Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

adı üstüne deli karı yani ben bişey diyemiyom ona

agresiffffffffffffffff ayriyetten yine uykusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bok gibiyim sen nasılsın

Canım uykusuzluk bendede çok feciydi eşimide uyutmuyordum iki üç gündür daha iyiyim maşaallah dün doktora sordum yatmadan en az iki saat önce yemeği kes dedi sonra bir bardak ılık ballı süt iç dedi ilaç yazmak pek iyi değil ama geçmezse bakarız dedi ve erken başlamış uykusuzluk dedi.

Canım uykusuzluk bendede çok feciydi eşimide uyutmuyordum iki üç gündür daha iyiyim maşaallah dün doktora sordum yatmadan en az iki saat önce yemeği kes dedi sonra bir bardak ılık ballı süt iç dedi ilaç yazmak pek iyi değil ama geçmezse bakarız dedi ve erken başlamış uykusuzluk dedi.

bende yarın gidince söylüym diyodum bide balık yiyemiyorum o yüzden balık hapı yazdırıcam

Günaydın hanımlar bugün erken gelelim dedik önce selam veriyim geçmişe bakıcam:) dün akşam gittik doktora maşaallah oğlum iyiymiş organlarına baktı kalbine falan çok güzle maşaallah dedi olumsuz bişey demedi parmağını emiyordu resmini çekti ya cinsiyetini sordum erkek değil mi kesin diye ay sıpa inat etti bacaklarını çekmiş karnına oynamadı doktor cihazla vurdu karnımı tuttu salladı:)) inat ettide oynamadı yok hayatım göstermiyor dedi içimden dedim tembel babası gibi mıy mıy olacak:60: neyse böyle işte kasık ağrımı dedim hiç geçmiyor diye bebek çok yukarda değilmiş ondan dedi açılma falan yok suyun temiz dedi ilaç yazdı kasık ağrım için çatı genişlemesinde olan ağrıyıda geçirir bu dedi mide yanması için yazdı ilaç uykusuzluğu dedim gündüz uyumamaya çalış ılık süt iç yat yemeği iki saat önce kes dedi tamam dedik bakalım geçmezse ilaç yazrım ama tavsiye etmiyoruz dedi ilk gördüğünded ooo karın büyümüş düğmeler kapanmıyor dedi sormayın bu ay çok kilo ldım moralim bozuk dedim meyveyi çok yedim ondan heralde dedim evet olabilir meyvelerin yarısını ye yemeklerininde dedi 3 kilo aldım düşünün ama moralimi bozmadı biz haftada 4 kilo alanı bile gördük bundan sonra dikkat edersin yürüyüş yap yavaş yavaş dedi zaten istemesende bundan sobnra kilo alacaksın dedi ay daha bir sürü şey sabah sabah şişirdim başınızı:))
Boyu 30 cm ağırlığı 700 gr

Didem doktor maceram bu sefer sorunsuz geçti:86:

bende yarın gidince söylüym diyodum bide balık yiyemiyorum o yüzden balık hapı yazdırıcam

Canım bende yemiyorum cevizde yemiyorum balık hapı yazmıyorlarki artık başlıycam balığa ama varya ilk üç ay çok önemliymiş balık yemek herşeyi o zaman oluşuyorya beyni bebeğin tabi ilk üç ay bulantı tiksinme olduğu için bu pek mümkün olmadı ma ben artık çok tiksinmiyorumda şeyi sorucam alabalık yesek olurmuki ben başka yiyemem çünkü.

Canım bende yemiyorum cevizde yemiyorum balık hapı yazmıyorlarki artık başlıycam balığa ama varya ilk üç ay çok önemliymiş balık yemek herşeyi o zaman oluşuyorya beyni bebeğin tabi ilk üç ay bulantı tiksinme olduğu için bu pek mümkün olmadı ma ben artık çok tiksinmiyorumda şeyi sorucam alabalık yesek olurmuki ben başka yiyemem çünkü.

olur tatlım sonuçta ondada omega 3 var ya son gittiğimde doktor bana haftada 2 kez balık yiyeceksin artık dedi bebeğin daha fazla ihtiyacı varmış
ama ne zaman balık yesem çıkarıyorum çokta severim halbuki rakısız yediğim için midemde durmuyo sanırım :52: :52: :52: :52:

Günaydın sumru
ewet kızlar gerçekten ceviz çok iyi benim dr başından beri bana ceviz yiyeceksin diyor
istersen yedikten sonra çıkar ama yinede ye diyordu alışırsın yiye yiye hala pek severek yemiyorum ama devam ediyorum yemeye

günaydın kuşummmm fotoma çok şaşırmışsın sen nasıl oldun merak ediyom

ay maşallah kuzuya annesi allaha şükür sorunsuz bi randevun oldu inşallah bundan sonra hep böyle olur

Öyle canımya çok şükür bebekde iyi randevuda iyi gitti para konusuda iyi oldu:)) 50 aldı bu sefer doktora verdik komşum uyardı siz niye sekretere veriyorsunuz ben hep doktora verdim hatta doktor sekretere değil bana verceksiniz demiş kaç hastaya günahını almak istemiyorum ama sekreterden şüphelendik geçen sefer 100 lira aldı bu seferde arkamızdan geldi doktor hanım ne kadar aldı diye sordu kağıda yazdı anlamadım eşim 100 lira çıkardı doktor 50 alıyım dedi şaştık kaldık anlıycan

