SisterHooD

Günaydın arkadaşlar iyi forumlar.
Ban çok uzundu. Artık aranızda olmadığımı gördüm ve kesinlikle saygı duyuyorum ama hepinizi çok sevdim ve iyi ki tanıdımışım dediğim bir sürü kişi oldu bu topikte.
Evelynn : Kedisi olan insanı ister istemez çok seviyorum ben sana yavrucuklarınla mutluluklar diliyorum. Grubun baş meleği :)
@JustHoldMe : Yaktı bizi sıkara muhabbeti Grubun asi üyesi yorumlarını olaylara soğuk kanlı davranışlarını çok beğeniyorum iyi forumlar.
Cui Bono : Nickine de yorumlarına da bayılıyordum özellikle boşanmayla ilgili olan o yorumlarına gerçekten insanı güçlendiriyor. Hayatımda gördüğüm en güçlü ve naif üyelerden birisin.
My SouL : İlk seninle tanışmıştım bu grupta. Gördüğüm en güçlü bekar annesin. Allah oğluşuna uzun ömürler versin. Oğlunla birlikte mutlu ömürler geçirirsin inşallah abla.
HanimKelesimiGetir : Dünyanın en minnoş anneannesi ve kayınvalidesi olmaya adaysın. Anne şefkatiyle yazdığın yorumların hepsine çok bayılıyordum. Torunun sağlıcakla gelir inşallah. Güzel güzel büyür senin ellerinde.
pembebogurtlen91 : Ahh ahh dertlerimiz ne çok benziyordu seninle. Hala bugünde dertlisin. Umarım Allah sorunlarını selamete kavuşturur canım. Sıkma canını hiçbir şey için.
V Vinka : Banlandığımda çok üzülmüşsün çiçeğim. İyi niyetinden öperim seni naif kadın.
VeNi : Sen de aynı şekilde savunmuşsun beni teşekkür ederim. Umarım başka konularda bdvde karşılaşırız arka çıkarım sana. . Senin de güzel kalbinden öpüyorum tatlı kadın.
terelelli34 : Ah terelellilili tüm yorumlarımı üşenmeden beğeniyordun ya Allah razı olsun. Bi kaç kere banlanmışken girmiştim foruma sıkmışlar canını kvgil hiç dert etme boşver en değerli sensin böyle düşün.
@Light Of God : Baya aktiftin grupta sende çoğu yorumun dertlere bakış açın hep çok yapıcı şekildeydi. Pek tanımıyorum ama sana da iyi forumlar dilerim :)
Cikolatalikurabiyem : Tatlı kurabiye senin de yorumlarını çok beğeniyordum iyi forumlar. Başka topiklerde görüşmek üzere :*
@MAL KABUL : Asi ruhlu bir üye daha iyi forumlar güçlü kadın.
@Kozlenmis patates : Halayların eksik olmaz halay başı. İyi forumlar dilerim.
Yazamadığım hatırlayamadığım üyeler varsa lütfen affedin. Hepinize iyi forumlar dilerim güzel çetenin güzel kadınları. Konuyu takipten çıkıyorum artık. Başka forumlarda , topiklerde görüşmek üzere iyi eğlenceler.
Kimseye bir kırgınlığım , kızgınlığım yok ben yapım gereği agresif bir insanım ve o gün alakasız bir yerde alakasız bir şekilde gruba laf geldiği için sinirlendim tutamadım dilimin kemiği yok. Mune’ye de yazdım o gün benim yaptığım hareketten dolayı tüm grup mimlenmesin diye.Tekrardan özür dilerim ve iyi forumlar.

