Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Madem konu açılmış söylemek farz oldu valla...
Ben de her ortamda laf sokmaya hazır insanlara sinir oluyorum....en saçma muhabbette bile laf sokma konusunda üstüne yok bazılarının...bide grup olup her topikte kendi arasında eğlenme potansiyeline sahip insanlara kızıyorum....

Keşke: yıkmak için değil yapmak için; kırmak için değil onarmak için; ezmek için değil yüceltmek için; haklı çıkmak için değil, haklıya hakkını vermek için grup olabilseydik...

Savaşmak için değil, barışı hakim kılmak için; bir araya gelip topluca hareket etmiş olabilseydik...

İşte o zaman, alınlarından öpülesi insanlar olurduk.
O zaman, gerçekten yiğit gibi yiğit olurduk...
Aslan gibi delikanlılar olurduk...

O zaman takdire şayan olurduk; o zaman başımız yıldızlara değerdi...
Keşke...

Hayal; ama hayali bile güzel...

Sana oyle yürekden katılıyorum ki tahmin bile edemezsin yüreğimdeki derinliği alkisalkisalkis

funda yine mi burdasın kız
ay senin kaderin bu konun geyiğe taşınıyo canım benim
senin mizacından yazış tarzından mıdır nedir bir derdim var konusu açsan yine kendini burda bulursun
en iyisi sen hiç taşınmakla uğraşma ne diceksen burdan aç öyle söyle
valla çok şaşırdım ya önerilier bölümündeki o ciddi konu bile buralara geldiyse
yandık ki ne yandık demektir

bencede bacı bunun bennen ilgisi yok .. CADIARZU CADIARZU
her konu bir süre sonrs burda alıyo soluğu nrdeyse

yahu güldürme beni mr.sönmez
eksi replere bozulacak kadar komik biri değilim
"hadi sende eksi ver" cümlesini saçma bulduğum için yazdım ve okypete de bunun şaka olduğunu söyledi.
yani 3.kişiye pek laf düşmüyor şu anda

bakıyorumda senin ateşini erkuşta alamamış cadıkafa
sağa sola saldırıyon hala-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

delikafadulden:roflol:

fundişim yaa gıyamam....Şeniz

canım sende mi geldin :asigim:

ay kendımı birden uygunsuz vaziyette yakalanmışlar gibi hissettim niyeyse kibi

bende rahatsızlıklarımı dile getıreyım
- konu acan uye 2dakıka içinde konuyu anlamsız bi şekılde kısaltıp editlemesine ,
- sırf yorum yapmak için,yorum yapan arkadaslara ,
- daha dun bi konuya yorum yaptım (bir derdim varda) konu sahıbesi benı azarladı sankı ben bılmıyorum der gibi... halbukısı ben belkı onun aklına gelmemıstır ben yardımcı olmak amacıyla yazmstım,
- bugunlerde çok sık karsılastgımız (bunu yazmam dogrumu bılmıyorum ) evli oldugunu bilerek aşık oldum ama ben namusluyum edalarında bulunan bizede sırf tabırı caizse günah cıkartmak için yazan sankı bizden yedigi hakaretler onun vicdanını rahatlatacak (gerci bunun aksi olsada),
- konu puanlarını durduk yere dusurenlerden
- eskı turkceden kelimeler sarfederek karsısındakını anlamayanları kucumseyenlerden rahatsızım...
sonucta buraya elımde sözlukle oturmuyorum . bolumum edebıyat,turkce değil nerden bilebilirim o kelımenın anlamını ??!!

son olarak çete muhabbetinde birsey demek ıstıyorum..
ben ''hiç bu kadar utanmamıstım'' topicinden yazmıstım evet ordan bakabılırsınız , yada orda okudunuz bılmıyorum..
bız orda anılarımıza gulerken çok beyendıklerımıze rep verıyorduk sonra 10kısı kadar olmamızdan oturu rep veremez olduk bende şakasına dedım ''artık çetemızı kurmanın vaktı geldi 20yi tamamlayıp sonra rep manyagııı olup çıkalım '' dedim..
topictekı arkadaslarla gulustuk gectı gitti konu..

eger o topiciyi okuypta alınan olduysa aranızda kusura bakmayın , şaka amaçlı bir geyıktı sonucta.

yeri gelmişken söyleyeyim bari
bende konuyu geyiğe çeviriyolar diye her yerde laf çarpan ama asıl geyiği kendileri yapan o üyelere gıcık oluyorum
ya ben çok önemli meselelerin konuşulduğu bir topiğin geyiğe çevrildiğini görmedim hiç
kimse kusura bakmasın olayda bir geyik potansiyeli varsa konu inandırıcı değil
konu sahibide tutarsız cevaplar verip insanları oyalıyorsa o konunun sonu geyiktir
bu aralar çok sık karşılaşır olduk böyle durumlarla
artık yorum yazmak gelmiyor içimden konuyu okuyorsunuz yorum yapıyorsunuz
saatlerinizi bilgisayar başında geçiriyorsunuz ya konu sahibi erkek çıkıyor
ya konu sahte çıkıyor boşa giden zamanıma üzülür oldum
geyikte kalsam usulsüz rep alıp verdiğimiz konusundaki imalar aldı başını yürüdü
nereye yorum yazmam gerektiğini bir bilen varsa beni aydınlatsın bi zahmet
nereye elimi atsam elimde kalıyor çünkü

Son düzenleme:

bende mi konuyu okuyanları kopyalayıp yapıştırsam dicem kaydirigubbakcemile3ama bi sen bi ben okuyoz
cloudy beni takip etme benden sana yar olmazkaydirigubbakcemile3
sana sataşmak çok hoşuma gidiyo nedensekaydirigubbakcemile3:tomato:elentrik meselesi heral:smiley-cool:

eksi rep alan arkadaslar hemen konularda dallandırıyorlar eksi mevzusunu mesaja varana kadar yazıyorlar.. çocuk gibi çok sacma ben bı ıkı kere denk geldım ve çok itici buldum bu davranışı..sanırım mesaj yerıne ulaştı

Son düzenleyen: Moderatör:
bende içim acıyarak
mesajları tam okumadan
anlamadan dinlemeden kızanlara yorum yapanlara
her söylediği doğru her yaptığı olaymış gibi kendini görenlere
gerçekten ve gerçekten sinir oluyorum

birşey daha söyliyeyim, belki biraz saçma oacak ama;

çocuğuma oy verin diye linklerini özel mesaj atanlara, konu açanlara, profil sayfalarına yollayanlara kızıyorum. tanımıyorum etmiyorum mesela ama bu şekil oy istemeye kızıyorum işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…