• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

muhalif derken muhalefet fikir karşıt fikir manasında kullandım ben onu:KK48:Saraylım canım herhangi bir konuda senle karşılaştık mı ben hatırlamıyorum bu durumda senin muhaliflerini nerden bilebilirim ben:KK51:ama olaki bir gün muhalif düşeriz mutabakata varmak adına tarafsız bir alan bulmamız gerekir artık onu bulamayacağımızı biliyorum:KK59:
RTE hayrani isen tarafsiz bir ortam bulmamiz imkansiz, diger konularda uzlasma olabilir..:KK53:

Aslında burda olanı ve konuyu tartışmak yerine hepimiz birine sarıyoruz ya, ne yazık ki şu gerçeği de bir güzel pekiştiriyoruz, konu din ve siyaset olduğunda konuşamıyoruz, kavga ediyoruz, hakaretler ve polemikler havada uçuşuyor, oooo mune ne yaptın sende demeyin, yok ben hergün sitede bir sürü topik inceliyorum, işin içine siyaset veya din girdi mi konu gidiyor, herkes haklı olma çabasına girince de kavga kaçınılmaz oluyor, şimdi Saraylım ordan diyecek ki eee mune siyasilerde kavga ediyor, ya biz olana uymak zorunda mıyız, ya da yanlışı yanlışla mı savunmalıyız?
Saygı bekliyoruz hepimiz en azından değerlerimize ama saygı gösterene saygı gösteriyoruz, ilk saygı gösteren olmak zorumuza gidiyor nedense.

sanırım karikaturun paylasıldıgı konu kapanmıs cokta ıyı olmus bız gormek ısteyoruz yapılması yanlıs ıstemıyoruz dıyoruz bırı gelıyor resmı paylasıyor bırde denılınıyor bu resımde ne varkı oguluk dıyorlar sıze gore yok bıze gore var ıyıkı kapanmıs ve kaldırılmıs konu bence herkez bırbırıne saygı gostermelı ama malesef bu yok.... herkez kendıne saygı beklıyor karsıdakını kucumsuyor... her olayda ıste muslumanlar boyle ıste musluman ulkeler bu halde ıslam bu denılınıyor.. benım bı yanlısım varsa veya baska bı muslumanın yanlısı varsa ona soylensın ama bu ıslama mal edılmesın... sadece ıslamda degıl konu butun herkezın ınancı ıcın gecerlı hırıstıyan yahudıye deıste buduste ataistlere ama tekrar soyluyorm kım kendı fıkrıne saygı beklıyorsa karsıdakınede gostermek zorunda...
Konu acilirsa herkes fikrini soyluyor Bulutefe.. Yani fikrim sana uymazsa susmam mi gerekir? Istedigin saygi bu mu?

saygısızlık yapılmadığı sürece sonuna kadar haklısın ama o çizgiyi koruyanı pek göremiyoruz forumlarda ,varsa tanışmak isterim o arkadaşlarla :KK66:

Çizgiyi koruyamayıp bel altı yazanlarda var yok değil..
Tanışlmak istersen ben varım mesela,kendimi öne atayım hemen kendini frenlersen gereğini yaparsan sen sağ ben selamet işi işte..

Benim de canım çok yandı abla bu konudan dolayı. Son düzenleme hem bizim açımızdan hem de yönetim açısından çok güzel oldu. yoksa ayın yarısını banlı geçiriyorduk.:KK48:

Benim çok fazla banım yok ipekcim,belkide kendimi frenlemesini iyi ayarlıyorum..

Bende ucundan dalmistim geyiğe uyarı aldım hemen hakettim sonuna kadarda :KK48:

Dikkat etmek lazım,gerçi bir anlık gırgır şamata olunca hepimiz yapmıyor değiliz yani..

Çizgiyi koruyamayıp bel altı yazanlarda var yok değil..
Tanışlmak istersen ben varım mesela,kendimi öne atayım hemen kendini frenlersen gereğini yaparsan sen sağ ben selamet işi işte..

Benim çok fazla banım yok ipekcim,belkide kendimi frenlemesini iyi ayarlıyorum..