Pembe nin kayinvalidesi ve kocasi turunde cok var ve cozumu nerdeyse yok gibi.. Bencillik, hadsizlik, kompleks, takinti.. Hangi biri düzelecek?
Yani bu erkeklerin büyük çoğunluğu anacı oluyor evliliğin başında nerde nasıl davranacağını bilemeyebiliyor.25-30 yıllık anası bi tarafta sevdiği kadın bi tarafta olunca şebek gibi kalıyorlar ortada.adaleti sağlayamıyorlar.ama erkek biraz yola gidilebilir bi tipse zamanla oturuyor bazı şeyler

ne oldu ki anlamadım neden gidiyotsun

Allahim beni affetsin kiskirtmiyorumdur insaAllah.. Bu tiplerin anatomisini oyle iyi cozdum ki.. Duzeleni de hic duymadim, gormedim..
Yok canım kışkırtmak yok, burada hayat tecrübelerimizden istinaden yorumluyoruz yaşanılanları hepsi bu.
pembebogurtlen91 olgun bir kadın zaten ve her şeyin farkında...

Bende dün kvye epey saydırdım tatlı tatlı
Kız ne saydırdın anlat hele :)

Merhaba canım hoşgeldin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

bir yanım diyor aman lanet olsun de allaha havale et büyüklük sende kalsın son bir kez git görüş yüzlerine gül he de geç çünkü o zaman eşimde normale dönecek.

bir yanım da o kadar lafı hakareti unutmam mümkün değil hele eşimin beni savunmaması üstüne bir de hala annesini haklı görmesi affedilir değil ikisinin de ağzına et çık git....

Kiii zaten de bu 2 yol var sadece

birtanem.... gitme

Bunun sürekli laf sokma huyu var soul.benim sokmam gerekirken ben susuyorum o rahat durmuyo.neyse gittik kapıda epey bekledikten sonra lütfedip açtı.yatıyodum daha diyerek(saat 14 bu arada)neyse girdik dedi ki kv”kp dedi ki şimdi çocuklar gelir kalk”tatil olalı 1 hafta oldu bu saate kadar gelmediler gelmezler dedim dedi.resmen laf soktu.her tatil günü aynı dakika gitmek zorundayımya.dedim ki valla gelmeyecektim ama arsızlığımdan geliyorum.küçük görümcem oğluna Doğum günü yaptı herkesi çağırdı bizi çağırmadı.ben öyle bişey yapsam müsade etmezsin ona diyemedin mi abini yengeni de çağır diye dedim.valla masraf yapmayın diye söylemedim size diyip bir gülüyor.sonra büyük görümcem aradı.onunla tlfda konuşuyor.”amaaan kim götürecek hastaneye”diyip yine laf sokuyor oğluna bana.kapattı tlfnu.anne dedim sende haklısın oğlunda bende seni hiç bi zaman hastaneye götürmedik.kimin kimsende YÖK nasıl gidesin hastaneye!!!valla artık sen bize çok haksızlık ediyorsun.kızımı evde bırakıp bırakıp kaç defa götürdüm hastaneye götürmedim mi dedim.heeee götürdün allah razı olsun diyor bu seferde.kaynım aramaz sormaz gelmez gitmez.üniversite okuyor.yine laf soktu.aramıyosunuz onu.abim yengem beni bi kere aramıyor diyor dedi.neden aramıyomuşuz onu sordun mu dedim?bursya gelir ablasına bacılarına gider aynı gün.onları arar sorar bizi aramaz.ki biz çoolok aradık.baktık aramıyor bizde artık aramıyoruz dedim.bu seferde diyor ki amaaaan 24 saat tlf elinde sıpanın sevgilisiyle konuşuyor sana bana ayıracak zamanı mı var!yani anlayacağın yersem blöf yapıp üste çıkacak haa yemezsem bahane buluyor herşeye

Pembem ya senle konuştuğumuz dönemden biliyordum az çok o kadar naif ve tatlı bir kişiliksin ki herşeyin en iyisini hak ediyorsun. O kadar sevinmiştim ki evlendiğini görünce. Sosyal medyadan resimlerine bakıp resmen melek gibi derdim. Ama ne ara bu hale geldiniz diye üzülüyorum şu an senin kıymetini bilmeyen bir erkek he.. Eminim sen herşeyin en doğrusuna karar verirsin. Cansın sen.

Fionam hoş geldin kuzum biz her zaman nerde olursa arkandayız o gün hepimiz zor tutuyorduk kendimizi hepimiz neyin ne oldugunu biliyoruz başka topiklerdede hep arkanda olcaz hoşçakak yüreginden öptügüm güzel kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…