Didem doktor maceram bu sefer sorunsuz geçti:86:

masallah emire. desene iyi büyüor. aman Allahim insallah hep böyle devam eder. valla canim ben en son 7,5 kilo almistim. anlamiyorum ki iki hafta 6kiloda kalmistim sonra 4-5 gün icinde 7,5 oldu ya. neyse hayirlisi. dikkat edicem bende artik. cikolata gibi seyleri yememeye calismaliyim. canim ya uyku hapi falan alma bence. öteki ilaclarida agri cekilmicek kadar coksa at bence. bizim yansinifta bi kiz vardi bi kolu kisaydi. Annesi hamilelikte uyku hapi almis oda bebegin kolundaki gelisimini durdurmus. Aman Allah korusun. bence alma

Kızlar yirmilik dişimle başım dertte dünden beri çok ağrıyor hiç bu kadar ağrımazdı ve çıkacak yer şişti soyuldu ağzımı tam açamıyorum ağrısı boğazıma vurdu hiç yer yok çıkamaz zaten yana doğru ağrıyor ya yanağıma doğru çıkarsa ben napıcam hamile hamile müdahale edilemez randevu alıcam yarın için eşim daynamazsan gel dedi yoksa bugünmü gideyim?

günaydın kuşummmm fotoma çok şaşırmışsın sen nasıl oldun merak ediyom

ay maşallah kuzuya annesi allaha şükür sorunsuz bi randevun oldu inşallah bundan sonra hep böyle olur

ay evet canim ya. Masallah ne o göbüs? gercekten en ez 7 aylik gibi duruyo. diyordunda ben bu kadar oldugunu tahmin etmiyordum. ya bende resim koycamda yeni cekildigim bi resmim yokki. bakalim bu hafta esime cektireyim bari ya. hamileligimden hic resmim yok. benimde göbüs var ama seninki kadar büyük degil canim. sen birde öncedende zayiftinya sende bayaa bi belli

Eşim sağolsun karşık ceviz fındık almış iş yerinde çekmecemde duruyo canım çektikçe yiyorum :1:
başa neler yemek lazım yada ne yememeliyim ben biraz acemiyim bu konuda da

Kızlar yirmilik dişimle başım dertte dünden beri çok ağrıyor hiç bu kadar ağrımazdı ve çıkacak yer şişti soyuldu ağzımı tam açamıyorum ağrısı boğazıma vurdu hiç yer yok çıkamaz zaten yana doğru ağrıyor ya yanağıma doğru çıkarsa ben napıcam hamile hamile müdahale edilemez randevu alıcam yarın için eşim daynamazsan gel dedi yoksa bugünmü gideyim?

aman cektir gitsin canim. daha fazlada cekme bence o agriyi. daha cikmadanda icinden cekebiliyorlar benimikisini öyle yaptilar. zaten dis etlerimiz bu dönemde cok hassas birde 20lik disin öteki disleri kaydirirsa belki daha kötü olur dis etlerin

masallah emire. desene iyi büyüor. aman Allahim insallah hep böyle devam eder. valla canim ben en son 7,5 kilo almistim. anlamiyorum ki iki hafta 6kiloda kalmistim sonra 4-5 gün icinde 7,5 oldu ya. neyse hayirlisi. dikkat edicem bende artik. cikolata gibi seyleri yememeye calismaliyim. canim ya uyku hapi falan alma bence. öteki ilaclarida agri cekilmicek kadar coksa at bence. bizim yansinifta bi kiz vardi bi kolu kisaydi. Annesi hamilelikte uyku hapi almis oda bebegin kolundaki gelisimini durdurmus. Aman Allah korusun. bence alma

Amin canım inşaallah uyku hapı niye alıyım doktor bakarız dedi zararlı bişey yazmaz zaten, kiloyu sorma ben abur cubur çok yemiyorumki haftada bir belki iki kere ama defter tutmaya başladım yedikleirmi yzaıyorum bir ay boyunca yazıcam diğer kontrolece artık diyet yapar gibi yiycem herşey ölçülü olacak inşaallah çok almaya niyetim yok düşmanlarımın ağzına laf veremem kaynanamgil bir laf eder çok fena konuşurum bu sefer.

aman cektir gitsin canim. daha fazlada cekme bence o agriyi. daha cikmadanda icinden cekebiliyorlar benimikisini öyle yaptilar. zaten dis etlerimiz bu dönemde cok hassas birde 20lik disin öteki disleri kaydirirsa belki daha kötü olur dis etlerin

Hamileyken nasıl olacak röntgen çekilmesi lazım daha çıkmadı ucu çekmezler hamileyken, belki jel falan verir rahataatması için.

Eşim sağolsun karşık ceviz fındık almış iş yerinde çekmecemde duruyo canım çektikçe yiyorum :1:
başa neler yemek lazım yada ne yememeliyim ben biraz acemiyim bu konuda da

cig yumurtali seyler yeme, mesela mayonez, yumurtanin hep iyi pismis olmasina dikkat et.
cig et, cig balik yasak. iyice pismis olsun. pastorize edilmemis süt ve süt ürünleri yasak.
meyvalari, sebzeleri iyice yika. baska simdilik aklima gelmiyo. canin ne isterse onu ye ben öyle yaptim.
ha birde kolayi, kahveyi cayi azalt hatta hic icmesen daha iyi. sigarayla alkolü biliyosundur zaten.

Hamileyken nasıl olacak röntgen çekilmesi lazım daha çıkmadı ucu çekmezler hamileyken, belki jel falan verir rahataatması için.

oda dogru canim ya orasini hic düsünmemistim. ha dedigin gibi jeller var. bebeklerede kullaniliyorya. uyusturuyor o olabilir bak. insallah atlatirsin canim ya

Back
X