Sitede istenmeyen aile olduk.

Arkadaşlar açıkcası bırakıp kaçmak istemiyorum. İnadına gözlerinin içine baka baka dolaştırmak istiyorum.
açılan bir davanın kazanıldığını öğrendim. Belki onu öne sürüp korkutabilirim. Mahkeme de açılmasını istiyorum açıkcası belki kazanacağım.
Zaten biraz cahil bi adam böyle mahkeme hak hukuk işlerinden pek anlamıyor gibi.

Bende şimdi yazdım evet biliyorum. Rahatlığımda o yüzden :)

sizin ihmaliniz olmuş bu ama.
pek çok yerde alınır böyle kararlar.
evcil hayvan sahibi oalrak keşke ilk önce bunu göz önünde bulundursaydınız?
sitede daha önce evcil hayvanlar ile ilgili sorun yaşanmıştır da o sebeple alınmıştır.
her evcil hayvan bir değil ki.
çok gürültü yapan çevreyi rahatsiz edenleri de var.
size de tavırlı davranmışlar bu sebeple en baştan.
biraz ılımlı duruyor olsalar konuşup halletmeye çalışın derim.
zararsız bir hayvanmış köpeğiniz.
hoşgörebilirler de ama sizi hiç tanımadıkları için de bu tavizi vermeyeceklerdir.

bence sizi mahkemeye verip evden edecekler.

yönetici ile arayi duzeltseniz .

ama anlayacaklarini sanmam yazik olmus ya kopeginizden ya da evinizden vazgececeksiniz . insanlar ne yazikki cook anlayissiz .

sizin icin üzüldüm ozellikle minik dostunuz icin

İnanın sabırlı davranmaya çalışıyorum. Kızıma nasıl tiksinerek bakıyorlar görseniz :)
Aslında böyle insanlarla aynı havayı solumakta hoşuma gitmiyor ama kaçıp gitmekte kolaya geliyor.
Dün yine tuvalete çıkartırken çocuğun biri geldi sevmek isterim ama annem kızıyo onu sevme diyor dedi
Vallahi kızım alındı :) Nasıl bir vicdan anlamıyorum ki.

evet apartmandan izin alınması gerekiyor hayvan beslemek için ancak nereye karışabilirler ki aldığınızda bilmiyordunuz sokaga atamazsınız dava bile açsalar ellerine bir şey gecmez kabullenecekler

O zaman edebi bir yana birakin derim. Gumbur gumbur cikin karsisina, arkadas madem parasini verdim bu ev benim, istedigimi yaparim tapulu evimden beni cikartmaya gucunuz yetmez diceksiniz bu kadar.

Zararı olmayan bir hayvan hakkında öyle bir karar alınabilmesi çok mantıksız. Korkutmak amaçlı katakulli ile alındığını düşünüyorum. Benimde evcil hayvanım var, kimse bana ya eviniz ya hayvanınız diyemez desede hiiç umursamam. zamanla alışırlar rahat olun

Dediğim gibi 24 yaşındayım 24 yıldır köpek besliyoruz sayısız ev değiştirdik. Hiç yaşamadım böyle bir durum.
O yüzden aklıma gelmedi açıkcası..

O zaman edebi bir yana birakin derim. Gumbur gumbur cikin karsisina, arkadas madem parasini verdim bu ev benim, istedigimi yaparim tapulu evimden beni cikartmaya gucunuz yetmez diceksiniz bu kadar.
binanın her yerine a4 yapıştırasım var :)
Gelip yüzüme konuşamıyor kimse.. Kapıcıdan duyuyorum dedikoduları.
Gerçekten rahatsızlık veren köpek olsa önce ben önlemimi alırım.. Biraz yönetici yalakasısı grup.

Sitenin yönetim planını alın. İlla ki uyulmayan kurallar vardır. Tek tek belirleyin. Köpeğiniz için tahliye davası açarlarsa siz de karşı dava açacağınızı belirtin.

Kapatılan bazı balkonların yıktırılmasından ortak alan kullanımlarına kadar bir sürü şeyde eminim aykırılık bulursunuz.

+1
Balkonlara dikkat ozellikle.

Göz ucuyla bi baktığımda bulamamıştım aklıma geldi aslında ama tekrar gidip inceleyeceğim bende.

kopeginiz havlayan bir kopek degilse insanlarin rahatsiz olmasi anlamsiz.

ama ote yandan, soyle dusunmenizi tavsiye ederim,
oturdugunuz sitede, herkes sizin gibi kopek besliyor olsaydi, bir kopek sever olarak belki siz bile rahatsiz olacaktiniz ve oradan kacacaktiniz. evet 20 daireden 1inde kopek beslenmesi bir sorun teskil etmez, ama bunu 1 veya 10 olarak sinirlayamayacaklari icin, yonetime bu kurallarin koyulmasi gerekir.

ben buyuk bir sitede oturuyorum, toplamda bir cok kopek oluyor, ve evet maalesef herkes duyarli degil, bu evcil hayvanlar apartmanlarin icine diskilarini birakiyorlar. ben kopek severim, seveni de severim, ama gorduklerimden hosnut olmuyorum.

o yuzden, bence de kopek gibi hayvanlar daha ziyade bahceli evde yasama sansi olanlara uygun. apartman yasantisina degil

Benim bildiğim kadarıyla yeni kanunlarda apartmanlarda sitelerde hayvan beslemenin yasaklanamayacağı yazıyor. Kimse size hayvan besleyemezsin diyemez ortak alanda (apartman boşluğunda mesela) beslemediğiniz sürece. Evin içerisinde olan sizi ve kiracıysanız ev sahibinizi ilgilendirir. Eğer ki sizi mahkemeye verirlerse bu sizin lehinize olur çünkü siz kazanırsınız. Kimseyi ilgilendirmiyor beslediğiniz hayvan. İster köpek beslersiniz ister iguana ister maymun. Mahkemeye verdikleri anda altta kalmamak adına sitede uyulmayan ne kadar kural varsa onlara karşı dava açabilirsiniz diye biliyorum. Bir arkadaş yazmış mesela balkonları kapatılan daireler diye. Fazladan bir tane merdiven bile yapıldıysa, merdiveni geçtim elektrik hattı bile çekildiyse, bu suç teşkil eder çünkü sitenin yapım planında bulunmayan şeyler olmuş olur. Dediğim gibi siz istediğiniz gibi hayvanınızı beslersiniz bu kimseyi ilgilendirmez. Taşınmayı falan da düşünmeyin bence saçma sapan insanlar yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…