Biraz farketti sanki ama daha çok benim zoruş göbişle canım biliyosun.göbüş indi mi biraz
hemen iner o çünkü
Eşinde ewet annesi ile konuşsun, açmasınlar konu falan siz gittiğinizde.evet 2 kere şans verdim olmadı allahın hakkı 3 tür mü diyim ne diyim bilemedim,
zaten gitsem de asla özür filan dilemem normal giderim bir şey yokmuş gibi davranırım (çok zor benim için bunu yapmak ama ) .
gidersem şartlarım olacak zaten asla annesinin aynı konuları açmamasını söyliycem eşime annesi de bişey olmamış gibi davranırsa giderim laf söylemeye devam edecekse gitmem zaten
senin kv nasıl peki
Biraz farketti sanki ama daha çok benim zoruş göbişle canım biliyosun.
Oyuzden istediğim gibi değil hala.
Anca 53-52 düşünce olurum tam istediğim gibi.
Eşinde ewet annesi ile konuşsun, açmasınlar konu falan siz gittiğinizde.
Biraz eşine iş düşünüyor burada. Konuşsun annesiyle siz gitmeden.
aman bu ağlamalar moda zaten . benim kv bir laf de hemen ' ühü ühü benim zaten kardeşim yok kimsem yok bir siz varsınız 'Onun da oğlu çok kıymetli ve herşeye ağlar hemen çocuk gibi ama eşimle ailesinin durumu başka bizim burda anlatılacak bir şey değil ama eşim seninki kadar öyle düşkün değil zaten sinirli hemen parlar sık boğaz edince o da üstüne çok düşer
Batsın bu dünyaGünaydın
evet öyle dicem aynen
aman bu ağlamalar moda zaten . benim kv bir laf de hemen ' ühü ühü benim zaten kardeşim yok kimsem yok bir siz varsınız '
Batsın bu dünyaGünaydınnn nabersinn Sisterhood'um ciğerim
Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan...ne sen Leylaydin ne de ben mecnun ne sen yorgun ne de ben yorgun kederli bir aksam içmisiz sarhosuz hepsi buEvelynn
Ay kuzum inan ki telefonu elime alamıyorum yaKız haftasonu cok sıkıcı geciyor siz yokken beee
Aminn inşallah canım.söylediklerinde yüzde yüz haklısın.hem bize öyle davranıp hem de iyilik insanlık bekliyorlar.hiç esirgemiyorum lafımı.böyle davranmaya başladım başlayalı eskisi kadar fitne çıkaramıyorBu 2.yolu ne zaman yap biliyomusun?
Bir kez daha adım at. Senden çıksın ve ewet büyüklük sende kalsın.
Ondan sonra baktın yine aynı şeyler oluyor ve eşin seni savunmuyor.
Ozaman 2.yol işte...
Canım gerçekten çok küstah bir kayınvaliden var.
Sen böyle bir aileye nasıl bulatın bilemem ama.
Ne olursa olsun lafını esirgeme içinde biriktirme.
Bildiğin size dış ses gibi cansız varlıkmışsınız gibi davranıyorlar ailecek.
Tez zamanda iyi bir yer cıkarda gidersiniz oradan..
Ben eski kafayım o yüzden altın al derim uzun vadede iyi kazandırır ama en az üç sene dokunmaman lazımKızlar yatırım işlerinden anlayan var mı 12 bin TL para için neler önerirsiniz
Uğraşabilirsen telefon al sat derim azıcık olsun telefondan anlıyorsan bazenleri öyle denk geliyor ki canım 1500 e aldığın 2. El telefonu 2000 e bile satabiliyorsunKızlar yatırım işlerinden anlayan var mı 12 bin TL para için neler önerirsiniz
Altın iyidir altınUğraşabilirsen telefon al sat derim azıcık olsun telefondan anlıyorsan bazenleri öyle denk geliyor ki canım 1500 e aldığın 2. El telefonu 2000 e bile satabiliyorsun
Kuzum babam için sordum o kadar uğraşamaz yoksa mantikliUğraşabilirsen telefon al sat derim azıcık olsun telefondan anlıyorsan bazenleri öyle denk geliyor ki canım 1500 e aldığın 2. El telefonu 2000 e bile satabiliyorsun
Evet kuzum babam soruyorda arabayi sattı yeni alacak en fazla 1 yıl duracak o para yani hatta daha kısa da olabilirBen eski kafayım o yüzden altın al derim uzun vadede iyi kazandırır ama en az üç sene dokunmaman lazım
Evet kuzum babam soruyorda arabayi sattı yeni alacak en fazla 1 yıl duracak o para yani hatta daha kısa da olabilir
Aslında dolar 1 senede iyi kazandırırEvet kuzum babam soruyorda arabayi sattı yeni alacak en fazla 1 yıl duracak o para yani hatta daha kısa da olabilir
evet çok sinirlendiriyor beni .
aksine bende çocuksu davranışları hareketleri hiç sevmem oturaklı olgun biri değil. gelin mevlüdü yapamadım hala , dün de yapıcam yakın zamanda dedim bana annemle aranı düzeltmeden yapamazsın annem gelmeden asla olmaz bilmem ne diye saçmaladı
Ay ben cok severim o tarz alışverişleri ben de geleyimmm
Son kez bir daha mı düzeltsen acaba canım...
