- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Bende şimdi yazdım evet biliyorum. Rahatlığımda o yüzden :)Hic birsey yapamazlar ,boyle bir madde olsa bile mahkemelik olsa bile ,yargitayda emsal dava karari var ,size bulur atarim,sizden once alinmis bir karar,
Umursamaz davranin ,rahat olun ,evinizi satmanizi isteyen olursa ,huxuru bozmasktan tacizden savciliga vereceginizin,rahatsiz edildiginizi aleni dile getirin ,
Siz alttan aldikca ustunuze gelinmis,
sizin ihmaliniz olmuş bu ama.Merhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Maddi durumum el verse bir saniye kalmam.
Sen genede bir avukata danış istersen canım öyle sinirlendim ki senin huzursuzluğunu düşünemiyorum pislik insanlarBende şimdi yazdım evet biliyorum. Rahatlığımda o yüzden :)
İnanın sabırlı davranmaya çalışıyorum. Kızıma nasıl tiksinerek bakıyorlar görseniz :)Yahu o ev benim değilmi evimin içine nasıl bu kadar müdahale ediyorlarama bitane avukat vardı atvde denk gelmiştim bizim siteye köpek sokamazsınız demişti dava açarım falan demişti ağzını burnunu kırasım gelmişti bide böyle sırıta sırıta sonra sosyal medyada linç edildimi bilmiyorum
evet apartmandan izin alınması gerekiyor hayvan beslemek için ancak nereye karışabilirler ki aldığınızda bilmiyordunuz sokaga atamazsınız dava bile açsalar ellerine bir şey gecmez kabulleneceklerMerhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Maddi durumum el verse bir saniye kalmam.
Arkadaşlar açıkcası bırakıp kaçmak istemiyorum. İnadına gözlerinin içine baka baka dolaştırmak istiyorum.
açılan bir davanın kazanıldığını öğrendim. Belki onu öne sürüp korkutabilirim. Mahkeme de açılmasını istiyorum açıkcası belki kazanacağım.
Zaten biraz cahil bi adam böyle mahkeme hak hukuk işlerinden pek anlamıyor gibi.
Dediğim gibi 24 yaşındayım 24 yıldır köpek besliyoruz sayısız ev değiştirdik. Hiç yaşamadım böyle bir durum.sizin ihmaliniz olmuş bu ama.
pek çok yerde alınır böyle kararlar.
evcil hayvan sahibi oalrak keşke ilk önce bunu göz önünde bulundursaydınız?
sitede daha önce evcil hayvanlar ile ilgili sorun yaşanmıştır da o sebeple alınmıştır.
her evcil hayvan bir değil ki.
çok gürültü yapan çevreyi rahatsiz edenleri de var.
size de tavırlı davranmışlar bu sebeple en baştan.
biraz ılımlı duruyor olsalar konuşup halletmeye çalışın derim.
zararsız bir hayvanmış köpeğiniz.
hoşgörebilirler de ama sizi hiç tanımadıkları için de bu tavizi vermeyeceklerdir.
binanın her yerine a4 yapıştırasım var :)O zaman edebi bir yana birakin derim. Gumbur gumbur cikin karsisina, arkadas madem parasini verdim bu ev benim, istedigimi yaparim tapulu evimden beni cikartmaya gucunuz yetmez diceksiniz bu kadar.
Sitenin yönetim planını alın. İlla ki uyulmayan kurallar vardır. Tek tek belirleyin. Köpeğiniz için tahliye davası açarlarsa siz de karşı dava açacağınızı belirtin.
Kapatılan bazı balkonların yıktırılmasından ortak alan kullanımlarına kadar bir sürü şeyde eminim aykırılık bulursunuz.
Göz ucuyla bi baktığımda bulamamıştım aklıma geldi aslında ama tekrar gidip inceleyeceğim bende.Sitenin yönetim planını alın. İlla ki uyulmayan kurallar vardır. Tek tek belirleyin. Köpeğiniz için tahliye davası açarlarsa siz de karşı dava açacağınızı belirtin.
Kapatılan bazı balkonların yıktırılmasından ortak alan kullanımlarına kadar bir sürü şeyde eminim aykırılık bulursunuz.
Şidmilik maddi olarak çok zor. Zaten bunlar yüzünden düzenimi bozup gitmek istemiyorum.Evi kiraya verip o civarda başka bir eve kiraya çıksanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?