- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Malesef yıllardır köpek besliyorum ilk defa başıma böyle birşey geldi. Hiç araştırmadım yönetim planı hakkında bilgim yoktu.Keşke evi almadan evvel evcil hayvan konusunu arastirsaydiniz..
Kötü bir durum sahiden..
Evi satıp başka yerden alma şansınız yok mu? Çok iletişim kurulacak türden gelmediler bana..
ne kadar kötü insanlar var yaaaaMerhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Maddi durumum el verse bir saniye kalmam.
Genede öyle deme canım şimdi saldırılar gelirne kadar kötü insanlar var yaaaa
böyle insanlar kendı evlerı barklarından olurlar ınsallah
nefret edıyorum bu kadar bencil, hayvan düşmenı insanlardan
İmkanınız varsa evi kiraya verip, hayvan besleme sıkıntısı olmayan bir yerde ev tutun, oranın kirası ile yeni oturacağınız yerin kirasını ödeyin.Malesef yıllardır köpek besliyorum ilk defa başıma böyle birşey geldi. Hiç araştırmadım yönetim planı hakkında bilgim yoktu.
Şuan inanın yok :) Hem evler çok pahalı hemde 10 yıllık kredim var
Merhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Maddi durumum el verse bir saniye kalmam.
Gelirse gelsinGenede öyle deme canım şimdi saldırılar gelir
Hiç sanmıyorum :)Evcil hayvan derken bu sadece köpekleri kapsamıyorki. Koca sitede hiç kedi kuş balık su kaplumbağası tavşan civciv vs besleyen yok mu? Belki burdan vurabilirsiniz o köpek giderse diğer bütün hayvanlarda gider...
Hiç aklıma gelmedi. Benim bildiğim karnesi olan köpeğe birşey yapamamalarıydı. Kira da da oturdum hiç karşılaşmadım nerden bileceğim :)siz evi almadan bilmiyormuydunuz bu yonetim planindaki maddeyi ?
Kopegi olan birisi olarak buna dikkat etmeniz gerekiyordu siz tamamen yanlis yapmissiniz. Adamlarda gicik olmuslar haliyle simdi olur olmadik herseyi bahane ederler ve dediginiz gibide mahkemelik olsaniz kaybedersiniz. Ev almissiniz maddi manevi cok buyuk yuk cidden keske basta dikkat etseydiniz hic bu kadar yipranmazdiniz, omur boyu bu insanlarin icinde bu sekilde yasanmaz bence evcil hayvan dostu bir yere tasinin siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?