Dikkat etmek lazım,gerçi bir anlık gırgır şamata olunca hepimiz yapmıyor değiliz yani..
ablam sen başımın tacısın zaten ben seni üye olarak görmüyorum ki:KK52::KK48::KK48::KK48::KK48:

Aslında burda olanı ve konuyu tartışmak yerine hepimiz birine sarıyoruz ya, ne yazık ki şu gerçeği de bir güzel pekiştiriyoruz, konu din ve siyaset olduğunda konuşamıyoruz, kavga ediyoruz, hakaretler ve polemikler havada uçuşuyor, oooo mune ne yaptın sende demeyin, yok ben hergün sitede bir sürü topik inceliyorum, işin içine siyaset veya din girdi mi konu gidiyor, herkes haklı olma çabasına girince de kavga kaçınılmaz oluyor, şimdi Saraylım ordan diyecek ki eee mune siyasilerde kavga ediyor, ya biz olana uymak zorunda mıyız, ya da yanlışı yanlışla mı savunmalıyız?
Saygı bekliyoruz hepimiz en azından değerlerimize ama saygı gösterene saygı gösteriyoruz, ilk saygı gösteren olmak zorumuza gidiyor nedense.
Sen geldin mi bakayim..:KK53: Adimi da andin...:KK53: sen beni gecen gun niye banladin Mune?o_O Iki kez cevap verdim Meryem'e, aaa... bi de baktim ki site hata veriyor... Allah Allah...:confused:Polemik etmisim.. Hem de iki kisa mesajla..:KK57::KK57::KK57::KK57:

Konu acilirsa herkes fikrini soyluyor Bulutefe.. Yani fikrim sana uymazsa susmam mi gerekir? Istedigin saygi bu mu?
hayır saraylım demek ıstedım bu degıl tabıykı herkez fıkrını soyluycek ama hakaret ederek veya kucumseyerek degil kucumseme olayı cok oluyor ınan buna bı cok defa bı cok konuda ras geldım fıkrımızı soyluycaz tabıykı mısal bana bırı gelım ınandıgımla ılgılı laf edıyor sımdı bende gısıp ona sen kendı ınancına bak dıyıp onun yaptıgınımı yapım tabıykı hayır hıc bırzamanda ınan ben baska dıne ınanları elestırmedım hatta bı ara atietlerle ılgılı sıyasettte konu acılmıstı oarda yazdım kımseye karısılmasın saygılı olunsun dıye ben ınan bugune kadar hıc kımsenın dınını ınancını kucumsemedım

ablam sen başımın tacısın zaten ben seni üye olarak görmüyorum ki:KK52::KK48::KK48::KK48::KK48:

7 yıldır üyeyim 1 kere haddimi aştım,ondada Kazen bana öyle bir ceza verdiki unutmam mümkün değil ders oldu bana ..
Sonuçta insanız hepimiz,öyle bir raddeye geliyoruz ki bazen,bana ve evladıma laf söylenebiliyor..
Verilecek çok güzel cevaplar var ama,karşındaki kişiye bakıyorsun değermi diye değmez diyorsun.

hayır saraylım demek ıstedım bu degıl tabıykı herkez fıkrını soyluycek ama hakaret ederek veya kucumseyerek degil kucumseme olayı cok oluyor ınan buna bı cok defa bı cok konuda ras geldım fıkrımızı soyluycaz tabıykı mısal bana bırı gelım ınandıgımla ılgılı laf edıyor sımdı bende gısıp ona sen kendı ınancına bak dıyıp onun yaptıgınımı yapım tabıykı hayır hıc bırzamanda ınan ben baska dıne ınanları elestırmedım hatta bı ara atietlerle ılgılı sıyasettte konu acılmıstı oarda yazdım kımseye karısılmasın saygılı olunsun dıye ben ınan bugune kadar hıc kımsenın dınını ınancını kucumsemedım

Birisine geçen gün şaka gibisiniz dedim.
Bana sus artık dedi.
Sanki küfür etmişim gibi..

