- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.181
:roflol: çıbıkım ben şahsen bizaat kendi tarafımdna bakıyorum da kıvança o şekilde abanan ben olsaydım kesin set ekibine dönüp '' hele söndürün şu ışıkları, rahat verin iki dk !! '' derdim :roflol: :roflol:
Ay konu açılmışken söyliyim, dün gece Güz Sancısı diye saçma sapan, absürt bir film seyrettik benim heriflen evde, Beren aşmış olayı artıkın. Murat Yıldırımla bi şeediyorlardı, bi şeediyorlardı:smiley-cool:, yastık mastıkta yoktu yane.Hikaye hepisi
:roflol::roflol:
sana 2 dakka yetmez lan :jeyyar:
he çıbığım bende anlıyamıyorum bi türlü bunu nasıl heçbişi hissetmesler insan deelmiki bunlar:kedi:
ayy çoh merak ettim laaa :jeyyar:
berene bak sen az deel :mymeka:
adamlarında canına com com rol ayağınaa...... :jeyyar:
aman o beren feci itici bi hatun
sincapa benziyo
bre zındıklaaarrrr:mymeka: +18'e çevirdiiiizzzzz topiğiiii!....:roflol:
aman o beren feci itici bi hatun
sincapa benziyo
2. hayatında niyeti bozmuş hatun anlaşılanben berenin bi röportajını okumuştum geçenlerde bunun bi aşkı varmış çok sefiyolarmış birbirlerini çocuk bunun elinden tutup yarışmaya sokmuş hep desteklemiş filan sonrada ölmüş.beren şu anda 2. hyatını yaşıyomuş öle demiş röportajda
2. hayatında niyeti bozmuş hatun anlaşılan
cocugun kemiklerini sızlatıyo mafoldumben
Kız Murat Yıldırım' da evli bide. Çok seviyormuş karısını bilmem ne, dilinden düşürmüyor, layt erkek kanımca.kaydirigubbakcemile3, gereğinden fazla konuşuyor karısına olan sevgisini.
Karısı nasıl izin veriyor ya, ben olsam kafayı yerdim, seti neyin basardım.:mymeka:, başlarım lan filminizede sizedebenneyaptımki
ben berenin bi röportajını okumuştum geçenlerde bunun bi aşkı varmış çok sefiyolarmış birbirlerini çocuk bunun elinden tutup yarışmaya sokmuş hep desteklemiş filan sonrada ölmüş.beren şu anda 2. hyatını yaşıyomuş öle demiş röportajda
Amaaan kısa yoldan meşhur olma çabası işte, yermiyiz biz.lmaz:
Yönetmenlerde baktılarki bu kız zaten ne desek yapıyor, bari reyting alalım düpedüz şeettirelim bunları. Sanki o kadar ayrıntılı göstermeseler biz anlamıycaz naptıklarını. Güz Sancısında resmen afalladım ya. :1shok: oldum.
Nehir, senin imzada +18 e giriyo helaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?