- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
Tabiki öyle bir standart yok ama ''kullanmayacaksan kaydıraktan in bence sen fazla büyümüşsün vs. diye güleryüzle uyarırsanız inerler.Şimdiki ergenler çok büyük duruyorlar ama onlarda ortaokullu çocuklar daha.
Buarada yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi geçen gün ablamlardayım kuzenimi sitenin parkına indirdim akşam. Aynen anlattığınız gibi her tarafta ergenler, bir de iki grup kavga etmiş, kızlar arada koşuşturuyor bi o guruba bi öbür gruba gidip ortamı kızıştırıyorlar, erkekler tişörtlerini kaldırıp kaslarını yarıştırıyor filan kavga öncesi hazırlık modunda. Salıncaklarda ayakta sallanan kızlar var daha ufak olanlar şu saçma akülü arabalara biniyor. Bizim ufaklık baktı onlara şöyle bir sonra havalı havalı ''Bu partaki çocuklar da çok çılgınlar yae '' dedi. Gitti oynamaya başladı batım beş dakka sonra bir tane akülü araba bulmuş kendine arkasında yaşıtı bir çocuk onu ittiriyor, ergen grubun ortasından geçmece oynuyorlarÖzellikle baktım çocuklara birşey diyip uyarıcaklar mı kalkıp başka yerde oynayın diye, hiç seslerini çıkarmadılar.
Evet evet güleryüzle uyarırsak inerler ama ahlaklı normal bir insan evladı iner, Bizimkilerde malesef böyle uyarılarda neredeyse dayak yiyeceğiz.
bu arada sizin siteyle bizim site aynı yer mi? :)) bizde de 16-17 yaşında kızlar salıncakta dikilerek sallanıyor. Ayrıca parkta kayka tepesindeki çocuklar 14-17 yaş arası muhtemelen. Çünkü top sakallı olanlar bile var.

Bizde de kızlar erkekler sevgili olmuşlar, erkekler kızlara tokat atıyor falan kızlar kendilerini nasıl pas pas etmişler inanamıyorum yinede çocuğun dibinden ayrılmıyor.
Allah benim evladım da göstermesin inşallah böyle bir şey.
Bu arada emin olun siz varsınız diye bir şey dememişlerdir ortalarından geçtiklerinde, bizimkiler yoksa 2 yaşındaki çocuğumu parçalar ben olmasam. Bazen koşarak gidiyor nasıl bakış atıyorlarsa çocuk yanıma koşarak geri geliyor. Babalarının malı çünkü park.