlf sürekli elimde benim

Ay ben cok severim o tarz alışverişleri ben de geleyimmm

Son kez bir daha mı düzeltsen acaba canım...
Cidden zor gibi duruyor sizin bu inatlaşmanız nereye kadar sürecek böyle..

Aslında çok mantıklı kızın uyku saatlerinde ya da babası ilgilenirken tlf sürekli elimde benim
Akşam ewe gidiyorum, yemek ye sonra oğlanın dersleri.
Biraz tv bakıyorum ve uyuyorum ondan sonra zaten.
Oyuzden elime almıyorum pek telefonu.
Sende aynen kızçen uyuduğunda falan bakıyorsundur işte canım...

böyle saçma sapan konuşup aklınca şantaj yapmasa yok barışana kadar bi yere gitmek yok bilmem ne

onca hakaret yemişim bir de gidip özür dileyecekmişim yani gitmem de yeterli değil birde özür dilemem gerekiyormuş

annesinin egosunu tatmin etmemi istiyor.

taktiği yanlış söyledim de bu davranışların gidesim varsa bile uzaklaştırıyor beni diye anlamıyor çok üstüme geliyor biliyorum annesi onu sıkıştırdığı için böyle yapıyor .

dün sinirlerim bozuldu ağladım bana diyor ki ; beni de kendini de mutlu etmek senin elinde ama yapmıyorsun üzülmeyii tercih ediyorsun diyor

Kuzum kiskirtmak istemiyorum ama annesine baglama artik olayi.. Sorun ne yazik ki esinde.. Ne anneler gorumceler var ama esini ezdirmeyen adam ezdirmiyor..
Senin ailene karsi burnunu dikerken o yerden göğe haksiz annesine seni kole ediyor resmen ya..

Sen gayet düzgün düşünüyorsun, uslup ve davranış çok önemli.
Bu da seni fazlasıyla geri çekiyor anlıyorum seni...

yok annesine bağlamıyorum farkındayım zaten suç onda hala utanmadan nasıl özür diliceksin diyorsun bana diyorum aklım almıyor

Annesi size hakaret mi etti

+10000000000000000 pembebogurtlen91

Sen gayet düzgün düşünüyorsun, uslup ve davranış çok önemli.
Bu da seni fazlasıyla geri çekiyor anlıyorum seni...
aynen hala derdi annesinin gönlünü hoş etmek benim gönlümü pek umursamıyo.

beni sömestrda uludağa götürmeye söz vermişti onu da yapmadı neymiş şartlar değişmiş herşey düzelmeden olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…