Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

nasıl olsun teyzesi arada bi tepikliyo işte rabbim tez zamanda senin esranın gülün ceylinin zeynebin rodinanın bebişin daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşların göbüşlerine bebek versin inşallah aminnnn

aminnn inşallah göbüşler dolsun en kısa zamanda:49::49::49:

aynen tooxiciimm bende öle yapıyorum çok sıkıcı çünkü nasıl gidiyo hamilelik

evet bugün herkes kurtar vadisinden kaçmış galiba ii çok şükür canım en kısa zamanda sizinkileri de görrüz inş tüm kalbimlen dua ediom

aynen tooxiciimm bende öle yapıyorum çok sıkıcı çünkü nasıl gidiyo hamilelik

evet bugün herkes kurtar vadisinden kaçmış galiba ii çok şükür canım en kısa zamanda sizinkileri de görrüz inş tüm kalbimlen dua ediom

evhan napıonnn canım bebişim tüm konuları bi dolaş hi.ç başlığa uyuşuyomu konuşulanalr biz hepimiz bi arada başladık hamile kaldık ve ayrılmaya başka topiğe gitmeye niyetimiz yok herkes hamile olsa bile burda kalcas burda güzel arkadaşlıklar kurduk ve başlığa uymuos die başka topiğe ayrılmayacağız

Ben tamamiyle iyi niyetle yazdım.Yeni üye olduğum için ceza uygulaması falan kaç defa tekrarlamış ya,hatta kimseye nerlerdesiniz bile demeyin demişler,o yüzden.Yoksa belirttiğim gibi ben bi çok cevabımı sizin topicten aldım,Bi de ayrı olmanızı istememin sebebi siz daha deneyimlisiniz sizin topic 4378 . sayfalarda her gelen başlığa göre giriyor iki bişey yazıyor çıkıyor,bi bilgi paylaşımı yok o yüzden.

aminnnn evhann bana ikiz ikiz versin ama :49::49::49::49:

hemen öyle dua edicem tatlımmmmmmmm rabbim sen şu rodina bacıma acil ikiz bebiş verde bi rahatlasın aminnnnnnnnnnnn tabi sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun ilk önceeeee

ahanda bende geldimmmmmm burdan hiç bi yere gitmemmmm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmm:71: :71: :71:

rodinia kıs valla çok tatlısın allahım sen rodinia ya ikiz ver gönlüne göre ver aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz çok iyiyiz teyzesi şükür sen nasılsın tedavi nasıl gidiyooo

bende iy olmaya çalışıyorum be yine kistlendim kistten bi tamamen kurtulayım klomen tedavisine başlayacam ..hayırlısı bakalım neler yapıyosunuz küçük prensesle

Beni yanlış anladınız heralde, ben tamamiyle iyi niyetle yazdım.Yeni üye olduğum için ceza uygulaması falan kaç defa tekrarlamış ya,hatta kimseye nerlerdesiniz bile demeyin demişler,o yüzden.Yoksa belirttiğim gibi ben bi çok cevabımı sizin topicten aldım,Bi de ayrı olmanızı istememin sebebi siz daha deneyimlisiniz sizin topic 4378 . sayfalarda her gelen başlığa göre giriyor iki bişey yazıyor çıkıyor,bi bilgi paylaşımı yok o yüzden.

genelde kabız olunur ama sen ishal olmuşsun Allah allah ..bol sıvı al canım ishalla su kaybedersin aman dikkat

sorma ya 2 gün üst üste 7 saat drsim var yoruldum burnum tıkandı bide ishal işte ya zaten çok su içiom ya bide turşu suyu istio canım oda susatıoo

rodinia sende hoşgeldinnnn napıonn
ne yapim aşim kurtar vadisini seyrediyor bende buraya geldim...

hemen öyle dua edicem tatlımmmmmmmm rabbim sen şu rodina bacıma acil ikiz bebiş verde bi rahatlasın aminnnnnnnnnnnn tabi sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun ilk önceeeee
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmm:71: :71: :71:
oy oy oy dua eden dillerini yirimm..aminnnnnnnnnnnnnnnnn....

Back
X