Cidden zor gibi duruyor sizin bu inatlaşmanız nereye kadar sürecek böyle..
Akşam ewe gidiyorum, yemek ye sonra oğlanın dersleri.
Biraz tv bakıyorum ve uyuyorum ondan sonra zaten.
Oyuzden elime almıyorum pek telefonu.
Sende aynen kızçen uyuduğunda falan bakıyorsundur işte canım...
Günaydın arkadaşlar iyi forumlar.
Ban çok uzundu. Artık aranızda olmadığımı gördüm ve kesinlikle saygı duyuyorum ama hepinizi çok sevdim ve iyi ki tanıdımışım dediğim bir sürü kişi oldu bu topikte.
Evelynn : Kedisi olan insanı ister istemez çok seviyorum ben sana yavrucuklarınla mutluluklar diliyorum. Grubun baş meleği :)
@JustHoldMe : Yaktı bizi sıkara muhabbetiGrubun asi üyesi yorumlarını olaylara soğuk kanlı davranışlarını çok beğeniyorum iyi forumlar.
@lavantakokulusandik : Nickine de yorumlarına da bayılıyordum özellikle boşanmayla ilgili olan o yorumlarına gerçekten insanı güçlendiriyor. Hayatımda gördüğüm en güçlü ve naif üyelerden birisin.
My SouL : İlk seninle tanışmıştım bu grupta. Gördüğüm en güçlü bekar annesin. Allah oğluşuna uzun ömürler versin. Oğlunla birlikte mutlu ömürler geçirirsin inşallah abla.
HanimKelesimiGetir : Dünyanın en minnoş anneannesi ve kayınvalidesi olmaya adaysın. Anne şefkatiyle yazdığın yorumların hepsine çok bayılıyordum. Torunun sağlıcakla gelir inşallah. Güzel güzel büyür senin ellerinde.
pembebogurtlen91 : Ahh ahh dertlerimiz ne çok benziyordu seninle. Hala bugünde dertlisin. Umarım Allah sorunlarını selamete kavuşturur canım. Sıkma canını hiçbir şey için.
@Vinka : Banlandığımda çok üzülmüşsün çiçeğim. İyi niyetinden öperim seni naif kadın.
@VeNi : Sen de aynı şekilde savunmuşsun beni teşekkür ederim. Umarım başka konularda bdvde karşılaşırız arka çıkarım sana.. Senin de güzel kalbinden öpüyorum tatlı kadın.
@terelelli34 : Ah terelellilili tüm yorumlarımı üşenmeden beğeniyordun ya Allah razı olsun. Bi kaç kere banlanmışken girmiştim foruma sıkmışlar canını kvgil hiç dert etme boşver en değerli sensin böyle düşün.
@Light Of God : Baya aktiftin grupta sende çoğu yorumun dertlere bakış açın hep çok yapıcı şekildeydi. Pek tanımıyorum ama sana da iyi forumlar dilerim :)
@Cikolatalikurabiyem : Tatlı kurabiye senin de yorumlarını çok beğeniyordum iyi forumlar. Başka topiklerde görüşmek üzere :*
@MAL KABUL : Asi ruhlu bir üye daha iyi forumlar güçlü kadın.
@Kozlenmis patates : Halayların eksik olmaz halay başı.İyi forumlar dilerim.
Yazamadığım hatırlayamadığım üyeler varsa lütfen affedin. Hepinize iyi forumlar dilerim güzel çetenin güzel kadınları. Konuyu takipten çıkıyorum artık. Başka forumlarda , topiklerde görüşmek üzere iyi eğlenceler.
Kimseye bir kırgınlığım , kızgınlığım yok ben yapım gereği agresif bir insanım ve o gün alakasız bir yerde alakasız bir şekilde gruba laf geldiği için sinirlendim tutamadım dilimin kemiği yok. Mune’ye de yazdım o gün benim yaptığım hareketten dolayı tüm grup mimlenmesin diye.Tekrardan özür dilerim ve iyi forumlar.
He kızzz amaaann evlenmişiz işte erkenden, sosyete pazarına gidelim senleSon kez düzelt aranı diyecemde bu kadın gene yapacağını yapar beee anacım..
Gel valla neler var nelerrr anacım erkenden evlenmişiz bizde ..
Güzel sözlerin için ben sana teşekkür ederim:))
He kızzz amaaann evlenmişiz işte erkenden, sosyete pazarına gidelim senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?