L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
feci sinirliyim şu an....
karşisindaki insan çirkinleşmiyor diye ona her türlü hakareti, saldiriyi hoş görenler beni çileden çıkarıyor!!!
sev barçmanım okşa beni:1hug:
dost kucağı nasılda iyi geldiŞeniz
kuzu sevindi yine iş çıktı diye:jeyyar:
feci sinirliyim şu an....
karşisindaki insan çirkinleşmiyor diye ona her türlü hakareti, saldiriyi hoş görenler beni çileden çıkarıyor!!!
Valla bu topikte herkes biribirine sinirli bakıyom çete mete ne çabuk teşkilatlandınız la yerimseniben
çıkışta almiim içeri
canım sinirlenme istediklerini yapsınlar ego değil eko tatmin edici onlarfeci sinirliyim şu an....
Aman ne sevincem be, bıktım sizden artık.Artık malulen emekliliğimi istiycem Ceyardan, olmuyor böyle
Noldu be gene, ne eşkın kızsın sende.benneyaptımki
benimde sevmediğim şey kırmızıdonlukızın dediği gibi
konuyu açan arkadaşın arkadaşları yazıyor hoşbeş falan filan
başka biri yazınca değerlendirilmemesi
siz kendi aranızda ağırlancaksanız msnede bir şekilde danışın siteye açılıcna yorum geliyor haliyle
ben sevmiyorum bunu
ha birde asla yanlışın olmicak bişey yanlış anlama hakkın yok
direk asılıyor
birde günaydın iyi akşamlar mesajından sıkıldığını yazmışsınız
ben çok denk geldim ilk üye olduğum zamanlarda merhaba yada günaydın yazdığım bir topikde hiç karşılığını almamışımdır hadi günaydın dediğimi görmediler konuya katılıyon onnada bişi yok
haliyle tınlanmıyoonn sevmiyorum işte çoğukez bu yüzden kapatmak istedim üyeliğimi psikolojim bozulmuştu valla
benimde sevmediğim şey kırmızıdonlukızın dediği gibi
konuyu açan arkadaşın arkadaşları yazıyor hoşbeş falan filan
başka biri yazınca değerlendirilmemesi
siz kendi aranızda ağırlancaksanız msnede bir şekilde danışın siteye açılıcna yorum geliyor haliyle
ben sevmiyorum bunu
ha birde asla yanlışın olmicak bişey yanlış anlama hakkın yok
direk asılıyor
birde günaydın iyi akşamlar mesajından sıkıldığını yazmışsınız
ben çok denk geldim ilk üye olduğum zamanlarda merhaba yada günaydın yazdığım bir topikde hiç karşılığını almamışımdır hadi günaydın dediğimi görmediler konuya katılıyon onnada bişi yok
haliyle tınlanmıyoonn sevmiyorum işte çoğukez bu yüzden kapatmak istedim üyeliğimi psikolojim bozulmuştu valla
okuma canim
Kendisi gibi olamayan belli üyelerin taklidini yapan hatta aynı ifadeleri kullanan
hatta ayıp olcak ama yalaka denilebilcek tarzda 'aynen katılıyorum canım' şeklinde başka bir üyenin üzerinden kendini yorum yapmış sayan
pek sevgili üyelrimizden çok rahatsızlık duyuyorum lütfen hepsini banlayın :)
Ayrıca rep isteyenler varmış ya onlarada ayrı bir merhametle bakıyorum yazık
Bi de kendimden çok rahatsızım yaa bana da bi hal çaresi bulan olursa lütfen iletsin.
Üfürükçülerde kabulüm -tatlicadiarzu- sıyrık bonuz diye değişecem adımı
sıyırıkçım polemik yaratmaya çalışarak insanları zan altında bırakma -tatlicadiarzu-
isim vir lütfen :1closedeyes:
Kendisi gibi olamayan belli üyelerin taklidini yapan hatta aynı ifadeleri kullanan
hatta ayıp olcak ama yalaka denilebilcek tarzda 'aynen katılıyorum canım' şeklinde başka bir üyenin üzerinden kendini yorum yapmış sayan
pek sevgili üyelrimizden çok rahatsızlık duyuyorum lütfen hepsini banlayın :)
Ayrıca rep isteyenler varmış ya onlarada ayrı bir merhametle bakıyorum yazık
Bi de kendimden çok rahatsızım yaa bana da bi hal çaresi bulan olursa lütfen iletsin.
Üfürükçülerde kabulüm -tatlicadiarzu- sıyrık bonuz diye değişecem adımı
Ne bilim laa kan davası güdüyom sanki -tatlicadiarzu- öle okurum geçerim yorum bile yapmam adını nirden hatırlıyım şu sıyrık kafayla :mymeka:
ama bana aynen katılırsan fikrim değişebilir -tatlicadiarzu-
aynen katılıyorum canım -tatlicadiarzu-
sen gibin zırtapza katılmamak içten deel :1closedeyes:
Benim kullandığım ifadeylen bana katılmışın nen -tatlicadiarzu- pes yani anaa kıskançlığın bu gadarı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?