Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tşk hoşgördük..canım cevabın ve güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım hamişimdir.bir hafta var reglime ondan sonra test yaptırıcam güzel bir sonuç alırsam paylaşırım..
selam canım yazdıklarınız dikkatimi çekti bende bekliyorum çok heyecanlıyım...:49:

ahaaa demek suçlu zeyneple sünger yollayın bakim onları bana,tamam bebem kızma yapmassın sen zaten kötü onlar annnem kıyamam sana.:48:

tamam ay kızmayın sadecekendime hamiş olmak için yeni bi yöntem bulam dedim taaa buralara kadar geldi tamam vazgeçtim yöntem filan bulmuyom bıraktın oluruna kızmayın yaaa ağlarım valla

:16: :16: :16: :16:

iyi iyi maşallah canım allah daha iyilikler versin....

didemmm özlüyonda neen hiç yazmıyon madem ben arada girip bakıyom seni hiç göremiyom acep neden.

bacımmm işler yoğundu o yüzden bakamadım geçen hafta haftasonuda evde bilgisayar yasak kocişte açmıyo bende doğru düzgün birbirimize vakit ayırıyoz bu fikir benim kocadan çıktı :nazar: bu aralar çok şaşırtıyo beni

tamam ay kızmayın sadecekendime hamiş olmak için yeni bi yöntem bulam dedim taaa buralara kadar geldi tamam vazgeçtim yöntem filan bulmuyom bıraktın oluruna kızmayın yaaa ağlarım valla

ahaaaaa bu karıyı kazığa oturtun :86: :86: :86: :86::86::86:

evhaan senden naber kuzuşş ..bebişin nasıl. büyüdümüü..

şşşş tamam didoşa bulaşmayın..asabiyt yapar bize kızar şimdi.. :24:

aşk olsuuuuuuuun tamam lan yaparsın işte senden umarım varmı şincik bi diyeceğin hıhhıhhıh:19::19::19::33:
diasa bizim mahallede varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne dönek karısın yaaaaaaaaaaaa :86: :86: :86:
tatlım bak orda varsa al ben uzun zamandır fiyat araştırması yapıyom bu fiyatı hiç bi yerde görmedim yeni doğanlar diğerlerinden daha pahalı hep
evhaan senden naber kuzuşş ..bebişin nasıl. büyüdümüü..

şşşş tamam didoşa bulaşmayın..asabiyt yapar bize kızar şimdi.. :24:
bak nassı biliyooooooo :19: :19: :19: :19:

kız sarı sünger anacım ben şimcik anlamadım..senin masallah tosun bır kuzun yok mu..şimdi tedaviye niye gerek duydunuz.ilki nasıl olmuştu.ne kadandır ugrasıosunuz ıkıncı ıcın

kızlar dün bebişim için şifonyeri boşalttım gardropta yer açtım kuzumaaaa ama çok yoruldum yatak odası indi kalktı vee kızıma bez aldım evine dia yakın olan bacılar diada pimanın yeni doğan 50 li paketi 16,50 tl yani çok ucuz başka yerde bu fiyata bulamazsınız sölümmm ben 2 paket aldım kokmaz ekşimez dursun

çok sevindin ne güzel dimi bebişe yer açmak

kız sarı sünger anacım ben şimcik anlamadım..senin masallah tosun bır kuzun yok mu..şimdi tedaviye niye gerek duydunuz.ilki nasıl olmuştu.ne kadandır ugrasıosunuz ıkıncı ıcın

ilk bebiş hemen oldu 3 aylık evliydim hamile kaldım ama ikinci olmuyo 2 senedir deniyoz kısmet işte olmuyo bu sorun yok dedi dr ama bekliyoz bakem

çok sevindin ne güzel dimi bebişe yer açmak

harika bişeymiş yaaa kuzumun kıyafetlerinide hurç yaptım koydum şimdilik
ilk oyuncağımızda geldi arkadaşlar yılbaşı hediyesi almışlar kızımaaa çok güzelll playskool dan 2 li egzersiz arkadaşımız oldu

benim için çok erken de ablam için düşünmüştüm sordum şimdi,oda 90 tane canbebeyi 16.50 tl ye almış odahada uygun arı market varsa yakınlarınızda tavsiye ederim.
lan sen bana dönekmi dedin sende ne ona geliyon ne buraya geliyon anacım bak döverim seni heeeeeeeeeeeee.
iş yapıcam biraz arada yazarım.

benim için çok erken de ablam için düşünmüştüm sordum şimdi,oda 90 tane canbebeyi 16.50 tl ye almış odahada uygun arı market varsa yakınlarınızda tavsiye ederim.
lan sen bana dönekmi dedin sende ne ona geliyon ne buraya geliyon anacım bak döverim seni heeeeeeeeeeeee.
iş yapıcam biraz arada yazarım.

off nere gidiyon yaaa ne güzel çene yapıyoduk
ben öyle çekilmez bi karıyım işteee

harika bişeymiş yaaa kuzumun kıyafetlerinide hurç yaptım koydum şimdilik
ilk oyuncağımızda geldi arkadaşlar yılbaşı hediyesi almışlar kızımaaa çok güzelll playskool dan 2 li egzersiz arkadaşımız oldu

canım bak gör daha neleri olacak inşallah

Back
X