SisterHooD

Aaaa nereye ya gelll gitme sigara içelim gelll:)

sağol canım çok teşekkürler

hayırlısı ne d,yel,m

hımm inşallah çok değişmezler .önemli olan eş gerçi o izin verdiği kadar değişebiliiyorlar

Benim kızdığım konu benimkinde aşırı sinirli herşeye herşeyde hemen bağırarak söyler. Bende sevmiyorum oyle tip bu kadar sinirli oldugunu bilmiyordum ve hep tek kişilik düşünüyor. Ben ne düşünüyorum önemsemez.

bende evlenene kadar bağırdığını hiç duymamıştım ama konu annesi olunca gayet güzel bağırabiliyormuş. kötü bir durum bencillik düşüncesizlik çok yıpratıyor insanı

bende evlenene kadar bağırdığını hiç duymamıştım ama konu annesi olunca gayet güzel bağırıyormuş. kötü bir durum bencillik düşüncesizlik çok yıpratıyor insanı

Evet valla 6 ayda cacım cicim mi oldu hayır tanıma evresi kaç defa sinirden ağladım sayısı yok alışmak zor

Bu 2.yolu ne zaman yap biliyomusun?
Bir kez daha adım at. Senden çıksın ve ewet büyüklük sende kalsın.
Ondan sonra baktın yine aynı şeyler oluyor ve eşin seni savunmuyor.
Ozaman 2.yol işte...

Canım gerçekten çok küstah bir kayınvaliden var.
Sen böyle bir aileye nasıl bulatın bilemem ama.
Ne olursa olsun lafını esirgeme içinde biriktirme.
Bildiğin size dış ses gibi cansız varlıkmışsınız gibi davranıyorlar ailecek.
Tez zamanda iyi bir yer cıkarda gidersiniz oradan..

evet 2 kere şans verdim olmadı allahın hakkı 3 tür mü diyim ne diyim bilemedim,

zaten gitsem de asla özür filan dilemem normal giderim bir şey yokmuş gibi davranırım (çok zor benim için bunu yapmak ama ) .

gidersem şartlarım olacak zaten asla annesinin aynı konuları açmamasını söyliycem eşime annesi de bişey olmamış gibi davranırsa giderim laf söylemeye devam edecekse gitmem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…