SisterHooD

göbüş indi mi biraz
hemen iner o çünkü
Biraz farketti sanki ama daha çok benim zoruş göbişle canım biliyosun.
Oyuzden istediğim gibi değil hala.
Anca 53-52 düşünce olurum tam istediğim gibi.

Eşinde ewet annesi ile konuşsun, açmasınlar konu falan siz gittiğinizde.
Biraz eşine iş düşünüyor burada. Konuşsun annesiyle siz gitmeden.

senin kv nasıl peki

Onun da oğlu çok kıymetli ve herşeye ağlar hemen çocuk gibi ama eşimle ailesinin durumu başka bizim burda anlatılacak bir şey değil ama eşim seninki kadar öyle düşkün değil zaten sinirli hemen parlar sık boğaz edince o da üstüne çok düşer

evet öyle dicem aynen
aman bu ağlamalar moda zaten . benim kv bir laf de hemen ' ühü ühü benim zaten kardeşim yok kimsem yok bir siz varsınız '

evet öyle dicem aynen

aman bu ağlamalar moda zaten . benim kv bir laf de hemen ' ühü ühü benim zaten kardeşim yok kimsem yok bir siz varsınız '

Öf valla saçma seyler ya bizde ağlayalım o zaman her halta başka türlü kendilerini dinletemiyolar

Aminn inşallah canım.söylediklerinde yüzde yüz haklısın.hem bize öyle davranıp hem de iyilik insanlık bekliyorlar.hiç esirgemiyorum lafımı.böyle davranmaya başladım başlayalı eskisi kadar fitne çıkaramıyor

Uğraşabilirsen telefon al sat derim azıcık olsun telefondan anlıyorsan bazenleri öyle denk geliyor ki canım 1500 e aldığın 2. El telefonu 2000 e bile satabiliyorsun
Kuzum babam için sordum o kadar uğraşamaz yoksa mantikli

Son kez düzelt aranı diyecemde bu kadın gene yapacağını yapar beee anacım..

Gel valla neler var nelerrr anacım erkenden evlenmişiz bizde ..

Güzel sözlerin için ben sana teşekkür ederim:))

Son kez düzelt aranı diyecemde bu kadın gene yapacağını yapar beee anacım..

Gel valla neler var nelerrr anacım erkenden evlenmişiz bizde ..

Güzel sözlerin için ben sana teşekkür ederim:))
He kızzz amaaann evlenmişiz işte erkenden, sosyete pazarına gidelim senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…