Sen geldin mi bakayim..:KK53: Adimi da andin...:KK53: sen beni gecen gun niye banladin Mune?o_O Iki kez cevap verdim Meryem'e, aaa... bi de baktim ki site hata veriyor... Allah Allah...:confused:Polemik etmisim.. Hem de iki kisa mesajla..:KK57::KK57::KK57::KK57:
Geldim geldim, dışardaydım havada mis gibiydi, bu konuyu görünce niye döndüm ki eve dedim valla:-)

Aaaaa 2 kısa mesajcıkla mı? Başka konudaki süregelen tartışmanızı görmedim ki sanıyorsun gülüm:KK59: Sen kalk diğer topikteki polemiği taşı başka bir topiğe, Mune'de görmesin:KK70:Hani gay mevzu Saraylım:KK39:

ben de senin hakaret ettiğini görmedim ama inceden inceye giydiren çok gördüm. yani illa öyle düşünmek zorunda gibi, tersini düşününce sanki matematik yanlışı yapmış gibi.2x2=4 değil de 10 diyormuş gibi karşı tarafın topa tutulduğunu çok gördüm.

Bak bazı caseler var hakikaten 2+2=4 olduğu halde kabul edilmiyor. Bir konuda karşıt görüşten kanıt isteniyor örneğin kanıt gösteriliyor cevap olarak ohh canıma da değsin kıskananlar çatlasın geliyor. Bundan sonra topa tutanı da anlayabiliyorum yani ben.

7 yıldır üyeyim 1 kere haddimi aştım,ondada Kazen bana öyle bir ceza verdiki unutmam mümkün değil ders oldu bana ..
Sonuçta insanız hepimiz,öyle bir raddeye geliyoruz ki bazen,bana ve evladıma laf söylenebiliyor..
Verilecek çok güzel cevaplar var ama,karşındaki kişiye bakıyorsun değermi diye değmez diyorsun.
Ay cok merak ettim..:KK53: Ne yapti, dovdu mu seni yoksa?:KK4:

işte o an zihnimde yankılanan bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye nameleri eko yapıyor abla:KK48:

Bak bazı caseler var hakikaten 2+2=4 olduğu halde kabul edilmiyor. Bir konuda karşıt görüşten kanıt isteniyor örneğin kanıt gösteriliyor cevap olarak ohh canıma da değsin kıskananlar çatlasın geliyor. Bundan sonra topa tutanı da anlayabiliyorum yani ben.
2+2=4 edebilecek bir siyasi ya da dini yaklaşım söyler misin? ya da konu? şurada açılan bir topik bile olabilir.
Matematik dışında kesin, kati ve teorik bir şey yoktur.

mevzu senin benim hakaret etmeden konuşmamız üzerineyken kelime oyunları kullanarak partilere siyasi liderlere getirdiğin için anlamadan geçmeyi tercih ettim çünkü burdan başka konu çıkar..neyse kimse tarafsız olmasın kimse birbirine saygı duymasın,ne diyebilirim ki ..şimdi ben kazandım diyebilirsin benim açımdan problem yok..çünkü kaliteyi koruyarak ziyadesiyle zevk alınarak tartışılabilecekken ,karşının cephesine perde çekiyorsun,görmek istemiyorsan gözüne görünmeyecez bu kadar basit senin için.

Kelimle oyunlarıyla lafı siyasi partilere mi getirdim? 2 cümle mesaj yazdım yahu ne siyasisi kimseye hakaret etmedim hakaret etmediğini gördüğüm insanlar da var ama subjektif konular tabii bunlar dedim. Neresinden siyasi içerik çıkardın, gözüme görünmemen gerektiğini anladın bilemedim valla.

Geldim geldim, dışardaydım havada mis gibiydi, bu konuyu görünce niye döndüm ki eve dedim valla:-)

Aaaaa 2 kısa mesajcıkla mı? Başka konudaki süregelen tartışmanızı görmedim ki sanıyorsun gülüm:KK59: Sen kalk diğer topikteki polemiği taşı başka bir topiğe, Mune'de görmesin:KK70:Hani gay mevzu Saraylım:KK39:

Bak sen saraylı neler yapmış öyle ,topikler arası casuslukmu yapmış yoksamm :KK53::KK53:

Ay cok merak ettim..:KK53: Ne yapti, dovdu mu seni yoksa?:KK4:

Dövse gene iyi,4 gün ceza verdi,hemde IP cezamda oldu 4 gün misafir olarak siteye bile giriş yapamadım :KK53::KK53:

:KK70::KK70:e naapiyim o takildi pesime.. Ikide bir laf atip duruyordu.. Onu banlasaydin bir tek..:KK4: Beni ne banliyon?:confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70:kaçmaz diyooooooEn Büyük KK:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X